🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 706
  • 735
  •   1
Отговори
# 180

Защо ли този момент ми напомни за сцената с Нур и Ийт? Сцена изпълнена с толкова много топлина, страст и желание. Сцена, която ме развълнува и докосна. За съжаление Фърат и Суна не успяха да ми въздействат по този начин!

В зародиш чувствата на Суна към Фърат сякаш се стопиха. Лекарката беше обидена и разочарована от нежеланието му да й каже кой е неговият нов шеф, а трябваше да научи това от Тансел.
     Наистина тя вярваше на Фърат, разчиташе на неговата подкрепа и помощ. Разчиташе на неговата дума, защото и самият той я убеди, че може да му има доверие. Но постъпката й на малко обидено дете ме изнерви. Вместо да разговаря с Фърат, да изяснят ситуацията, тя не желаеше да приеме обажданията му, не отвори и вратата, за да може спокойно да поиска обяснение и да получи такова от Фърат.  

А Шампионът, заради сина си и чувстата, които покълваха към Суна, хукна след нея. Искаше да й обясни, да я помоли за време и доверие, за търпение, когато ще има възможност да й разкаже цялата истина.
     Не се получи!
     Докога ли ще издържи Суна отново сама. Май надценява своите възможности и недоглежда опасността, която я грози. Тансел се възползва от всяка пролука. Отново заговори за връзката им.
     Изобщо като характер Суна ми е малко разнопосочна и размита. Май има проблем със самата себе си! Изкарала толкова години в изолация и омраза, сега трудно се адаптира. Не може или не иска да се довери напълно на Фърат. И как нейното поведение ще се отрази на психиката на Гюнеш, който искрено я обикна?!

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 13:43 от Emiliya

# 181
Всичко прекрасно е свързано с болка. Но и болката води към радост.
 Розата има бодли, а от бодлите израства роза.
Дъгата обикновено се появява след дъжд. Бурята трябва да премине, за да се видят на небето звезди.

Антон Желев

# 182
Скрит текст:
Известен лектор започнал семинара си в зала с 200 човека и 100-доларова банкнота в ръка.
– Кой иска тази банкнота?
Всички вдигнали ръце.
– Ще я дам на един от вас тази вечер, но преди това…
Скъсал банкнотата на няколко парчета.
– Кой я иска сега?
Пак всички ръце се вдигнали.
– А ако направя така…
Той я пуснал на земята и започнал да я тъпче и размазва. Тя вече на нищо не приличала. Вдигнал я. Мръсна, изпокъсана.
– А сега? Кой я иска?
Отново всички. Тогава той започнал:
– Няма значение какво ще направя с банкнотата, вие винаги ще я искате, защото не губи стойността си. Така е и с хората. Много пъти сме смазвани, ритани и не се чувстваме важни. Но без значение какво ни се случва, ние не губим стойността си. Мръсни или чисти, смачкани или цели, дебели или слаби, високи или ниски, нищо няма значение. Нищо от това не променя нашата значимост.
Цената на живота ни не е в това как изглеждаме пред другите, а в това какво правим и какво знаем.
Скрит текст:
Сега помислете добре и потърсете в паметта си:
– 5-те най-богати човека в света
– 5-те последни Мис Свят
– 10 лауреата на Нобелова награда
– 5-те последни носители на Оскар.
Как върви? Трудно, нали? Не се притеснявайте. Никой от нас не си спомня вчерашните най-добри. Аплаузите отлитат, трофеите потъват в прах, победителите се забравят!
Сега си спомнете:
– трима учители, помогнали ви във вашето истинско израстване
– трима приятели, помогнали ви в труден момент
– някой, накарал ви да се чувствате специален
– 5 човека, съпътствали ви през живота
Как върви? Много по-добре, нали?
Хората, които оставят следа в живота ни, не са най-известните, нито най-богатите, нито най-надарените. Те са онези, които се тревожат за нас, грижат се за нас, които са с нас винаги.

Вие не сте сред известните, но сте сред онези, за които си спомням с топлина в сърцето.
      Цеце, не мога да подмина този твой пост! Адмирации за цялата мъдрост, скрита в тези думи!

# 183
Ох, момичета само Коледа и празници са ми в главата.

Софи, за теб - любимите ягодки

# 184
Цеце и аз обичам ягоди и сладкиши .Ще си поделим десерта .
Мерси за мъдростите ,които си споделила с нас .
Празници ,като празници . Изниза се като миг и тази година . Правим равносметки и си мечтаем .
Емиии ,тези ягоди и романтика  си е за колаж с  любимците и шортите само питието липсва .

