🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 698
  • 735
  •   1
Отговори
# 150

Şampiyon 13. Bölüm Fragmanı

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 20:54 от Emiliya

# 151
За всички омъжени/ със сериозни приятели

Караниците със съпругата удължават живота на мъжа

Скрит текст:
Изследователи от университета в Аризона установиха, че караниците със съпругата са полезни за здравето на мъжа, тъй като удължават живота му.

Оказва се, че рискът от преждевременна смърт е по-нисък при двойките, при които редовно избухват скандали. Но това се отнася само за онези мъже и жени, които се карат с еднаква интензивност. Ако единият от партньорите излива чувствата си с крясъци, а другият сдържа яда си, тогава рискът от преждевременна смърт се удвоява.

За да достигнат до това заключение изследователите, ръководени от Кайли Бураса, проучили поведението на 192 двойки в продължение на 32 години. Основният фокус падал върху това колко чести били семейните разпри и как те се отразяват на продължителността на живота им.

# 152
# 153
За всички омъжени/ със сериозни приятели

Караниците със съпругата удължават живота на мъжа
Скрит текст:
Изследователи от университета в Аризона установиха, че караниците със съпругата са полезни за здравето на мъжа, тъй като удължават живота му.

Оказва се, че рискът от преждевременна смърт е по-нисък при двойките, при които редовно избухват скандали. Но това се отнася само за онези мъже и жени, които се карат с еднаква интензивност. Ако единият от партньорите излива чувствата си с крясъци, а другият сдържа яда си, тогава рискът от преждевременна смърт се удвоява.

За да достигнат до това заключение изследователите, ръководени от Кайли Бураса, проучили поведението на 192 двойки в продължение на 32 години. Основният фокус падал върху това колко чести били семейните разпри и как те се отразяват на продължителността на живота им.

"Оказва се, че рискът от преждевременна смърт е по-нисък при двойките, при които редовно избухват скандали. Но това се отнася само за онези мъже и жени, които се карат с еднаква интензивност."
    Цеце, това сякаш е писано за нашите любимци. Но съм доволна - ще живеят дълго, защото техните скандали не могат да бъдат забравени!

Софи, как да ти откажа сините шорти при този коктейл *Червени топки* /Red Balls/?! Heart Eyes С малко закъснение, но пускам Ийт Козан.

# 154
И аз като го прочетох това, се успокоих, че нашите любимци ще имат дълъг и щастлив живот (нищо, че не направиха по- дълъг 3-ти сезон)

# 155

Щастлив семеен живот ...

# 156
# 157
Добро утро.

# 158
Здравейте, момичета!

"Ти може да забравиш за мечтите си, но те не те забравят. Някои от тях се сбъдват, когато вече не мислиш за тях."

Добро утро!

Щастлив да е денят ви!

# 159
# 160
"Шампион" епизод 12

Фърат и Гюнеш се преместват в дома на Дервиш. Синът е радостен, виждайки новата си стая, но му липсват Зафер, Несли, Яман и Суна. Малкият моли баща си да се обадят на Суна, но тя упорито отказва да разговаря с Фърат.
     Дервиш има сериозни планове за момчето -  иска да го премести в ново училище, няма да пътува с училищния автобус, а с колата на дядо си, ще му наеме бавачка и ще организира парти. Тогава Гюнеш му казва, че не посреща рождения си ден, защото на този ден е починала майка му.

И в този епизод много силно се усещаше връзката между баща и син. Фърат не иска да гледа сина си разстроен, затова всяка напрегната ситуация превръща във вълшебна приказка. Вдъхва надежда и кураж у детето - търси веселата страна на напрегнатия им живот и е щастлив, когато вижда усмивката грейнала на лицето на малкия.

Фърат заедно с Рюзгар отива в спортната зала, чийто собственик е Дервиш. Но комисарят и Яман искат да разговарят с Фърат. Телефонното обаждане не остава незабелязано от Рюзгар.  Той споделя с Дервиш опасенията си, че Фърат работи за полицията.

Суна и Керем изпращат близките си. Суна, която е сърдита на Фърат, че не е споделил с нея кой е неговият шеф, упорито лъже племенника си - казва на Керем, че дядо му отива на лечение в чужбина. Тя не може да им прости мълчанието около смъртта на брат си, но и няма сили да признае пред Керем, че вина за смъртта на баща му имат и бабата, и дядото.

# 161
Цитат
Flowers BouquetЕМИ* сутринта излезнах рано, изпращах роднина в чужбина
и естествено трябваше аз да я закарам,че "няма" таксита и не остана време да пиша
но ти благодаря за сините "шорти" на Толга сега..няма само Чачо да го гледаме,
всички комшии с такива шорти* трябва да ги съберем в един пост..
Joy
Цитат
Heart Eyes ..този до Чачо ми прилича на Къванч..не съм сигурна но е със сини шорти Joy

при такава гледка ша увеличим и коктейлите..
Феми къде си,пак ли си се зазяпала в Чачо,
донеси още от тези или подобни снимки
на веселата Чачова компания..
направо си е за "Синя магия"
JoyJoy
Скрит текст:

Wine Glass Tada

Flowers TulipЦЕЦЕ* много се смях на 32 годишното проучване
за караниците със съпругата,които удължават живота на мъжете..
Joy
Скрит текст:
Hands V

Flowers HibiscusЦВЕТИ*  благодаря за хубавите снимки на Амине и Толга,
както и на всички други..имаше една снимка на Шафак с панталон като Русалка
много интересна..
Hug

Heart Eyes

# 162
Ако искаш зашеметяващи още гифки в нашата тема от днес е пълно с такива .
Много ми хареса Чачо  като делфин игрив и красив GrinningHeart EyesHeart Eyes
Обичам делфинчета ,но не съм ги виждала да им се порадвам .
Емиии ,Мерси за всичко около Шампиона Hug Кога Фърат ще разбере че Дервиш е дядо на Гюнеш ?
Софи ,да Чачо и Киво са на яхтата .  Те си дружат и почиват често заедно и ходят за риба .

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 22:46 от femmi2

# 163

Софи, за "Синята магия" - красавците в сини шорти! А червените - за настроение!

Феми, бях започнала да разказвам 12 епизод, но Софи със "Синята магия" ме разконцентрира. Joy Joy Нямам идея кога и как Фърат ще разбере, че Дервиш е дядо на Гюнеш, но малкият в 13 епизод ще открие снимка на майка си в бюрото на Дервиш.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 19:50 от Emiliya

# 164

Софи, за "Синята магия" - красавците в сини шорти! А червените - за настроение!

Емиии ,страхотна си ,невероятни колажи Heart Eyes  Може да ги гепя .
 може и ние да  сме там наредени и ще се караме коя първа да го докопа:joy:Joy

Общи условия

Активация на акаунт