Образователен Говорилник - release 3

• 19 178
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ами аз да ви кажа - днес напук на това, което се яде на великденската тряпеза, реших обедното меню да не е агнешко и вижте каква зеленилка приготвих Blush

А ето и с белото, да не речете, че без бело съм седнала на софрата:

# 331
  • София
Спанак с ориз и сирене? Обожавам...

# 332
  • в страната на чудесата
Аш, още не съм видяла. Цял ден съм в една тъпня, наложи се да поработя Sad  пиша по- малко във вирусната. Тя пък се движи с някаква кошмарна скорост, та и там пропуснах.

Отивам да видя, но каквото и да е, няма да пиша Simple Smile Аз там приключих.

Ред: пууу, даже интрига не могат да спретнат Simple Smile
Аз съм почитател на истинската, готина, интелигентна  интрижка. Ама няма.
Та с темата приключих, с участниците в разговора също Simple Smile
Нямам снимки Sad днес мъжете са се оправили сами.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 20:47 от Leika_moja

# 333
  • софия
Една от големите драми на човека е, че Бог му е дал избора! Ежеминутно в дните си правим избори. Като се започне от това да се насладиш на спанака с ориз и стигнеш до това да си подкладителя на зрелищна разпра! В този Велик Ден, благодаря ти Боже, че ми предложи възможността да се насладя на това прекрасно създадено от човешка ръка, но с Божия сладост произведение!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 20:58 от Амели

# 334
Аз ще съм на козунак (т.к.аз не мога да направя козунак, ни го подариха)

# 335
Нещо изтрито ли изпуснах?
Аз все повече мисля, че това е някаква извратена реклама на Британика. Уж ги плюя, но не точно.

# 336
  • софия
Банда, как ви мина днешния ден. С какво си го направихте празничен Simple Smile
Ние играхме федербал ама с едни нови хилки с къси дръжки.Изобщо не знаех, че съществуват такива. Играхме също и волейбол, но по сладкото беше да наблюдаваме реакциите на кучето като му подарихме едновременно 3 тенис топки. Голям купон беше. Аз си купих няколко цветя (вие сте виновни, вдъхновихте ме вчера и днес), а сега сме си планирали филм.
Споделете при вас, моля?!

п.п Модератор ли действа така светкавично или господина сам се редактира?

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:24 от Амели

# 337
  • София
Имаме трогателно обръщение от училище, много мило. Сигурно и вие имате, но аз си представих шотева да пише нещо докосващо и ме напуши смях.
И ние имахме писма. Трогателни Blush

Амели, вие в Колежа ли бяхте? Аз обиколих квартала с дъщеря ми и два пъти чупихме яйца във видео колове с бабите. Решили сме, че ще бъдем в пълна изолация и няма да си ходим на гости, ей така дори само против уроки, макар че бабите и дядовците са в София. Гледахме хубав бг филм от съвременните с много добра игра на мъжкия състав и един ден днес не сме писали никакви домашни.

# 338
  • София
Ние направихме един дълъг и напоителен семеен обяд с яйца, агнешко с дроб сърма, питка / Bowtie /, бело, розово и гроздово, както си му е реда. Бях накупила един тон шоколадови яйца и лакомства, които изпокрих по всички храсти и всякакви тайни места в двора и децата се забавляваха много да ги търсят /дори 20-годишната се включи/. А в момента свалям филм за поредната, вече станала традиционна, семейна кино вечер.

# 339
  • софия
Да, Аш.
А пък днес ученик от училището на голямата е карал колело 2 часа около училището си (топ център), защото много му е липсвало...Докъде ги докараха тия деца, на училище да искат. (11 клас)

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 21:47 от Амели

# 340
  • София
Днес на Синемакс попаднах на някакъв много странен филм. Гледам - Мики Манойлович. Пейзажът - не изглежда да е европейски. Гледам сценария, как е сниман, какви са героите, викам си, това подозрително ми напомня на сръбска работа. Цял филм, час и половина, дума не обелиха героите, беше само пантомима. През цялото време ми напомняше на идеите на Кустурица, всичко беше някак шантаво.
Сега погледнах в мрежата - филмът немски, сниман в Баку.
https://www.goethe.de/ins/bg/bg/kul/mag/21513166.html

# 341
  • София
Ох, да, Амели, липсва им училището, липсват им приятелите...

Иначе, и ние днес играхме федербал, децата пекоха маршмелоус, традиционен обяд, никакви домашни Simple Smile  Санака, за другия път ще ти открадна идеята със скритите лакомства в двора. Много ми хареса.

# 342
  • софия
Санака, разбирам я 20"айсе" годишната. Когато аз за първи път търсих така, беше из една гора и голям купон падна като ни пуснаха 30тина 20"айсе" годишни, от които половината - българи, тотално не разбиращи защо го правим Simple Smile Ама и подаръци имаше, та голямо търчане беше всеки да открие повече от другите Laughing

Анди, ние преди няколко дни гледахме един аржентински, върви по Хбо или синемакс. '4х4" се казва. Все едно в БГ е сниман.

# 343
Никакви домашни ще да е голям празник, като Великден, ама по-хубаво. Моята, хем 12 клас, реве, че ги подпукали нещо.
Два часа обсъждат учителите и проектите по телефона, да ги бяха направили сто пъти.

Прекрасен ден беше, след известен размисъл имахме дъщеря и зет на гости😀

Иначе, понеже не ходим в офиса всеки ден, седмиците ми станаха едни много интересни такива: неделя, неделя, понеделник, пак неделя, понеделник, вторник, пак неделя, неделя, корени пуснах на терасата, въобще боза някаква.

# 344
  • София
Мина и през нас великденският заек, ама понеже нямаше как да пътуваме и си бяхме в апартамента, скри лакомствата в хола. Щерката пита дали е бил с маска като ги е оставял, викам, не, не беше разбрал още за вируса. Всичко намериха с брат й, и той почти 20-годишно магаре.
Иначе садят и моите деца като невидели, малкото цветя, голямото подправки, терасите са.зарити с разсад.

Общи условия

Активация на акаунт