Голяма разлика в годините..

• 23 620
  • 498
  •   1
Отговори
# 285
Точно правилно си решила, никаква самореклама няма. Комплимент си е, Тhaicho. Wink
Просто давам и "обратна връзка", щото човек "припознава", сещаш се.
Човек решава на кой, какво и кога, как да споделя. За мен е нормално човек да споделя за себе си, така го опознаваш и/или виждаш в друга светлина. Даже може на 360 градуса да ти се промени мнението, аджеба, като разбереш що за личност е. Много са ми странни бързите впечатления и заключения, които правят много хора кой какъв е от една среща, 1 пост, 5 разменени думи и изречения, и т.н.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 02:27 от FragranceFanatic

# 286
Точно правилно си решила, никаква самореклама няма. Комплимент си е, Тhaicho. Wink
Просто давам и "обратна връзка", щото човек "припознава", сещаш се.
Човек решава на кой, какво и кога, как да споделя. За мен е нормално човек да споделя за себе си, така го опознаваш и/или виждаш в друга светлина. Даже може на 360 градуса да ти се промени мнението, аджеба, като разбереш що за личност е. Много са ми странни бързите впечатления и заключения, които правят много хора кой какъв е от една среща, 1 пост, 5 разменени думи и изречения, и т.н.

Нещо като "от една порода"? Blush Между другото, позна... Повечето хора считат, че съм прекалено сериозна при комуникация наживо.

# 287
Начи аз ся си записвам в една тетрадка, ако тая свалка се получи, ще взема да си променя цялостна концепция и подход. Айди не цялостно, но конкретно в детайлите Wink
Вярно и, че си зависи и от приемника много, кое би имало най-голям ефект. Интересна концепция е това със изсипване на самосвала с комплименти, но и от споделен опит знам, че това не винаги води до добър резултат.

Казвам го по-принцип, не за конкретният случай. Повечето жени обичат да ги гъделичкаш "по-тънката струна" когато става въпрос за комплименти. Комплименти, които са леко прикрити, някак ей така случайно изпуснати в точният момент. То това си е направо изкуство.

Иначе така със самосвала наведнъж от всичко по-много, поне лично на мен ми се струва доста плоско, но със сигурност на някои жени би им харесало, то няма как всички да са еднакви.
Иначе няма нужда да ми казвате, че това е просто обикновен разговор, те така си говорят хората приятелски аз знам Smile.
Даже в момента си увивам един шоколад в станиол Trollface

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 05:11 от Stallion001

# 288
Е, поне веднъж нещо положително да излезе от темите за големите разлики, пък ти увивай там шоколада с Мармота 😀😀

# 289
Тайче, ако стоиш все на 29, разликата с мъжа ти ще стане не голяма, а потресаваща с времето. Joy

# 290
  • BG
ThaiCho, хълцаш ли. Те това е хълцане, не като на Прекрасната...
Sweat Smile

# 291
  • София
Sweat Smile

Ай, защо тъй ме изрита от конкурса 😟

# 292
  • София
Колкото и да са и свежи гените на една жена, биологичният часовник си тиктака и всеки опит да изглежда отново на 25 с неподходящо облекло, изглежда жалко и нелепо.
Всички сме виждали застаряващи бивши момичета, които се обличат с къси поли, високи ботуши, гримират се неподходящо за възрастта си, връзват си косата на плитки и изобщо- цялостно са една гротеска.
Не мисля, че това изглежда красиво и колкото и да бягаш от годините си, те винаги ще те стигнат, затова по-добре е да живееш в мир и любов с тях. Simple Smile

# 293
  • BG
Sweat Smile

Чети, бе, Прекрасна, чети... Хората се мъчили, писали, създавали, оценявали.

# 294
Тайче, ако стоиш все на 29, разликата с мъжа ти ще стане не голяма, а потресаваща с времето. Joy
Joy Зарежи разликата с мъжа, важно е да сме млади. 
Тони, не хълцам... още. Grinning
gabiplus, аз никога не съм имала къси поли и високи ботуши, така че явно няма да ми се получи точно такя подмладяването. Blush

# 295
  • София
Sweat Smile

Чети, бе, Прекрасна, чети... Хората се мъчили, писали, създавали, оценявали.
Ама, аз съм висока и богата, `се пак! Smile

# 296
  • BG
Ша хълцаш и ти, имай малко търпение...'се пак.

# 297
  • Агент под прикритие
Мен ми беше интересно да чуем мнение и на мъже, които са били или са в подобна връзка, да чуем и тяхната гледна точка, ама то тук, във форума, мъжете са малко кът и едва ли има такъв... Joy

# 298
  • София
Мен ми беше интересно да чуем мнение и на мъже, които са били или са в подобна връзка, да чуем и тяхната гледна точка, ама то тук, във форума, мъжете са малко кът и едва ли има такъв... Joy
И на мен ми беше интересно, наистина.
Ама, като няма мъже, тук е пълно с мъжки момичета Joy

# 299

Мен най-голямата разлика ми е била година и половина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт