Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 ноем. 2019, 07:54 ч.

Изневяра

 • 2 512
 • 45
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 26
По-добре си сменете името лесно може някой да Ви намери в фейсбук.А иначе щом Ви е изневерявал преди защо не сте си тръгнала??Обичаш не обичаш не седиш ей така и да чакаш да се държат гадно с теб и си му родила и деца!Ако имаш роднини и им искай пари или заделяй и си вземи децата и се мести.Ние не можем да вземем решение за теб самата ти сама трябва да го .Този човек не те обича ,че да оставаш при него!

# 16
 • Мнения: 2 413
Не ти трябва да си тръгнеш, а той, независимо чие е жилището. Защо да се стресирате ти и децата, когато друг е виновен ?

# 17
 • Варна
 • Мнения: 19 307
Второто дете е на годинка, тя вероятно още е в майчинство. Скоро няма да започне работа, а като започне ще бъде пълен купон - едно дете в градина, друго в ясла, болнични на конвейер, растящи разходи. Тя едва ли има особено печеливша професия иначе досега да се е върнала на работа и да е наела бавачка за децата. Бащата може и да е кур@арин обаче явно си гледа децата, плаща сметките и не тормози жена си. Да си седи на задните части авторката и да си гледа децата. Засега по-добър ход няма. Не виждам с какви очи ще натресе себе си и две деца за издръжка на роднините си при условие, ще сега живеят в съвсем приемливи условия.

# 18
 • Мнения: 720
Здравейте дами ☺️
Моля ви за съвет много съм объркана и не знам какво да правя вече.
Със мъжа ми имаме две дечица едното е на 3 другото на 1, а той ми изневери и не еднократно правил го е и преди.
Аз просто усещам, че вече нямам сили да прощам отново и отново много съм наранена и объркана, защото искам да си тръгна а пък в същото време каквото и да прави усещам че все още го обичам
Другото което, че ако си тръгна нямам възможността да взема малките със себе си а тях пък сърце не ми дава да ги оставя без тях немога да живея и затова ви моля за съвет ако някой също е бил в такава ситуация 😢😢😢

Наистина е сложно при наличие на толкова малки дечица....Засега явно няма какво да направиш, освен да останеш с него. НО! През това време се вземи в ръце.Заделяй си някакви пари, изкарай някакъв курс или нещо такова, което ще ти е полезно занапред при търсене на работа за по-добро заплащане.Използвай мъжа си да ти помага максимално с децата.Ориентирай се към самостоятелен начин на живот, защото с този твоя мъж няма да можеш да изкараш дълго.
Можеше и по-зле да е, например да те изгони с двете деца и да прибере някоя от любовниците си. Нещо,което е много вероятно да се случи и то скоро, при този негов начин на живот.

# 19
 • Мнения: 12 309

Можеше и по-зле да е, например да те изгони с двете деца и да прибере някоя от любовниците си. Нещо,което е много вероятно да се случи и то скоро, при този негов начин на живот.
Моя близка е във фактически развод с мъжа си от 6 години, но не го напуска, защото й е материално изгодно, и защото се разбират по приятелски. Жилището е негово. Имат непълнолетно дете. Според нейния адвокат няма начин той да я изгони от жилището до пълнолетието на детето, дори и да биха се развели, защото тя няма на нейно име друго жилище. Единственият начин е да се присъдят родителските права на бащата, което все още е доста трудно в нашите условия. Пък и много мъже предпочитат да си останат "свободни" след развода.

# 20
 • Варна
 • Мнения: 2 489
Милена , има вариант и той да ви изостави , гонейки някоя "любов". Нагонът не е за подценяване. Наранявайки майката , няма кяк да е добър баща .Виждала съм унижени жени ,чиито мъже демонстрират похожденията си .Те осъзнават и злоупотребяват със зависимостта на жените им .Не ти го пожелавам .Майчинството ти ще свърши ,шанс за промяна има .Ти го обичаш , а той теб ?

# 21
 • Мнения: 213
В един момент той ще си тръгне. Ще се влюби и така. Разберете се да имате,, отворена връзка,,. Виж той как ще понесе ти да общуваш с други мъже. Изясни си като какъв точно го обичаш. Аз не си представям системно моя човек да ляга с други жени и да продължавам да го обичам като Мъж. Остави всичко да си следва естествения ход. Той изглежда не пропуска възможност. Значи на теб като на жена не държи. Ами, и ти не пропускай тогава.

# 22
 • Мнения: 17 316
Роди му трето дете. После може и четвърто.
Но и тогава може само него да обича, а теб не. Ама акъл трябва за някои неща.
Сама си си виновна.
Изневерял ти редовно, а ти седиш и му раждаш.
Намери си работа, стани независима и тогава си тръгвай.
Насила никой не може да бъде накаран да обича.

# 23
 • София
 • Мнения: 1 214
Интересно ми е дали хората, оженили се по любов, си изневеряват?

Ако аз се оженя за някоя жена, в която съм се влюбил от първия момент, никога не бих си и помислил да изневеря. Давам стогодишна гаранция и залагам главата си.

Ако обаче се оженя по компромис - малко вероятно, но сигурно може да изстина един ден и да залитна тук-там.

Авторке, при теб какъв е случая?

# 24
 • Мнения: 12 309
Интересно ми е дали хората, оженили се по любов, си изневеряват?
Аз мисля, че повечето хора се женят по любов. Ако въобще се женят, де, че това почва да изчезва като практика.
Но с времето падат розовите очила, емоцията намалява и тогава на склонните да кръшкат им се приисква да опитат пак от същото - и го правят, независимо за чия сметка.

# 25
 • Мнения: 2 928
От любов до любов има голяма разлика. Влюбвала съм се и преди, но така като в ММ никога. Вече толкова години сме заедно и още го обичам като в първия ден, не бих си и помислила да погледна на страни. От негова страна усещам същото, даже с времето става все по-мил и всеотдаен.
В една приятелска двойка, която се събира уж по любов, но по-скоро по изгода и мъжа и жената само се чудят на къде да кръшнат. Да не говорим, че се държат ужасно студено един с друг.

# 26
 • Мнения: 11 430
Повечето хора се женят по глупост, не по любов.

# 27
 • Мнения: 17
Повечето хора се женят по глупост, не по любов.
Както и повечето хора търсят съвет когато вече са се прецакали тотално и няма оправяне. Едва ли всичко е било идеално преди да се появят децата, със сигурност е имало индикации какъв човек е мъжът на авторката. Сега вече  с 2 малки деца няма много опции, може да търпи и да се успокоява подобно на много други жени в нейното положение с мантрата, че всички мъже са такива, физиологически нужди, ала бала и да гледа да не вижда какво се случва около нея.
Авторката, ако очакваш да ти кажем тук как мъжа ти да се промени, как да спре да ти изневерява и да се държи добре с теб, това няма как да стане. Или се примиряваш, или си тръгваш от него когато децата ти поотраснат. Въпреки, че като знам какво чудо са моите две деца с малка разлика, макар и вече поотраснали, малко не ми е ясно сама жена как би се справила с тях.

# 28
 • Мнения: 9 283
Интересно ми е дали хората, оженили се по любов, си изневеряват?

Ако аз се оженя за някоя жена, в която съм се влюбил от първия момент, никога не бих си и помислил да изневеря. Давам стогодишна гаранция и залагам главата си.
....

Това е плашещо. Аз бих избягала от подобен мъж, и съм го правила, де. Не мислиш ли, че би било по-добре верността да се показва с отношение, вместо клетви, вричания, гаранции и празни приказки?

# 29
 • Мнения: 35
То най-добре да си тръгнеш, ама като няма къде да отидеш. Нямаш избор заради дечицата, остани само заради тях. Стреми се към някаква промяна с цел самостоятелност- това трябва да гониш. Игнорирай го и започни по-скоро работа, за да повярваш в себе си. Изчакай, за да не си навредиш.
Какво си работила, какво образование имаш?

Общи условия

Активация на акаунт