🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 660
  • 735
  •   1
Отговори
# 120

„Шампион” епизод 12
Резюме
Дервиш най-накрая среща внука си и започва да живее с него  под един покрив. Той иска да осигури на Гюнеш, когото среща години по-късно,  най-добри условия за живот. От друга страна, той убеждава Фърат да участва в международен мач. Фърат започва да тренира.
Междувременно Суна, която научава от Тансел, че Фърат  работи с Дервиш, е шокирана и гневна. Тя вече не желае да се среща с Фърат.        
Зафер  поема  залата от баща си, но го чака планина с голям дълг. За да изплати дълговете, той започва да подготвя боксьорите си за турнир, който ще се проведе скоро. Несли и Селви намират идеи, които да му помогнат.
Родителите на Суна напускат къщата.  Керем смята, че дядо му е заминал за чужбина само за лечение.
Тансел научава голямата тайна за Дервиш от Мюджела и е шокиран. Той си сътрудничи с врага на Дервиш, за да го унищожи.
Довереният човек на Дервиш - Рюзгар казва на Дервиш, че смята, че Фърат работи за полицията. В резултат на това Дервиш подготвя план за Фърат. Този план ще затрудни Шампиона.

# 121
Flowers BouquetЕМИ* статията е от вчера,може да е съвсем ново инфо,
а може и да е измислица,но е факт че се е променил както казва, за нова роля..
и аз не го разбирам това..какво им пречи да го гримират и го "нагласят с подходящите кгр,
както правят с бременните* и остаряли*..слагат им подплънки,грим и пр.ч. реквизит
Thinking

..другото инфо от днес ,което ме озадачи е за Къванч..
бил детрониран безвъзвратно като секс символ,

от ей този хубавец*..това все едно да сравняваш Толга с Грозника* -
черен хайвер с кълцан черен дроб..
Joy Joy

Баръш Ардуч**

..да пийнем по един алкохолен компот за настроение
и оправяне на вкуса че ми идват в повече тези новини или ..клюки
Sunglasses
Скрит текст:
BowtieА нашия красавец се надявам след Шампионът*
да снима нов хитов екшън..
Hands Pray

Revolving Hearts

# 122

Софи, Баръш доста трябва да се поизпоти, за да измести Къванч от сърцата на феновете. Но определено с нокти и зъби се бори за внимание. Не мога да кажа нищо за него - гледала съм само няколко епизода от "Любов под наем" и не съм екзалтирана. В статията прочетох, че има връзка с партньорката си от сериала. Не знаех, пък и не е привличал вниманието ми, за да го следя. Киво е класи над този актьор!

Отписахме Амине от киноиндустрията, да се надяваме, че поне Толга ще ни радва с нови и интригуващи проекти. Аз продължавам да се ядосвам на нашата хубавица. В "Ранобудната птичка" много силно впечатление ми направи и Демет (не зная фамилното й име). А тези дни по обедно време започна нов сериал с нея - Ягодова любов (Çilek Kokusu) Талантлива и напориста актриса, която определено ме спечели, а докато я гледам непрекъснато се сещам за Амине - можеше и тя така успешно да продължи да се развива. Но ....

# 123
# 124

"Şampiyon" - Актьори,  Възраст, Ръст, Тегло, Заплати (2019)

# 125
Purple Heart Purple Heart

Heart Decoration Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Nature Boom - Вие сте щастлив човек - казва гледачката,
 - Никога няма да узнаете какво е болест...
- Това не ме радва особено.
- Но защо!?
- Следвам медицина..
Joy Hands V

# 126
Здравейте, момичета!

"Не се бойте да дарите сгряващи думи и да правите добри дела ...Колкото повече дърва слагаме в огъня, толкова повече топлина се връща към нас."
Омар Хайям

Топла и уютна неделя!

Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

# 127
# 128

Flowers BouquetЕМИ* Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* Flowers Tulip ЦЕЦЕ* Flowers Cherry Blossom ФЕМИ* Flowers RoseВЕЛВЕТ** Christmas Tree Tada

..от началото на декември ми е много весело и празнично
та  започнах да си мисля, че не е нормално..дано не "прегоря"
Hands Pray

Kissing Heart

Christmas Tree

# 129
     Софи, с позитивизма си и прекрасните постове, ти заразяваш всички нас! Благодаря ти за настроението, което внасяш в темата!

# 130

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря за хубавите думи!! Flowers Bouquet

..Знаеш, че като се заредят много и дълги празници се отегчавам
но когато предстоят ме зареждат с енергия и добро настроение..
 а и по принцип не съм човек, който гледа на света с черни очила,
няма и смисъл!!
Sunglasses Joy

Joy Joy

Joy Joy

# 131

С много любов!
Толгахан Сайъшман беше наскоро в  Zeytinburnu за снимките на сериала "Шампион".
Успешният играч Толгахан Сайъшман, който се подготвяше за турнир по борба, който ще бъде заснет по сценарий, беше изненадан на сета. Учениците, които си взеха почивка от основно училище Haluk Undeğer, разположено точно до мястото, където бяха направени снимките за сериала, блокираха караваната на Сайъшман.
Толгахан Сайъшман обеща да излезе след звъненето на училищния звънец, за да не закъснеят учениците за часовете си. В края на деня известният актьор се върна на снимачната площадка, за да раздаде автографи за около 2 часа.
07.12.2019 г.

Скрит текст:

# 132
# 133
Heart EyesКато истински Крал*
страхотен е Толга !!
Kiss

невероятен Kiss

изключителен Kiss

неповторим Kiss

неотразим Kiss

уникален Kiss

Kissing Heart

# 134
"Шампион"

Баща и син - привлечени и поласкани от дружелюбието на Суна. Гюнеш е отгледан от баща си и не познава майчината ласка. За него Суна е олицетворение на майката, която се грижи безответно за своята рожба. За него Суна е и лекарят, и приятелката, която успява винаги да го насърчи, развесели и приласкае така, както го прави бащата. За малкото слънце това е жената, която нахлува в живота им, без да го искат, но се усеща копнежът на малкия за майчина ласка. Гюнеш искрено обиква тази мила лекарка и чувствата им са взаимни. Суна се привързва към болното дете.

За Фърат първата среща с тази жена е неприятна и отваря старите му рани. Суна е сестрата на Некдет, за чиято смърт Шампионът се обвинява години наред. Не е предполагал, че отново ще се сблъска с този тежък момент от миналото. Но трябва да търпи заслужените според него упреци на тази жена, кипяща от гняв и неприязън към убиеца на брат й. Фърат няма избор - заради лечението на Гюнеш е принуден да понесе цялата тежест на създалата се ситуация. Трябва да се моли, да убеждава и настоява детето му да бъде лекувано. Цената е висока. Суна е заслепена от своята ярост и си отмъщава, отделяйки детето от обичния му баща. Страданието е непоносимо, но Фърат трябва да понесе всичката тежест на раменете си. И ако Суна непрекъснато го напада, Фърат отговаря с мълчание и уважение към лекарката, в чийто ръце е животът на Гюнеш.

Суна бавно и полека осъзнава грешката си, разкрива истинското лице на годеника си и вижда истината в дълбоките и искрени очи на Фърат. Гневът отстъпва място на привличането и желанието да помогне на двамата. В компанията на Фърат и Гюнеш тя се чувства спокойна, приятно й е и неусетно любовта към детето се прехвърля и към бащата.

Фърат е дълбоко благодарен на Суна за всико, което направи, лекувайки Гюнеш. Дълбоката признателност започва да се трансформира  в харесване и привличане. Но заради детето. Детето и отношението на тази жена към него са в основата на техните взаимоотношения. Фърат се чувства задължен и желае по всякакъв начин да помогне на Суна да преодолее трудностите около излязлата наяве истина.

Приятно е в компанията на Суна.  Фърат я търси, когато синът му вдига температура. Фърат се съветва с нея и усеща, че чувствата започват да избуяват. Вижда, че симпатията е взаимна и това още повече го насърчава.

Наистина блестяща игра на Йълдъз  Атиксой, но химия няма, няма я тръпката, която обикновено приковава към екрана. Липсва магнетизмът и желанието за развитие на тази любов се изпарява.  (говоря за себе си като зрител)

Любовна история, която върви между другото. Просто, за да доизгради характера на Шампиона - да покаже, че може да е непобедим не само на ринга, но и в личния си живот.

Не зная с какво ще ни изненадат сценаристите, но предпочитам да гледам романтиката при другите двойки в сериала, а Фърат и Суна някак са ми далечни поне засега като влюбена екранна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт