Голяма разлика в годините..

• 23 628
  • 498
  •   1
Отговори
# 270
Претенции се появяват, когато има избор според мен. Ако никой не ги иска, няма и претенции. Flushed

# 271
  • София
Това с височината ми е смешно, а пък с цвета на очите е черешката на тортата.
Моят идеал беше като ме прегърне през рамо, да му стигам до подмишницата и да има дълбоки сини очи.
Разбира се, "търсех го" сред плувците, защото за мен, те са с идеалните тела.
Оказах се влюбена и омъжена за боксьор, с почти черни очи и само с една глава по-висок от мен.

# 272
Никакъв компромис вече с ръст и други размери... Под 1,80 изобщо не го приемам сериозно.

Ама реални 180 см, нали?

Защото практиката показва, че масово мъжете се представят за по-високи отколкото са в действителност. Simple Smile

Мъжете за сантиметри, жените за години Grinning
Има жени, които от десетилетие са на 26 Grinning

# 273
Това с височината ми е смешно, а пък с цвета на очите е черешката на тортата.
Моят идеал беше като ме прегърне през рамо, да му стигам до подмишницата и да има дълбоки сини очи.
Разбира се, "търсех го" сред плувците, защото за мен, те са с идеалните тела.
Оказах се влюбена и омъжена за боксьор, с почти черни очи и само с една глава по-висок от мен.

Кат човек, избран по физически данни предимно, от бившия съпруг, мога да споделя, че му причиних огромни разочарования, щото пък се оказах неуправляема. Simple Smile

# 274
Абе химия без физика рядко има. 😏
Естествено. Не я ли "припозная" физически, даже няма да се опитвам да си отваря устата, за да видя какво ще излезе от нея, след което да видя какво има и в главата. Sweat Smile
Реално си представям, като партньорка до мен как би седяла, което е нормално.

Пироне, умрях от смях с поста ти за "неориентираните" женски, размери и т.н. Случвало ми се е и на мен много пъти, като винаги съм повече от ясен, точен, коректен и директен, конкретен и подробен кое, какво. Изненади от моя страна няма никога.

Thaicho
, голям си бонбон. Wink
Не знам защо и какво правиш почти до баща ми, но ти си знаеш, щом си щастлива. На 29 ти трябва жребец! Animal Racehorse
Казвам ти го, като човек бил и от двете страни на барикадата през все още сравнително краткия живот досега. Smiley Колкото и да ми беше добре с една "кака", определено не съжалявам, че вече не е част от живота ми, какво остава за нещо сериозно, като майка на децата ми един ден. Ама, "млади и загубени". Тя не беше стара, и чак такава не беше разликата, както с твоя, но сега както съм, никак не си я представям до мен, колкото и лачена, секси и поддържана да е. Колкото и сексът да беше повече от перфектен, задоволяващ нагона ми, като честота и нея да я оставях без дъх с множество оргазми всеки път. Просто за всяко нещо природата ни е дала "прозорец" време. Вашият, женският е 20-40, да кажем, колкото и горната граница да е увеличена доста, а нашият мъжкият 20-50, усреднявам, колкото и условно да е. Изключения има винаги за всичко.

Претенции се появяват, когато има избор според мен. Ако никой не ги иска, няма и претенции. Flushed
Spot on ! Hands Ok Hand
Допълвам те - или другите, чакащи "принца" или "принцесата".

Последна редакция: вт, 21 яну 2020, 21:29 от FragranceFanatic

# 275
Това са си само мечти - на 50+ бил много готин и свеж. Бил е, ама преди 30 години.

# 276
"Бих могла без плащач" е много различно от "сама си плащам всичко и не ползвам ничии удобства и придобивки". Simple Smile На теория много хора смело заявяват как могат нещо, но на практика нито го правят, нито го могат, нито го искат.

A защо трябва сама да си плащам всичко, като съм с мъж и си поделяме живота, та остава повече за екстри? Виж вече ако ме изрита, няма да изрева на умряло и да ровя в най-близката кофа. Но докато ми е мъж - защо да не му ползвам придобивките и удобствата, нали и затова сме заедно?

# 277
  • Пловдив
"Бих могла без плащач" е много различно от "сама си плащам всичко и не ползвам ничии удобства и придобивки". Simple Smile На теория много хора смело заявяват как могат нещо, но на практика нито го правят, нито го могат, нито го искат.

A защо трябва сама да си плащам всичко, като съм с мъж и си поделяме живота, та остава повече за екстри? Виж вече ако ме изрита, няма да изрева на умряло и да ровя в най-близката кофа. Но докато ми е мъж - защо да не му ползвам придобивките и удобствата, нали и затова сме заедно?
На практика не съм сигурен дали дори и една на милион ще реве на умряло и ще рови в най-близката кофа, ако не може да харчи повече парите на мъжа до себе си. Просто ще гледа да се присламчи при друг. Не за друго, а защото такива жени така са свикнали и не искат да е другояче.
 Отново заявявам: Едно е да твърдиш как на теория можеш, съвсем друго е наистина да го правиш! И не става дума, че в момента си във връзка, а цялостно през живота ти, когато си била в периоди на ухажване и съответно не си разчитала на това да се показваш като самостоятелна жена, а си искала да се харчат мъжки пари по теб. Точно тук издиша теорията ти. Не би се хванала с мъж, ако той няма многохиляден доход - по твои чести твърдения из тукашните теми.

Пироне, умрях от смях с поста ти за "неориентираните" женски, размери и т.н. Случвало ми се е и на мен много пъти, като винаги съм повече от ясен, точен, коректен и директен, конкретен и подробен кое, какво. Изненади от моя страна няма никога.
Дори и когато в редките случаи някоя жена реши да бъде почти честна за годините и ръста си, правило ми е впечатление, че винаги "закръгля" годините си към по-малка стойност, а ръста си - към по-голяма. Пример: Ако е 154 см и на 32 години, твърди, че е висока 160 см и е на 30 години. Според такива това се води "допустима лъжа". Аз пък винаги съм бил точен за годините, а относно ръста закръглям надолу - казвам 171 см, макар да съм 171,7 см. Няколко по-ниски от мен жени упорито са твърдели пред мен, че са по 175 см или нагоре. Laughing

Относно остаряването при двойките и значението на гена и поддръжката в добра форма:

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 00:20 от На кака жребчето

# 278
Закръглено по-лесно се помни сигурно  Smile

# 279
  • Пловдив
Да, де, но както и ти писа по-горе, някои жени "помнят" една и съща възраст цяло десетилетие. Simple Smile

# 280
Отворихте болна тема. Аз смятам следващите десет години да празнувам 29-ти рожден ден. Добре, че гените ми са добри и ако съдя по мама, поне пет от тях никой няма да се усети. Grinning

# 281
  • Пловдив
Отворихте болна тема. Аз смятам следващите десет години да празнувам 29-ти рожден ден. Добре, че гените ми са добри и ако съдя по мама, поне пет от тях никой няма да се усети. Grinning
Остаряването е естествен процес и е неизбежно. Важното е да се чувстваме добре в кожата си, да не се срамуваме от себе си и да сме наясно какви сме като личности. Simple Smile

# 282
Тук имало интересна дискусия и аз да не знам Sad, ама то станало тема за споделяне - "Кой какво харесва".
Относно остаряването е много индивидуално и аз за това не се вълнувам от годините. Има жени на 40 изглеждат като слънце, все едно са на 30. Много са ми интересни азиатките, те не само имат страхотен ген за младост, но това, че са дребнички и с такава форма на лицето и на 30+ си изглеждат като момиченца ученички.

Сигурно са и много теснички отдолу, трябва да взема да си направя една екскурзия до Тайланд, че това е срамота, да не я постя тази страна. Относно мъжете без значение гена ако човек се поддържа и да е в добра форма, няма да има проблем с либидото и на 50-60г. + и ще чука като разгонено магаре, стига женският "обект" да му действа възбуждащо. Щото това дето се говори за любов, чувства да има значение, НО мозъка си е програмиран и едни гледки ще го възбуждаш много повече, а други не.

За това е добре и мъжа и жената в една връзка да полагат усилия да се поддържат, но някои просто са мързеливи.

Сетих се за едно клипче на един чичи, явно е популярен и той е 67-ми набор, тоест на 52-53г, на кила да е бил на 50г. в лицето изглежда и на повече, но това е и заради бялата брада. Еми човека се поддържа, тренира си, танцува си и все със млади пичета и явно добре се справя и в леглото. Иначе има и по-яки от него от към тяло и на повече години ако става за въпрос, но неговото си е едно много добро хармонично тяло.
Освен това има данни, че мъжете и жените които са добри танцьори и обичат да танцуват са и много страстни и освободени в секса. Yum

Ама и пиченцето от клипа си е много медено .... Yum

# 283
Пироне, eкстра е Том Круз. Ти виж Джаред Лето и Киану Рийвс. Вампири. MaskSmiling ImpSweat Smile

Thaicho, не те знам как изглеждаш, но огромен плюс пред болшинството жени ти е лъчезарността, свежестта, представям си те, като усмихната, кротка, положителна, ведра, с блясък в очите и жажда за живот, изпълнен с радости. Simple Smile
Същият съм и аз, много усмихнат и ведър, нищо, че сигурно изглеждам супер сериозен в "очите" на съфорумци, а може би и на много хора face to face, или като се разминаваме по улиците. Ама то кой не е, всеки тича по задачи.
Друго, което е - зависи и от другият, с който общуваш, как го усещаш, предразполага ли те и т.н. В много случаи може да си по-мълчалив, и обратно - да не спираш да мелиш и да се хилите, без да може да се наприказвате. Smiley Та, си е до хора. Peace

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 02:07 от FragranceFanatic

# 284
Пироне, eкстра е Том Круз. Ти виж Джаред Лето и Киану Рийвс. Вампири. MaskSmiling ImpSweat Smile

Thaicho, не те знам как изглеждаш, но огромен плюс пред болшинството жени ти е лъчезарността, свежестта, представям си те, като усмихната, кротка, положителна, ведра, с блясък в очите и жажда за живот, изпълнен с радости. Simple Smile
Същият съм и аз, много усмихнат и ведър, нищо, че сигурно изглеждам супер сериозен в "очите" на съфорумци, а може би и на много хора face to face, или като се разминаваме по улиците. Ама той кой не е, всеки тича по задачи.
Друго, което е - зависи и от другият, с който общуваш, как го усещаш, предразполага ли те и т.н. В много случаи може да си по-мълчалив, и обратно - да не спираш да мелиш и да се хилите, без да може да се наприказвате. Smiley Та, си е до хора. Peace

Реших, че ми правиш комплимент, а било самореклама. Joy

Общи условия

Активация на акаунт