🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 704
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Flowers BouquetОхх,Еми*..сълзи ми потекоха от смях..шашнаха ни тези шорти..
написала си - "..красавците в сини шорти! А червените - за настроение!"
..а аз чета .." червените за настЪрВение !!"*
Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes

# 166
Имаме нов материал  с червените шорти:heart_eyes:

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 22:39 от femmi2

# 167
Flowers BouquetОхх,Еми*..сълзи ми потекоха от смях..шашнаха ни тези шорти..
написала си - "..красавците в сини шорти! А червените - за настроение!"
..а аз чета .." червените за настЪрВение !!"*
Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes
     Софи,  за "настЪрВение" - шортите на Кафкас! Stuck Out Tongue Winking Eye

Феми, за тези гифки ли приказваш, че и вие сте напълнили страницата с червените шорти на Чачо?!

Скрит текст:

# 168
# 169
Flowers BouquetЕМИ* страхотно тяло на боксьор е направил Толга
и с жълтите шорти е божествен, съвършен..
Heart Eyes

Flowers Cherry Blossom ФЕМИ* видях гифките с Чачо..
някой ден като ми дойде музата ще разгледам всичките теми за него
и кой знае какви чудеса ще излезнат,позабравени с времето..
Hands V

Flowers HibiscusЦВЕТИ* от къде е снимката на Шафак..
освен че панталона е интересен,много дълъг бедър показва..
Thinking

най-красиви от красивите!!Kissing Heart

# 170

След еуфорията около шортите на нашите любимци, аз да си "запея песента" на "Шампион". Ще продължа с преразказа на 12 епизод.

Зафер получава спортната зала и треньорското място от баща си. Щастлив е, че вече може да се изправи пред родителите на Селви и да им докаже, че не е безхарактерен неудачник. Радостта му е споделена и от Фърат, който безрезервно вярва на приятеля си и е убеден, че ще успее.

Но когато Яман дава папката с документите и задълженията към залата и обяснява на Зафер, че тези дългове трябва срочно да се покрият, Зафер изпада в паника. На помощ се притичват Селви и Несли, които чертаят планове как да помогнат за спасяването на залата.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 22:48 от Emiliya

# 171
Амине с почитател в Бергама в магазин за детски стоки. Новините за бременност изглежда се потвърждават.
Скрит текст:
Аз не съм убедена.

# 172

Връзката на Керем и Несли се задълбочава. Двамата имат общо преживяване и тайна, която не споделят с никого. Отвличането на Несли и капанът, който заложи Тансел на Керем, измъчва двамата.
     Несли се съветва със своята приятелка - адвокат и разбира, че положението на Керем е доста сложно и ако не намерят пистолета с отпечатъците, Керем може да попадне в затвора за убийството на Акиф. Момичето е притеснено, а Керем приятно поласкан, че Несли мисли за него.
     Керем разказва на Кадо историята около отвличането и пистолета и го моли за помощ. Да видим ще се отзове ли Кадо на молбата на младежа.

Изпечетана манипулаторка и лъжкиня Мюджела (снахата на Фърат) дочува разговора на Яман и комисаря и разбира, че Дервиш е дядо на Гюнеш. Притисната от Тансел да му докладва за всичко, което се случва в къщата на Фърат, Мюджела веднага му споделя новината. Още един коз в ръцете на този мерзавец, чийто планове са да унищожи Дервиш и да заеме мястото му в общността на боксьорите. Да видим как ще се възползва Тансел!

# 173
# 174

Flowers Four Leaf Clover

.*.Казана дума,хвърлен камък*!!
 Joy Kissing Heart
Скрит текст:
*"С тебе ни събра случайността,
А  нима можеше да се разминем?

От пътища кръстосан е света
и всеки път е дълъг със години.
Ти щеше да останеш непозната,
аз нямаше да знам, че съществуваш,
аз нямаше да чувствам топлината
на устните, които ме целуваха.

Аз нямаше да стискам твойте длани
да пия от очите ти успокоени.
О, това не можеше да стане
виновникът е нашето рождение.

С тебе ни събра случайността
един на друг били сме  просто нужни
и сме се търсили.. събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди.*."!!

# 175
Добро утро !
Софи ,стихчето на Дамян Дамянов е много хубаво . Обичам да чета негова поезия Heart Eyes
Като се добера на компа продължава еуфорията с цветове от шорти . Еми да приготви Джан Тарзан .

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 14:51 от femmi2

# 176

Здравейте, момичета!

Никога не спирай да вярваш, защото чудеса се случват всеки ден!

