Образователен Говорилник - release 3

• 19 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Това е старо строителство очевидно на топ място, аз харесвам такова строителство, само не знам на пода какво има. Но много лесно се слага примерно теракот отгоре.

# 196
  • в страната на чудесата
И аз го поканих Wink
Въх, дали няма да му дойде в повече?
Аз малко страдам за Онна. Толкова труд в тази тема... Дано онези я напуснат и бубка бърнаутне и реши да го кара по-лежерно.

# 197
  • София
Нот сигур гледа от балкона на темата и свенливо премисля да цопне или не Simple Smile

Или боядисва яйца в момента Thinking

Амели постът ти е много хубав, но много хора ще го приемат за пореден път като хейт към ДУ, макар че е очевидно, че поставяш акцента върху ЧУ и защо ЧУ е хубаво.

Балкончето е много буржоазно, ама къде са китките, мари. Айде, Гергьовден иде Simple Smile

# 198
  • софия
Това е старо строителство очевидно на топ място, аз харесвам такова строителство, само не знам на пода какво има. Но много лесно се слага примерно теракот отгоре.
Къща, но така и не сложихме теракот отгоре и замазката се нарони.

Миленитка, не пия, но с тая изолация, когато свърши ако ме поканиш на бело, обешавам да пия. Точно такова усешане на радост ме обзема и мен при идеята за край на тая чума. Никога не съм разбирала тия агнета и събирания, ама взе че ми хрумна и на мене....явно ми е в балканскте корени и никакъв модерен човек няма да излезе от мене Laughing

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 17:18 от Амели

# 199
Е тук нали е позволено? Dreaming fly пък пита дали да ескалира модераторския проблем Wink
Незнам какво стана, но гледам че в темата за ЧУ пишат само хора с деца в ДУ - Уоруик и Нико Simple Smile
Нико са в Британика. Да не забравите Ежко да си викнете. 😉

# 200
  • софия
Лейка, в Британика са Нико. Нали от там тръгна спора - отишли са там от доброто ДУ 20-то. Тия от Дрита не били доволни, но той засега нямал забележки, та аз му обърнах внимание на "има нещо грешно тук"  - тия от не толкова силно ЧУ не са доволни, а той от силно ДУ е доволен.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:13 от bubanka

# 201
  • София
По принцип повечето негативни постове на хора с деца в ДУ се предизвикват от говоренето на Ежко в сферата на пожеланията и теорията за извънземните. Които са като хейта срещу СС - говорим си ей така наизуст Simple Smile

Лейка, ти си интелигентен човек - ще ми обясниш ли като на първобитно същество какво толкова мерят СМГ и ПЧМГ?

Един виц, за да разведря обстановката:

32-ри ден коронавирусна карантина.
Всичко е тихо, спокойно и нормално. Група жители на Факултето седят и пият ракия. Боят започва от репликата на Асан:
- Семантиката на етюдите в прозата на Яворов е нееднозначна.
😂😂😂

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:14 от bubanka

# 202
  • в страната на чудесата
Незнам Аш. Аз мисля, че битка има само от към Смг родители. В ПЧМГ преподават известни математици, които в годините са били флагмани или все още са на СМГ.
За мен битка няма. Моят избор еднозначно не е математиката, макар в момента и заради преподавателя ми идва като подарък. Аз никога не бих избрала голямо училище, с толкова много деца, с три класа в салона, а държавно съвсем никога. За мен Смг е втора лига, но аз съм стара, аз съм от НПМГ, с времената на г-ца Савова. Това е лично, въобще не го казвам за гимназията сега.
Не съм забелязала съревнование в ПЧМГ, децата си ходят на школи, който иска на състезания, има стипендианти. Нямам идея дали тази война не е мит.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:14 от bubanka

# 203
Аш, недей за Уоруик!

И защо триете, а?
За отсъстващи като мен не е честно. Аз гледах в един друг форум презентация за Бразилия. Сега щяхме да бъдем в Холандия при лалетата, мелниците и Ефтелинг.

# 204
  • София
Ох, какво само триете?! Ни една тераса не успях да видя. Frowning1

# 205
  • софия
Аш, недей за Уоруик!

И защо триете, а?
За отсъстващи като мен не е честно. Аз гледах в един друг форум презентация за Бразилия. Сега щяхме да бъдем в Холандия при лалетата, мелниците и Ефтелинг.
Ефтелинг е мега яко, а ако визираш мелниците на Киндердайк мястото е много красиво. и историята на името му също Simple Smile
оффффф, шах да кажа  - "ако имате време отидете в мадуродам",  ума ми веднага превключи на вълна пътуване....

# 206
Е щяхме. На всички места. От 10-ти до 21-ви. Много ми е тъпо.
За юли сме планирали 16 дни във Франция. Крайбрежието и Прованс. Стискам да не се провали и то. Макар натам да отиват нещата.

Аз балкон ще покажа, като го изчистя. И измия уиндфрито. И си насадя сандъчетата.

# 207
  • София
Вие си показвате балконите и си говорите за ядене и пиене, а аз през това време се гърчих над ето тази статия. Не е честно! И балкон нямам!

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 18:14 от Andariel

# 208
  • софия
Ох, какво само триете?! Ни една тераса не успях да видя. Frowning1
Нищо, дай да видим твоята Simple Smile

Амели, Нико не са в британика. И когато това стана ясно по нощите преди ден, модератор изтри дискусията. Но я изтри избирателно, та остави смешния въпрос на Нот за пук в британика. Той беше в духа на изтрития разговор. Нико си измисля вероятно много неща. Не е рядко явление впрочем.
Стига бе! Сериозно ли го казваш това!
Скрит текст:
Модератора наистина прекали, аз не се ядосвах толкова на потребителите, колкото на това беобразно триене и размахване на пръст. Даже точно, че заради модераторската намеса аз избухвах все повече, защото ми се отнемаше възможността да обяснявам и докато пишех добронамерено,  се появяваха новите неразбрали стрелкания на отдавнашни потребители говорещи незапознато със случващото се и се стигна до момента, в който наистина прекалих. И се извиних. И сега, ти искаш да ми кажеш, че този е лъгал както си иска! И аз правилно съм се съмнявала. Леле, ще си вярвам повече!

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 18:00 от Амели

# 209
Трихме си терасите 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт