🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 626
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Скрит текст:

Феми, няма никакъв проблем да ползваш всичко, което ти хареса. Гифки също ще ти направя ако ми посочиш от кое видео. Само да довърша новата тема и съм на твое разположение!
     Още снимки от 16 епизод.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 20:04 от Emiliya

# 631
Flowers BouquetЕМИ* много ме кефи този гиф..
че няма врата която да не може да отвори е ясно
но как ги подкара в халето..
очаквах да хване и нЕкоя бухалка да ги довърши,
страхотен Толга като се развихри!!
Joy

Nature Boom ФЕМИ* и Аз мерси за сладичкото..
шаманския коктейл не е горчив а блудкав,гаден и безвкусен,
точно кат, пиявицата..
не знам какво да ти предложа тази вечер..

за отпускане и стягане едновременно, щото много сте се стреснали
във вашата тема от новата версия..
нЕма страшно и аз си изгубих предишната регистрация
но бързо свикнах с новата и не се сещам за старата..
важното е да не се отказвате.!!
Hug Hands V

Heart Eyes

# 632

2017 г.

Софи, каквото и да предложиш ще ни свърши работа. Аз също работя основно с новата версия и не ме вълнува старата, но снимката, която е пуснал Толга направо ме разтопи! Красавец, откъдето и да го погледнеш!

# 633
Софи ,то много от форума не искат новата версия .
Ще свикваме .
Разчитам на вас за снимки докато се науча .
Софи ,пина колада добре ще ми се отрази да ме почерпиш .
Еми може да спретне как сме се наредели до красавците ,като джуджета или Снежанка . Ще ги гледкаме и помагаме и пазим от кърлежи и пиявици Joy
Даже имам идея Ча с червените шорти както секси Коледа с червено шапо и снежинки .
НапраУу му се  фърлям и разтопявам Joy
На мен ми харесва това с вратата, жИстоко е как раздава юмруци боксьора Hands Pray

Да добавя за коладата ,че е карибски коктейл . Не обичам ром ,но аз съм пила различни видове и вкусове без ром или ако е имало е било малко количество .

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 20:35 от femmi2

# 634

Софи, в 16 епизод Фърат наруши правилото на боксьорите в салона - да не употребяват физическа сила извън ринга. Кафкас се развихри, яростта му се отприщи и беше готов да убива заради страданието, което причиниха на Шайн. Първо подхвана гардовете в клетката, след това Тансел и за десерт Рюзгар. Нищо и никой не може да го спре вече. А бухалка не му трябва, защото дясното му кроше е прословуто и опасно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Flowers BouquetЕМИ* направо  не знам какво да кажа за новата снимка на Толга
с черния суичър..изглежда фантастично..ако има още,пусни всичките!!
Heart Eyes

ФЕМИ* заповядай, да ти е сладко,
не знаех че обичаш *пина колада*..
на мен ми прилича на аероконяк*
мноого ми сладни..
Yum

за новата* версия бих те посъветвала още тази вечер да минеш на нея
за да те прехвърли/запамети автоматично,защото преди години когато пуснаха и новата версия
всичко изключиха или изтриха,не знам кое е по-правилно, трябваше отново регистрация..
и ако си забравила паролата,трудно ще стане..при мен беше невъзможно,всичко бях забравила..
като гледам от броя на постовете ти и ти си от много години потребител на *Мамата*
затова не се отказвай от глупост**!
Hands V

Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers BouquetЕМИ* знам че не му трябва бухалка но ми се иска
да го видя и с нея..ей така за ефект!
Joy

# 636
Flowers BouquetЕМИ* направо  не знам какво да кажа за новата снимка на Толга
Heart Eyes

Joy
     Софи, само тази снимка е пуснал маминия. Но е страхотен и съм доволна, че не забравя феновете си, а в седмицата по веднъж ни изненадва с нещо ново!

# 637
Flowers BouquetЕМИ* направо  не знам какво да кажа за новата снимка на Толга
Heart Eyes

Joy
    Софи, само тази снимка е пуснал маминия. Но е страхотен и съм доволна, че не забравя феновете си, а в седмицата по веднъж ни изненадва с нещо ново!

Супер е маминият ,във върховна форма Heart Eyes
Ах ,и рибаря да беше такъв стегнат и да се облича спортно . Станал е раздропан,влачи оная червена шарена риза и някоя черна тениска . Но шапките са му любими и направо има колекция.
На мен ми хареса фотото с младежа .
Не знам от ефекта на снимане ли  кво ли но не ми изглежда грамаден и бузест . На други снимки си личи.
Хора ,които са го виждали и снимали разказват че не е шишкав.
Даже една водеща на  предаване ги видяла Ча и Киво в ресторант и разказа Ча и харесал ,бил много хубав .
Ама няма фото от срещата ,би трябвало някой да ги щракне .
На последната снимка с младежа са в ресторант Узуна Бийч близо до дома му.
Само риблов му е в главата ,вмириса се вече ,да вземе да свърши нещо и да обяви проектите си .
Филма му собствения го е отложил ,но докога ?  Намазваме по фото като е за риба ,иначе скука ...
Дуда не пропуска да намекне с пейзаж .
Еми ,какво става с проекта на Толга ,нали имал покана от Америка ?
Софи ,Тенкс за коладата Hug

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 22:52 от femmi2

# 638

Феми, нищо повече не публикуваха за проекта в Америка, но аз съм убедена, че Толга ще снима там. Толгахан не е от актьорите, които се изхвърлят. Сам каза за проекта, вероятно нещата са сигурни и чакат или да свърши "Шампион", или в края на сезона нашичкият ще се снима в новия проект.

