Образователен Говорилник - release 3

• 18 466
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
(да сА едитна, че таз Амели много бързо се вклини между моя и поста на Анди, на когото отговарях)

Погледнете го това за баровците от хубавата страна - в общественото мнение сте голяма работа, привилегировани, голямото добрутро! Хората пари дават за такъв имидж, вие сте недоволни! Simple Smile
мхм, и току-се появи някой в темата да ахне как около него никой-никой дори не си помисля за ЧУ (като не иде реч за проблем с парите) и как беше, не знам дали ще цитирам точно, "ни се чудил на нас на акъла и не знаел ние в какви среди се движим, че да не сме наясно как всъщност ЧУ продължава масово да се счита за екзотика едва ли не" - нещо  в тоя дух.

# 526
  • София
Свиркай си!  Това, че някой не разбира защо правиш нещо не означава, че този някой е прав. А ако са сто човека, които не те разбират пак това не означава, че са прави. Детето си е твое - ти решаваш, пък другите да си гледат работата!
И така е за всичко, човек ако дръзне да направи нещо различно, често отнася критики, често и заради лекичка завест. Горе-долу нещо такова си отнасях и аз навремето - ама, защо не са на градина, какво си ги повела на уроци, какво си ги записала на хор, какво си мислиш, че ще постигнеш, като ги направиш различни как ще се разбират с хората. Какво искат, нали са си моите деца - нали аз ги водя и ги прибирам и нося отговорност, какво искате! Няма оправия, няма угодия!

# 527
Точно това имах предвид, което всички сте писали, ако можех само, по десет лайка щях да ви сложа, а на Амели двайсет поне.

Ами, единомишленици сме, факт.

# 528
  • София
А и Фран се върна, та вече ще ни трият по-избирателно, а не на поразия...

# 529
А дано, че всички спряха да пишат.

# 530
Не бе, Мецане, движение няма, няма какво да се пишее.

# 531
  • София
Има, Нот. Много има, но всичко изглежда лековато на фона на новините, които доминират публично.

# 532
Там съм си, никъде не съм ходила.
Хвърлям и по едно око насам, но да знаете, че тук нямам модераторски права.
Напоследък нямам какво да кажа и си мълча.
Някои от вас ми знаят положението.😢

# 533
Късмет, Фран.

Щом Шарки пише във вирусната тема, работата не е на добре😀

# 534
  • София
Фран, плашиш ни така. Дано всичко е наред.

# 535
  • София
Късмет, Фран.

Щом Шарки пише във вирусната тема, работата не е на добре😀
Току-що позорно избягах от нея (спрях следенето). Не ми понесе.

# 536
Шарки, защо си го причиняваш?! Аз само надникнах там за малко и ми се стори, че отворих вратата на психиатрично отделение, и побързах да я хлопна и да бягам.

# 537
  • София
Стига де, там е весело!

# 538
  • София
Шарки, защо си го причиняваш?! Аз само надникнах там за малко и ми се стори, че отворих вратата на психиатрично отделение, и побързах да я хлопна и да бягам.
A, де, не издържах на последователните изводи ...И аз като теб, отворих леко вратата и подързах да я хлопна. Фран, ако модерира там, напълно я разбирам за продължителното липсване от нашите теми, За там "вредн" им се полагат,

# 539
Е, това беше едно от нещата, които трябваше да се  науча - да спра да се “оправдавам”, че детето ми учи в ЧУ.
Скрит текст:
И е много лошо, не защото ми пречи как ме претеглвт с нови очи като ненадежден участник в каквото и да било, защото вече не съм от “тях”, ами е ограбващо и за двете страни. Нещо ми има, аз съм от ония. И е ужасно тъпо, че продължава да се тиражира тази нагласа и това разделение. Вместо да дойдат и да попитат какво ценно намираме, че сме решили да плащаме.
А в малките градове, ако някой обяви, че мисли за частно учебно заведение, околните скачат с такава ярост да оборват и спасяват, полудялото младо наивно същество дръзнало да мисли за такова прегрешение,  че настава трагикокомичен сериал с включването на лелята, бябата, дядото, таткото, съседа от три етажа надолу + лелката от закуските, които изведнъж рязко стават набожни с едничката цел да се опази непоквареното чедо от лапите на тая страшна покваряваща и абсолютно ненужна частна глупост. Нещата се възприемата долу-горе така: Заснели пет красиви картинки и вече стрували 10 бона. Измамници, мошенници, ей така завличат хубавите деца. Че какво му има на специалността в х място. Какво като е стара. Изпробвана работа е това. Я си стой мирно, ше си завършиш тука така по-кротко, а пък че е на 378 място от желанията ти много много не го гледай, важното е да заъвршиш. И крилете амбициозни се свиват, защото по-сигурно за теб от грижата на родата няма. Остави  ги тез модерни работи и гледай да не ти мътят ума. Там е за ония  с парите дето все трябва да си купят диплома. Я виж ти колко  си добре. Отличник си, може да е малък града, ама поне си знаем престъпниците...: мани ги ония.... богати келешчета, ей. ...... нали ги видя на телевизора....
Айде моля ти се.... дай тука да чуйм за мача....Учи, че като отида на родителската да не ме излагаш. Чуваш ли! Тя госпожата всичко ще ми каже!

И толкова! Никаква допирателна не може да се случи. Нито защо е ценно да помислиш да изкараш едни пари за да платиш едно образование, нито да обясниш на тия растящите, че никой няма да ги изяде и нищо опасно не ги чака.

П.С. Не омаловажавам ДУ. Импровизирам базирано на  разни случки.
Това не го разбирам. Пред кого? Децата са си твои, парите - също, на кого ще даваш изобщо обяснение къде учат и защо?!
Мецан пък се разлютил на публикация в някакъв парцал... Явно му влияе карантината, за да тръгне да чете Стандарт, че и да му се ядосва  Laughing
Скрит текст:
A, де, не издържах на последователните изводи ...И аз като теб, отворих леко вратата и подързах да я хлопна. Фран, ако модерира там, напълно я разбирам за продължителното липсване от нашите теми, За там "вредн" им се полагат,
С това съм на 100 % съгласна Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт