Голяма разлика в годините..

• 23 638
  • 498
  •   1
Отговори
# 225
И защо си поставяте граници, не разбирам.
Аз, ако трябваше да се ограничавам с връстниците си, досега да съм отетена стринка с депресия и 2-3 неврози за разкош.
Повечето хора са скопени още в зародиш. А до 35 направо закриват.
Според форумните бардове моят мъж сигурно е някакъв лузър. Защото е по-малък от мен, но е с мен. Леле, дали да не си напиша завещанието, че ако на 39 вземе та ми изневери......

# 226
Базилче, ти ли си на 39 или той? Ако си на толкова и се поддържаш, ама както си трябва натурално - качествена храна, добри кремове, да си хидратираш и подхранваш кожата, спортуваш, намаляш стреса, кюткаш си на нестресова работа, и там времето да върви, пиеш си кафенце, като от аватара ти Coffee, нямаш деца, може и бръчица да нямаш, и на 40-42. Дето се вика ще си кралица още някоя друга година до климекса.

Ако живеят здравословно и мъжете, и жените на 35-40 са си в разцвета на зрелостта и силите. Мъжът с развита и зряла вече мускулатура с опит във всичко, жената с "отворено либидо" на макс и максимална сексуалност, стига да има обект, който да й я подбуди и отвори. Wink

Така е, масово вече на 35 не са ок, ако по-рано през живота си не са се съхранявали. А масата не се. И то се отразява в по-късните години.
Ама какво искаш, като масово се пуши, пие, като за последно, ядат се боклукчиви храни и т.н.

На мен всеки ми се чуди. Като изънземно ме гледат. Няма какво да се чудят. Имам желязна дисциплина, правила, ред и рутина.

Имам една позната гони 40. Гаджето й, в което се премести да живее заедно с техните в къща около София, е с 9 г. по-малък. Взела го на 20. Щях да падна. Нямат деца. Не знам дали планират.

На мен сега ми е много готино, имам огромен избор. Излизам и избирам от всичко живо в диапазона 25-35, преко сили 36-37 - има много запазени мацки, които си струват всяка минута, и сякаш има какво повече да си кажа с тях от 25 годишните момиченца, хвърчащи в небесата. Relieved

Последна редакция: пн, 20 яну 2020, 23:34 от FragranceFanatic

# 227
Чай ся - бръчките от деца ли се образуват? Тогаз що има поддържани жени под 30 с пачи крак, провиснали кожи, тлъстини и отвратно телосложение? Майка ми почина на 69 без кремове, но и без бръчки.
Wink

# 228
  • Пловдив
 Децата са повод за много дни и нощи на безпокойство, безсъние, гримаси (те много сбръчкват), а при някои майки докарват и плач. Ако мъжът не е мъж на място, жена му ще има още повече поводи за тревоги.

# 229
Фанатиче, ти ме гътна. Имаш интересна среда и разбирания за "младост".Simple Smile При мен и мъжете, и жените на 35 са ок, каквото и да значи това. Но това е пак до начин на мислене и живот, интереси. Бръчиците са си тамън, точно пачия крак е от смях, значи ти е ведро на душата, кой иска киселяци с перфектни гладки лица покрай себе си.
И най-вече – всичко е ген.

# 230
  • София
Явно няма единомислие по темата...

Аз нямам желание да ми се падне някой момък на 25, защото не искам да изглеждам до него дърта и сбръчкана.
По-добре си стоя до 50 годишен младеж, до когото блестя с младост (относителна) и чар.

# 231
Не искам да разбунвам духовете, но съм забелязала, че много мъже с възрастта започват да изглеждат по-добре, особено ако се поддържат. Може би това идва и оттам, че на мъжете възрастта им отива повече, отколкото детската физиономия на 20 годишен. На нас, жените, ни коства много повече усилия да изглеждаме добре с напредване на възрастта, отколкото на мъжете. Несправедливо, но факт. И не, не говоря за въпросните чичковци, които само пият ракия и плюскат, и са пуснали 9 месечен шкембак.

Да не забравяме, разбира се, че една част от това как ще изглежда човек с напредване на възрастта, зависи от гена. Друга част-от душевното състояние. Има хора, които още след 30 се чувстват като старци, и това неминуемо се отразява и на външния им вид.

# 232
Оф, живяла съм с мъж, дето да ми чете лекциите за пиенето, пушенето и запазените. Даже бих признала, че към дадения момент може да е по-запазен от мен в някои аспекти - не е раждал, бягаше по 10 километра всяка вечер понякога. Обаче айде да не се лъжем кое е младост и сили.

Защото да изглеждаш загладено е най-малкото, и да си къткаш лицето от бръчки. В крайна сметка няма да те подмине, а си представям каква досада е човек, дето да не ще да си даде зор, да не се стресира, особено пък с ригиден режим. То това да ти дойде да го треснеш с правата лопата...

# 233
Пропускате тенденцията, че доста 25-годишни изглеждат по-зле от 40-год. - факт. Причини много.
За мъжете подкрепям мнението, че са по-секси с възрастта, възмъжават. Не разбирам как една жена на средна възраст иска да има до себе се голбрадо, епилирано, суетно момченце  и какво й дава то - чувството, че още става, по-качествен секс (съмнявам се), по-свеж поглед към живота...?
Не разбирам, но не осъждам! Хората са различни, всеки има право да бъде странен без да е разбран от целия свят.
И между другото, бръчките са най-малкия проблем.

# 234
  • София - Рим и обратно
Вманиачени в здравословен начин на живот, щот видиш ли - щели да са млади до 80 и да живеят до 300 - и на мен са ми противни. Ми не си млад на 35-40, какъвто и да ти е генът, колкото и да си гладък. Да, има значение какво ядеш и как живееш. Но това не значи, че си в "разцвет", а че живееш добре и не боледуваш толкова.

# 235
  • София
Е, момичета, какъв е сексът с 50+ годишните мъже?

Има ли го или е мираж? Simple Smile

Какви са и плюсовете на връзката със значително по-млад мъж?

# 236
Също като с по-млада жена: да си го възпиташ. А ако и двамата сте млади - да растете заедно. Ако го вземеш млад, може да си му ментор и да го изведеш на по-висока орбита, щото има сили и енергия.

И това, че "запазен" мъж на 35-40 можел да има всяка...ами зависи за какво да я има. Имаш тепърва да градиш семейство, а не се знае дали женският инстинкт ще им каже, че ставаш. Освен ако не е някоя много млада и енергична, да изнесе нещата на гърба си. Щото със спокойствие и скатаване не стават нещата.

А обикновено тия запазените и спокойни много обичат други да им движи трудните и стресови неща. Я жената, я майката.

# 237
Е, момичета, какъв е сексът с 50+ годишните мъже?

Има ли го или е мираж? Simple Smile

Какви са и плюсовете на връзката със значително по-млад мъж?

Зависи от мъжа. Joy

# 238
Има го, не е мираж. На мен ми харесва много. Едва ли е от възрастта, по-скоро от самия човек, но има нежност и любов. И една споделеност.

# 239
  • Пловдив
От коли не всеки се интересува, а техника и играчки мисля, че всеки работещ нормална работа може да си позволи - няма да е хай енд, но ще е нещо прилично.
Тъй че по-скоро това са някакви изолирани случаи, отколкото масова практика.
Напълно така е. Повечето ми познати не са маниаци по аудио уредби, скъпи часовници или да купуват всяка година нов телефон. Аз също. Само един си купува по няколко часовника "Casio" на година (бързо му омръзват) и скъпи фотоапарати и обективи за тях, но всеки с хобитата си. Simple Smile Кола не ползвам, а велосипедът ми е на сигурно над 10 години вече. Като се замисля, в последните 5 години не съм харчил кой знае колко за техника.

Последна редакция: вт, 21 яну 2020, 17:26 от На кака жребчето

Общи условия

Активация на акаунт