Слънчево настроение и усмихнат ден!

# 177
Здравейте! Хубав ден!

Да израстеш полека, да напъпиш
навреме и да не измръзнеш –
със червея и зноя да се бориш –
от вятъра да се изплъзнеш –

да не измамиш мъдрата природа,
като се трудиш неуморно:
да бъдеш цвете е дълбока
отговорност.

Емили Дикинсън

# 178
Скрит текст:
Здравейте! Хубав ден!

Да израстеш полека, да напъпиш
навреме и да не измръзнеш –
със червея и зноя да се бориш –
от вятъра да се изплъзнеш –
да не измамиш мъдрата природа,
като се трудиш неуморно:
да бъдеш цвете е дълбока
отговорност.

Емили Дикинсън

По повод статията в турските медии: https://www.haberler.com/ogrenciler-seti-basti-12705125-haberi/ и чувственото обръщение на Толга към децата под снимката, която публикува в Instagram,  рускините веднага оформиха и интерпретираха новината, като не забравиха да вметнат и жлъчния си коментар за "Шампион" и участието на Ефехан в сериала:
Скрит текст:
Цитат
#Актеры_Тв_Турции
Новости
Отцовское послание Толгахана Сайышмана
Актерская пара Толгахан Сайышман – Альмеда Абази радуется родительскому счастью – в мае этого года у них родился сын Эфехан.
А недавно актер, исполняющий роль боксера по имени Фырат Бёлюкбаши в сериале «Чемпион», опубликовал фотографию в окружении детей, сделанную на съемках сериала. Отметив важность детей в нашей жизни, Сайышман написал: «Каждый ребенок – это цветок в моем сердцу. Пусть бог хранит их».
Поклонникам актера понравилась публикация, они также желали всем детям наилучшие пожелания. А заодно, хвалили актерскую игра самого Толгахана.
Надо сказать, что актер снял в сериале и сына, однако, это не принесло сериалу ожидаемых рейтингов.
     Факт е невероятният талант на този прекрасен актьор и позитивизмът, който лъха от всяко негово интервю, среща с фенове и отношение към всеки, който оценява труда му. Със своята искреност и неподправеност Толга печели сърцата на милиони.

Цитат
tsayisman
Butun cocuklar birer cicektir benim gonlumde💐 Allah onlari kazadan beladan korusun🧿🤲🏻
Всички деца са цветя в сърцето ми. Нека Бог да ги предпази от неприятности.

# 179
Еми, от статиите, които пускаш едно ми стана ясно, рискините не долюбват Толгахан (те губят).

Скрит текст:
Известен лектор започнал семинара си в зала с 200 човека и 100-доларова банкнота в ръка.
– Кой иска тази банкнота?
Всички вдигнали ръце.
– Ще я дам на един от вас тази вечер, но преди това…
Скъсал банкнотата на няколко парчета.
– Кой я иска сега?
Пак всички ръце се вдигнали.
– А ако направя така…
Той я пуснал на земята и започнал да я тъпче и размазва. Тя вече на нищо не приличала. Вдигнал я. Мръсна, изпокъсана.
– А сега? Кой я иска?
Отново всички. Тогава той започнал:
– Няма значение какво ще направя с банкнотата, вие винаги ще я искате, защото не губи стойността си. Така е и с хората. Много пъти сме смазвани, ритани и не се чувстваме важни. Но без значение какво ни се случва, ние не губим стойността си. Мръсни или чисти, смачкани или цели, дебели или слаби, високи или ниски, нищо няма значение. Нищо от това не променя нашата значимост.
Цената на живота ни не е в това как изглеждаме пред другите, а в това какво правим и какво знаем.
Скрит текст:
Сега помислете добре и потърсете в паметта си:
– 5-те най-богати човека в света
– 5-те последни Мис Свят
– 10 лауреата на Нобелова награда
– 5-те последни носители на Оскар.
Как върви? Трудно, нали? Не се притеснявайте. Никой от нас не си спомня вчерашните най-добри. Аплаузите отлитат, трофеите потъват в прах, победителите се забравят!
Сега си спомнете:
– трима учители, помогнали ви във вашето истинско израстване
– трима приятели, помогнали ви в труден момент
– някой, накарал ви да се чувствате специален
– 5 човека, съпътствали ви през живота
Как върви? Много по-добре, нали?
Хората, които оставят следа в живота ни, не са най-известните, нито най-богатите, нито най-надарените. Те са онези, които се тревожат за нас, грижат се за нас, които са с нас винаги.

Вие не сте сред известните, но сте сред онези, за които си спомням с топлина в сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт