90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема II

• 36 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • sf
Мурсел танцува с чупки в Инстаграм заедно с Лео. Явно там любовта е потръгнала.
Кой е Лео?Мурсел не беше ли турчина на Ана
Лео е едно от децата на Ана.

# 646
Мурсел танцува с чупки в Инстаграм заедно с Лео. Явно там любовта е потръгнала.
Кой е Лео?Мурсел не беше ли турчина на Ана
Лео е едно от децата на Ана.
Благодаря
Сега гледах старите епизоди.Пропуснала съм момчето от Никарагуа,което е известен певец,но се жени в Америка .Какво става с тях,не мисля ,че той ще издържи в щатите

# 647
  • Sofia
Мисля, че са се развели. Но не знам дали той се е върнал в Никарагуа; предполагам, че си е все още в САЩ.

# 648
Развели са се, той живее в Чикаго (мисля). Тя временно е станала лесбийка - даже е писала разни излияния по темата (има ги в нета), сега е с друг мъж.

# 649
Кога дават новия сезон? Уж беше в събота 22 ч.
[/quote
 на 25 белла от 22 ч , така бяха написали на сайта им в  Facebook

# 650
Поствам две снимки на бебето на Лорън и Алексей . Като мини копие на Алексей. 😊😊😊

# 651
  • Sofia
Не мога да си обясня какво е станало с Лорън, обаче. Flushed Много погрозняла ми се вижда на скорошните снимки, чак не прилича на себе си...

# 652
Аз я гледам в Пилоу талк - днес гледах новия епизод (малко преди раждането). Изглежда ми същата, само че по-пълна.
Много сладко бебче Simple Smile

# 653
  • София /Абсурдистан
Бебето е точно копие на баща си Simple Smile

# 654
Ед има профил в сайт за запознанства и лъже в него по същия начин, както е лъгал Роуз:

Писал е, че е на 44г., всъщност е на 54. Писал е, че е висок 157см, всъщност е 150см., а по-горе в общото описание е посочил, че има атлетично тяло...
Професията му е фотограф, интериорен дизайнер и риалити звезда Joy Всъщност пише, че скоро ще стане риалити звезда, което значи, че профилът е направен след заснемането на предаването, но преди излъчването му - т.е. с Роуз определено не са заедно.

# 655
  • София
Мен ми попадна друга снимка, в която лъже, че бил забравил, че се боядисва. Според мен не е възможно човек да забраеи, да се качи на колата и да отиде да си вземе кучето от фризьорски салон без да се удети.

За Роуз в американската група една написа, че тя излизала сега с жена филипинка, но не знам колко е вярно.

# 656
Прави се на забавен. Не му се получава; не съм забелязала в нито един момент от шоуто да е забавен.

Виж на предните страници - сложих информация за новата половинка на Роуз. Тя твърди, че това на снимките е мъж и е обидена на хората, които пишат, че излиза с жена.

# 657
  • София
Колко е вярно твърдението, че "Лоша реклама няма"...

Ед излъчва в Инстаграм предавания на живо, в които се прави на шут и изглежда нелепо (както обикновено), но въпреки това има хиляди последователки, които даже се включват и флиртуват с него.
Така че... с Роуз или без нея, той вече е известен и има цяла тълпа от фенки от всички континенти.

Какво става с Анжела и Майкъл към днешна дата, някой знае ли?

# 658
Нищо ново - женени са, той още не е в САЩ, защото няма виза.

# 659
Много ми е жал за Майкъл хахах през какво ли не мина горкото момче за едната виза Close

Общи условия

Активация на акаунт