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 16:04 от femmi2

# 185

Феми, красавците са се запътили към ягодките, остава Софи да ни изненада с коктейла!
     До тогава - чай с Фърат.

# 186
Като сложих снимката на първата брачна нощ на Нур и Ийт..., да ви пусна и какви екстри предлага хотела

Най-необичайните услуги в хотелите

1. Вземане под наем на златна рибка

В хотел „Happy Guest Lodge” в Чешър, Великобритания от април 2014 година на гостите се предоставя възможност да наемат аквариум със златна рибка за компания по време на престоя им в хотела. Гостите трябва да платят за компанията на рибката с името „Happy“ 5 британски лири.

2. Бой с възглавници

Гостите на хотел „Ritz-Carlton” в Палм Бийч, САЩ могат да поръчат за себе си стая в хотел с допълнителен пакет, който се нарича „Семейни битки с възглавници“. Този пакет включва 30 копринени възглавници, два комплекта боксови ръкавици и инструкции с правилата за различни игри с възглавници – как да жонглирате с възглавници, как да пазите равновесие с възглавници и т.н.

Скрит текст:
3. Минибар за ума

Веригата луксозни хотели Morgans Hotels Group предлага на своите гости „Минибар за ума“ – кутия, в която се намират около 25 написани фрази, които да помогнат на особено срамежливите гости на хотела да започнат разговор.

4. Пристигане с парапланер

В Оман, в хотел Six Senses Hideaway, в залива Zighy Bay, на два часа път с кола от международното летище на Дубай, е позволено гостите на хотела да пристигнат в хотела, кацайки в зоната за отдих чрез парапланер. Гостите са придружени от професионален парапланерист. Другите възможности за пристигане в хотела включват: пътуване с моторна лодка от най-близкото пристанище и вълнуващо приключение с кола надолу от върха на хълм, от който се открива изглед към залива.

5. Стани поп звезда за един ден

В хотела Geejam в Ямайка (Порт Антонио) феновете на музиката могат да наемат звукозаписно студио и да се превърнат за един ден в поп звезда. В студиото са записвали такива знаменитости като Ейми Уайнхаус и Бьорк. Гостите могат да се запознаят с процеса на записване на музика, да поработят заедно с няколко студийни специалисти, които имат богат опит в сътрудничество с известни творци. А накрая могат да запишат собствен диск!

6. Духовна връзка с куче

Луксозният хотел Hotel deluxe в Портланд (щата Орегон, САЩ) предоставя четене от медиум на любимите ти домашни любимци, което трябва да допринесе за укрепване на връзката между животното и неговия стопанин.

Целият трети етаж на хотела е посветен на услугите за домашни любимци, включително акупунктура и масаж за кучета.

7. Консултант по въпросите със съня

Изтощените от недостатъчно количество сън през нощта гости на нюйоркският хотел „The Benjamin” могат да се консултират с портиер по въпросите на съня, който ще направи всичко, за да им осигури добър сън. Портиерът ще препоръча идеалната за теб възглавница от голям списък разнообразни по ви, а; след това личният асистент ще си поговори с теб за личните ти навици по отношение на съня. Освен това, ако и това не помогне, гостите могат да се насладят на приспивен масаж в салон, който се намира в хотела или на „нощни“ закуски, които ще помогнат да спиш по-добре.

8. Сърф за кучета

Кучетата могат да се научат да сърфират в специалния лагер за почивка „Su’ruff ", който се намира в курорта Loews Coronado Bay Resort & Spa в Калифорния. Докато ти релаксираш, твоят домашен любимец с помощта на инструктори от академията за сърфинг ще се учи да катери вълните!

9. Екологично чисти услуги

Мрежата японски екологични хотели Super Hotel се гордее със своето обслужване и внимание към детайла. Хотелът предлага на своите гости шест вида възглавници по избор, а също пантофи и пижама, които са научно разработени за максимален комфорт и облекчаване на стреса. Въздухът се пречиства редовно, а матраците се подменят след всеки 30 преспивания върху тях.

Еми, колажа е един път Hands Clap

# 187

Феми, красавците са се запътили към ягодките, остава Софи да ни изненада с коктейла!
     До тогава - чай с Фърат.

Еми страхотно ! Аз съм се запътила към красавците на вас оставям да пиете чай с Толга  с Чачи ще си хапваме ягодки след плажа и после ще го затворя в стаята и става горещооо като онези гифки  Mr. Green само вардете да не нахълта шаманката  tooth
Обещаните по - различни гифки изръфахме ги тия червени шорти , като няма ново

Скрит текст:
хооп в морето скача като делфинче Heart Eyes Heart Eyes
Еми , давай Тарзан  как плува

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 18:03 от femmi2

# 188

Охх, може Джан да прекали с комантарите си в соц. мрежи, но не мога да отрека, че в "Ранобудната птичка"  е невероятен. Получи се химия с Демет, гледам ги с интерес.

# 189
Джан вПтичката ми харесва въпреки Тарзанската визия . Сексолог викаха да обяснява какво е либидо ,както се изрази Джан .  Шаманката са пълна идилия ,готвят с родата .

Супружеская пара Толгахан Сайышман и Алмеда Абази отпраздновали пятилетие совместной жизни
Празнуват пет години брак.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 12:13 от femmi2

# 190

Nature Boom Амине много тайнствено го раздава..снимат я в бебешки магазин
а тя продължава да мълчи дали ще става майка скоро..
много я харесвам, но всяко нещо
си има граница и превземките и, взеха да ми писват..
не стига че се омъжи за европейски турчин
грозен като жаба,ами се крие повече и от английските снахи в кралския двор..

Heart EyesТолга,Чачо,Къванч и Джан са страхотни актьори и мъже..всеки с характера си
и собствени фенове, от инфото за Джан разбрах че акулите в бранша са се стреснали от
връзките му с някаква международна агенция, която защитава бизнес правата на актьорите..
както и да е  - ние да им се радваме и плакнем окото с това което ни показват
че ако останем само с Иво Аръков ще е наказание..нищо че и той показва зелени шорти*
 мога да го преглътна и без коктейл  - "Зелен Дракон*"
Joy Joy

Joy

Flowers BouquetЕМИ* страхотен колаж си направила от изкушението
с ягодите на ЦЕЦЕ*..а хотелските екстри си заслужават,благодаря ви!!
Flowers Tulip

Flowers Cherry BlossomФЕМИ* нали Джан и Демет са официално гаджета
как няма да им се получи химията и в сериала..и все пак
предпочитам химията* с Чачо..как мачка чаршафите
.."професионално с колежките"
Joy

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 191
Софи от кога го търся това гифче , ти си го набарала. Високо либидо има Ча , действа на колежките и фенките пред екрана Mr. Green Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 12:15 от femmi2

# 192
Nature Boom Феми* халката и семейната идилия му отиват на Чачо
но не и жената..единствено като я вземе на прицел
 с пистолета върви..
този кадър /гиф ми е любим*
Joy Joy

..как ги снимат горещите еротични сцени сексолога не казва ли..
като го гледам Чачо как се вихри с партньорка
най-малко пред 10/15 човека сценичен екип
без задръжки,трябва да е пил нещо преди снимки
,за да не стигнат до края..
че то игра,игра..ама накрая,нЕма игра!!
Joy

# 193
Най-необичайните услуги в хотелите
2. Бой с възглавници

Гостите на хотел „Ritz-Carlton” в Палм Бийч, САЩ могат да поръчат за себе си стая в хотел с допълнителен пакет, който се нарича „Семейни битки с възглавници“. Този пакет включва 30 копринени възглавници, два комплекта боксови ръкавици и инструкции с правилата за различни игри с възглавници – как да жонглирате с възглавници, как да пазите равновесие с възглавници и т.н.
     Цеце, едва сега видях поста ти, а обикновено подробно следя всичко в темата! Извини ме! Изглежда шортите на любимците съвсем са ме разконцентрирали!
      Четейки за боя с възглавници се сетих за 24 епизод от "Сега и завинаги" - уж случайно, но Ийт Козан се беше постарал - романтикът у него даде свобода на чувствата и въображението.
      Необикновена и незабравима първа брачна нощ!

Скрит текст:

Софи, ти ме подсети за Амине и аз отново й се ядосах. Тази нейна тайнственост отблъсна феновете й. За нея почти никой не се сеща вече. Новите й снимки - задължително с "бодигард" до нея са
безинтересни. Хващам се за коктейла "Зелен Дракон", че да забравя грозника.
Докато напиша поста си вие сте заредили толкова горещи сцени, че  един "Зелен Дракон" хич няма да ме спаси! Joy Joy Joy

Феми, Толга и Алмеда празнуват 5 години от първата си среща! Но явно феновете вчера празнуваха повече от тях - от колажи, клипчета и снимки на двамата не ми се влизаше в Instagram.
     Имам проблем - не мога да открия Джан по шорти! Stuck Out Tongue Winking Eye Помагай!

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 22:30 от Emiliya

# 194

Flowers Four Leaf Clover

Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

С химията която имаше м/у Толга и Амине
като Иит и Нур,представям си колко зашеметяваща еротика и танци
 можеха да ни оставят, но сценаристите не пожелаха..
оставиха ни на "досещане"..

Общи условия

Активация на акаунт