Образователен Говорилник - release 3

• 19 196
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Еее, тва ти чудо как го обичааам: вижда те отдалече, без да те познава, и почва такова дружелюбно махане с опашка, все едно най-добрия си приятел е видял. Толкова е разкошно, че почти пречупи твърдата ми воля, че у дома няма място за животно ❤

# 316
  • София
Всъщност с каишката свикна след операцията, тогава, за да не си сваля превръзката от лапата, го обувах в мой чорап, а чорапа закрепях зад главата му, и единствения начин да не се събува, беше със сложна система от каишки за дребни кучета. Поствам ви снимка от онзи ужасен период:

# 317
  • софия
oooooooooo мамино златно котаче! Animal Paw Prints Heart

# 318
  • София
Каишката се слага, само когато излизаме на верандата към двора. На терасата на втория етаж е "фрирайдър". Оттам перфектно се виждат двата самоеда в двора под нашия. Барни ги вижда и те го виждат Simple Smile и засега не се е опитвал да скача оттам.

# 319
  • София
Христос воскресе! Много здраве, любов и щастие на семействата ви! Flowers Hibiscus

Не мога да не се похваля:
Скрит текст:

Първата ми питка в живота. И първото месене изобщо. Sunglasses Досега думите "месене" и "втасване" много ме страхуваха.

А ето я и нашата домашна глезла:
Скрит текст:

Шоколадов Лабрадор, който обичаме до смърт.

# 320
  • в страната на чудесата
Браво!!!
И за питката и за шоколада Simple Smile

# 321
  • София
А Ежко е с млада дама кане корсо. Аз не можах да се предам и за куче. Барни ни е "уличник", прибран на 2.5 месеца от паркинга на Лидл.

Страхотна питка. Думата "весене" на добруджански значи "баене".

# 322
  • софия
Санака, шоколада и аз го обичам вече!
Разкошна питка. Сподели моля те, как да спра и аз да се страхувам. Никога не съм правила питка. След снощния козунак, който хакнах във фурната на умопомрачителните 225 градуса ( форума е виновен, заблях се и не проверих) и извадих "мъничко черничко, зъбки троши" днес се пробвах с друга рецепта и ми се върна вярата да продължавам с престрашаването, защото резултата е страхотен. Та дай рецептата, поне е изпитана вече Simple Smile

Миленитка, ела на гости, трябва да преборим остатъка от "почти"  Simple Smile

# 323
  • София
Санака, шоколада и аз го обичам вече!
Разкошна питка. Сподели моля те, как да спра и аз да се страхувам. Никога не съм правила питка.
И аз не бях, но се заинатих, че ще направя. Направих по тази рецепта https://www.youtube.com/watch?v=VdlcKHWIA90 Простичка е, но става вкусна и пухкава. Номерът е да не се отказваш от месенето, докато не стане нещо прилично и не толкова лепкаво Joy /ръсиш брашно на плота по време на месенето, когато започва да лепне много по него/. Сложих я във фурната на 50 градуса, за да втаса /като си увеличи двойно обема, разбираш, че е втасала. Аз не знаех и я държах почти докато сама си отвори вратата на фурната Laughing/. После се пече на 180 градуса за около 30-40 минути, като поне половината време е на дъното на фурната /проверява се с някаква дървена клечка или шиш, за да видиш дали тестото се е опекло отвътре/.

Лабрадорът е страхотна порода, супер любвеобвилно, умно и игриво животно. На всичко можеш да го научиш, освен да е пазач - обича всички и с радост би развело всеки крадец из къщата, за да му я покаже, а ако нещо е забравил - услужливо ще му го донесе. Joy

# 324
  • софия
И с удоволствие ше покаже на крадците къде държите среброто  LaughingLaughingLaughing
(като го прочетохме навремето не можехме да повярваме колко точно са описали породата)
Та (почти) така и с наш'те крадци Simple Smile

п.с. ще споделя след няколко дни за питката Simple Smile Благодаря ти!
п.с.много сладък туб канал

# 325
Ааа кучовци и котета са страхотни. Аз имам риж котьо. Но живее при нашите. Когато се събирахме с ММ (хаха) се оказа зверски алергичен. Майка му слагаше инжекция, а сега ходим у тях с антихистамин.
Преди котката имах 16 години малтийска булонка. С диването мечтаем за лабрадор или  ритривър. Но и на йорки ще сме доволни, ако ММ склони.

Ще ви пусна по-късно питката на майка ми. Аз не меся на ръка. Пускам в машината и после само оформям. Номер едно е, става супер пухкава с хрупкави корички. Всеки, който я е правил само нея прави след първия път.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 18:59 от Fancy

# 326
  • София
У нас малкия при тест излезе алергичен към кучета и неалергичен към котки. Съдба Wink.

# 327
Sanaka, браво, страхотна питка. Със сирене няма и да стигна до агнето.
Ние имаме малък померан, за детенцето нали и оттогава е голяма играчка и любов на майка й.

# 328
  • София
Аз винаги съм предпочитала тестените пред месото и тази питка на Санака наистина изглежда много вкусна. По принцип, като втасват във фурната или в хлебопекарна (на затворено), стават по-пухкави при печенето, но после по-бързо изсъхват и се вкоравяват. Затова трябва да се консумират бързо Stuck Out Tongue Winking Eye

Лейка, имаш коментар в другата тема. Да взимаме ли пуканките Grinning?

# 329
Каквото и да е, не бих обръщал внимание. Не заслужават по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт