🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 105

Şampiyon 12. Bölüm 2. Fragmanı

Цитат
🆕💥«Чемпион» 12 серия. Фраг №2. Русская Озвучка👇🏻

Вот это фрагмент! 💥 Что же за ловушка ожидает Фырата? 😰🤔 Нас ждёт очень насыщенная серия! ⚡🔥Воскресенье, приходи! 🙏🏻

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 03:49 от Emiliya

# 106
Blue Heart Heart

Heart Exl

Heart Exl

Yellow Heart Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Феми* снощи спомена за хита Бургаски вечери*
наистина е страхотна  и нищо че е сутрин, заслужава си..!!

[/b][/color]

Flowers BouquetЕМИ* страхотен,невероятен Толга..
красота и настроение на макс* от сутринта,
какво по-хубаво от това,
благодаря ти!!
Hands Ok Hand Kissing Heart

Heart Eyes Kiss

# 107

Моят Толгахан! Супер!

# 108
Здравейте, момичета!

"Щастието е вътрешното чувство, което има човек, когато живее, изпълнен с любов и благодарност всеки ден“  
Денис Уайтли

Пожелавам ви приятен уикенд!

Всичко да върви гладко по желания от вас начин! Усмивката да не слиза от лицата ви!

# 109
# 110

Една романтична екранна двойка, която успява да пресъздаде цялата гама от чувства и преживявания на двама влюбени, преодоляващи пречките, изникнали на пътя им. Зафер и Селви - усмихнати, нестандартни и различни.
     Зафер има огромното желание да свърже живота си със Селви. Определят и деня на годежа, но мисълта за приятеля, оставен сам на боксовия ринг е причината Зафер да не удържи на обещанието си и да разочарова своята любима.
    Селви тежко приема това пренебрежение, а баща й не може да се примири с факта, че са опозорени. Фърат се чувства отговорен за грешката на своя приятел и отива при Селви. Много ми хареса начина, по който Фърат обрисува своя приятел - човекът зад ъгъла на ринга. Мъжът, който е в сянка, но винаги те подкрепя, насърчава и е уверен в победата. Вдъхва кураж и вяра, помага да се изправиш - истински приятел, готов да сподели и победите и загубите с близките си. Човек, на който може да се разчита!

Селви е трогната от думите на Фърат и обичайки много своя Зафер бързо му прощава. Пред Зафер стои трудната задача да убеди Тахсин, че може да се разчита на него, че обича и ще направи щастлива дъщеря му. Но бащата е непреклонен и Зафер, послъгвайки малко, придумва семейството си отново да отидат да искат Селви. Огромно е изумлението на Селви, когато вижда своя любим пред вратата. Неканени и нежелани от Тахсин всички сядат да разговарят. Но Тахсин е непреклонен - не желае да даде дъщеря си на този безработен нехранимайко, който не притежава нищо и се отнася безотговорно към дъщеря му.

Яман вижда колко е нещастен Зафер и протяга ръка на сина си. Прехвърля му спортната зала и всички отговорности по нея. Зафер трябва да стъпи на краката си и да работи усилено, за да направи от момчетата истински шампиони.
    Ще бъдат ли отстранени препятствията пред Зафер и Селви? Ще успее ли младежът да оправдае доверието на своя баща и да смекчи сърцето на Тахсин - ще видим в епизод 12.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 14:10 от Emiliya

# 111
Heart EyesКрасавец си е Толга откъдето и да го погледнеш..!! Sunglasses

Diamonds

Вижда ми се рано за алкохолния компот*
но ще повторим като му дойде времето..
Joy

Heart Decoration

# 112
Здравейте!

Добавете живот към деня си, а не ден към живота си !

# 113
Flowers TulipОхх ЦЕЦЕ*..като видя ягоди в темата
все Иит и Нур в хамама, са ми пред очите..
Joy

JoyФЕМИ* това прочете ли го..Чачо ша играе затворник..
затова дебел с шкембе и без плочки..ама нЕмало страшно,
фенките да са спокойни.!!
Sunglasses

Красавецът Чаатай е неузнаваем**

Animal Paw PrintsФилмите които не гледам са за затворници и
пътуващи във влак..не знам защо имам непоносимост към тях !
Thinking

# 114
# 115

Софи, не бях чела статията за Чачо, но много измислена ми изглежда. В турските сайтове не съм срещала подобна информация. Вече не зная кое е по-добре за този сладур - да е пехливанин или затворник, но и в двата случая визията му не ми се нрави. Тази брада и излишните килограми направо го осакатяват визуално. Тези, които за първи път виждат Чачо  не биха му обърнали внимание. Той печели сърцата с талант, красиво лице и атлетично тяло, а сегашния му вид направо отвращава.

Цитат
Гледате ли този хитов турски сериал?  ❤️😍
Това беше първият ми турски сериал, добре го помня. ❤️
     Гледам колажи на Нур и Ийт Козан от полските фенове - изглежда в Полша скоро са давали нашия сериал, а може и да продължават да го излъчват. Не мога все още да се добера до полски сайтове, за да видя какви са отзивите.

# 116
# 117
    Тази снимка е от "Черната перла" - Бурак Алтай го играеше брат на Кенан. В "Шампион" отново са заедно на снимачната площадка.  Алтай в ролята на Кадо - лицемер, подмолен доносник и сребролюбец, е треньор в залата на Яман и виновник за неприятностите, които сполетяха Фърат. Кадо, подтикна Кафкас да се бие в клетката, за да спечели пари за лечението на Гюнеш. Кадо беше маша в ръцете на Тансел, но сега е на страната на Яман.

# 118
# 119

И още една приятна двойка, чиято връзка бавно и полека избуява в "Шампион" - Керем и Неслихан.

Общи условия

Активация на акаунт