Гледам Чачо във "Вътрешен човек", възхищавам му се и като се сетя за сегашния му вид се ядосвам. Как е възможно това младо момче да пропилява дните си в непрекъснато ловене на риба. Та той сега е в разцвета на силите си, известен, талантлив, красив, но ако продължава в този дух да неглижира активния си социален живот - продуцентите ще престанат да го търсят и да се интересуват от него. На феновете  също ще им омръзне да чакат нещо ново и интересно. За килограмите му не се притеснявам, хване ли се за актьорството ще ги свали, ама това се отразява на здравето.

# 639

Eмиии , няма да е зле да се стегне и потренира , искам го ето така в залата .

Наздравеее !

Еми ,сигурна съм че Ча имат планове с мениджъра ,но мълчът като риби. Предстои премира на новите сезони на Защитника . Интервю, фотосесия.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 08:34 от femmi2

# 640

Софи, Феми, благодаря ви за приятната раздумка тази вечер.Отново помечтахме, забавлявахме се и се наслаждавахме на любими кадри и снимки с нашите красавци.
     Да сложа и Амине, която в образа на принцеса Пери е невероятна сладурана! Дано имаме късмет да видим последния й филм!

"В края на деня винаги си мисля, че в крайна сметка, животът е твърде кратък за да бъдем нещо друго освен щастливи..."

Спокойна нощ!

# 641
Момента по диемата фемили дават Лалето с Толгахан -Чънар .
Случайно го нацелих ,като прецъквах каналите.
В съвсем началото са ,когато ухажва Ляле ,прати и цветя.
Харесвам го този сериал .
Като няма какво да дават  повтарят и потретват сериали . По фемилито също повтарят и Кара Севдата ,Черна любов с Бурак и Неслихан Атагюл .
Несла не я харесвам . Но Бурак е страхотен като визия . Новия сериал на Несла не го гледам ,но се информирам да съм в час . Рейта е добър .  Като реве не ми харесва и това си е ,с торбичките под очите .
Ммм ,мелодията на лалето е уникална, харесвам да я слушам .

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 08:29 от femmi2

# 642

Hearts

Hearts

..-* В настроение си..
- Така е..
- Цял ден ли ще си във фирмата,сигурно ще закъснееш..
 - Да, не ме чакайте,ще се прибера късно..
- Ако имаше време ,можехме да отидем на боксов мач*..
Joy Joy

*Хубаво е когато мечтите се сбъдват*!!

Скрит текст:

# 643
Здравейте, момичета!

Да бъдем добри. Да подаряваме щастие. Да обичаме.
Да позволяваме да ни обичат... Лесно е...

Усмихнат четвъртък! 

Скрит текст:

Сериалът се състои от 4 сезона от общо 135 епизода. Снима се от 2010 г. до 2014 г. Lale Devri е преведен у нас като „Сезонът на любовта“, но буквалният му превод е „Сезонът на Лалетата“.
В България сериалът започва на 29 април 2013 г. по Диема Фемили и завършва на 30 юни 2014 г.
На 23 юли 2018 г. започва повторно излъчване по Нова телевизия.
Cтpacтнитe пoчитaтeлĸи нa „Ceзoни нa любoвтa” c paдocт ycтaнoвиxa двa фaĸтa: имa щacтлив ĸpaй и нямa дa гo видят пocлeдни ĸaĸтo винaги.
Ceгa oбaчe щe ca пpeди вcичĸи и c oблeĸчeниe щe въздъxнaт. „Ceзoни нa любoвтa” e пpиятнo изĸлючeниe oт мaниepa нa тypcĸитe cцeнapиcти дa нaĸaзвa глaвнитe гepoи c нeщacтeн ĸpaй.
На екрана, в „Сезони на любовта” звездата Толгахан Сайъшман се превъплъщава в образа на единствения син в консервативно анадолско семейство – богатата фамилия Илгаз. Неговият герой отчасти е  негова противоположност – строго следва традициите в семейството, способен на всичко, за да запази мира и хармонията. Двамата обаче си приличат по това, че са красиви и успели мъже, за които в живота, включително и в любовта, всичко е възможно.
Източник - klіukі.bg.

# 644
Flowers Bouquet ЕМИ* хубав колаж и гиф си пуснала..
както и кадри на Толга от стар сериал но сега е по-хубав..
Heart Eyes

интересно ми е албанската пиявица как се покри..
от както роди друг човек стана, дали нашия хубавец няма пръст..!?
Yum

ФЕМИ* дали ще влезне днес тук с новата версия..
дано успее,че съм и приготвила двойна Пина - Колада*
коктейл и торта..и за Чачо има питие към тортата!!
Yum

Амине е много красива,като истинска принцеса..
че и по-хубава!
Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт