90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема II

• 36 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз се сетих за Тарик и Хейзъл, тя беше от Филипините. Запомних я с безумния ритуал в църквата, нямаше да го издържа и 5 минути.

# 631
И тя беше изпаднала - родителите й живееха уж в апартамент, но приличаше по-скоро на сервизно помещение, от тези дето са между етажите. Една малка стая без прозорци (интересно къде им е банята...).
Но тя май беше под наем някъде, а не при тях?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Нямам право да пиша пореден пост, затова допълвам:
Розмари (на Ед) изглежда е сгодена, но не за Безвратия Ед. В нета циркулира една снимка с предполагаемия годеник, която накара американците да мислят, че тя е лесбийка, Розмари обаче отрича категорично и твърди, че това на снимката е мъж (може да е с филтри и затова да изглежда толкова странно):

Според мен, Розмари си е свикнала с начина на живот в нейното село и не й прави голямо впечатление, освен това сигурно й е писнало от претенциите на Ед.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 15:14 от pppqqq

# 632

Не ме съдете не знам как се прави скрит текст!

# 633
  • София
Еди си има толкова много фенки в Инстаграм, че хич не му пука за нас. С интерес чета колко много женки го идеализират. Ние тук само ще си въздишаме тайно по него. 😀

# 634
Къде са били тези фенки до сега - горкият човек не е бил с жена от 28 години (негови думи, в първия епизод на сезона)...

# 635
Днес пак стри епизоди.Онази с бебето пристигна  а в Англия,той не я чакаше на летището, написа и кой влак да хване и тя пристигна на гарата с бебето, не разбрах видяха ли се в карайна сметка.И какво се случва с тях?

# 636
Женят се, но доколокто знам той още няма виза са САЩ.

# 637
  • sf
Егати! Та мен са ме посрещали напълно непознати в чужда държава, без да сме "уж влюбени", пък тоя... Как после тази жена стои с него?! Та това е липса на уважение, на елементарно възпитание към човвк, който ти идва на гости.

# 638
Егати! Та мен са ме посрещали напълно непознати в чужда държава, без да сме "уж влюбени", пък тоя... Как после тази жена стои с него?! Та това е липса на уважение, на елементарно възпитание към човвк, който ти идва на гости.
Да тя с бебе,разбрали са се да я посрещне,тя каца и получава съобщение-няма да дойда вземи влакът до едикъде си.Това е много тъпо и неуважително

# 639
  • София
Мурсел танцува с чупки в Инстаграм заедно с Лео. Явно там любовта е потръгнала.

# 640
Ед е може би като нашия "Митьо пищова" много фенки , но.... GrinningNo Mouth

# 641

сега Мурсел ли е, щот в едни епизоди беше и Марсел,после Мюрсел.Според менМюрсел му е правилното име, имам познат който се казва така

# 642
Сигурно е Мюрсел, но на английски го изписват Mursel. Ана му вика Мърсел, което със сигурност не му е името))

Вече по сайтовете се говори за нов сезон на 90 дни - Другият начин (предаването, в което американците се преселват в чужбина). Пак ще дават Джени и Сумит, както и Девън и Джихун. Ще има и нови, но още не са изкарали цялата информация.

# 643
Кой е Лео?Мурсел не беше ли турчина на Ана

# 644
 Кога дават новия сезон? Уж беше в събота 22 ч.

Общи условия

Активация на акаунт