Коледата на вратата чука, а октомврийче до елхата гука 2019 - Тема 2

• 16 877
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Мен ме боли гърба от кърменето.
Слинга е опция, ама не си мисли, че е магия. Grinning мен от него ме боли кръста.....
а като си помисля, че носенето сега започва. Grinning

# 136
Аз още се потя! Никога в живота си не съм се потила така, дори лятото в голяма жега. Цикъл за сега не ми дойде въпреки болките.... Кръста още ме боли. Още имам и някакви лохии. Мажа се с крем розакта и от време на време ме отпуска.

# 137
Направо ме отчаяхте хахаха

# 138
  • Пловдив
Вече не се потя така нощем. Цикъл нямам все още ( още кърмя , но вече не и стига и дохранвам доста често) , но от време на време имам пробождащи болки в яйчниците като преди цикъл. Кой знае може и да дойде скоро. Вас боли ли ви гърба?
Да, адски ме боли гърба, особено вечер и рано сутрин. Дано не ми дойде и цикъла, че ще ме довърши.
А как разбра , че не й стига вече кърмата?
Аз с първото дете обърках нещата с кърменето...давах адаптирано с кърмата и тя постепенно намаля. Но нямах помощ и съвети преди 10 години.Иначе сигурно щях да си кърмя успешно, но веднъж научат ли се на шише..
Не се потя от доста време. Някъде 20 дни обаче беше страшно.

# 139
Днес ми попадна тази реклама и понеже говорите за якета за бебеносене. Тези цени ми се сториха нормални.
https://www.facebook.com/marketplace/item/606095213542064/

# 140
Вече не се потя така нощем. Цикъл нямам все още ( още кърмя , но вече не и стига и дохранвам доста често) , но от време на време имам пробождащи болки в яйчниците като преди цикъл. Кой знае може и да дойде скоро. Вас боли ли ви гърба? Малката от две седмици някъде иска само да я нося изправена за да разглежда всичко и вече останах без гръб и кръст. Утре ще си поръчам слинг поне да е правилна стойката и , както и моята . Вечер направо едва я нося , че вече доста натежава цял ден разнасяне . Sad иначе много сладко се гушка Simple Smile
И ние се разнасяме по цял ден. В слинга я слагам само, за да спи, а и честно казано като я пъхна вътре, тя е сгушена и нищо не вижда.

# 141
Вече не се потя така нощем. Цикъл нямам все още ( още кърмя , но вече не и стига и дохранвам доста често) , но от време на време имам пробождащи болки в яйчниците като преди цикъл. Кой знае може и да дойде скоро. Вас боли ли ви гърба?
Да, адски ме боли гърба, особено вечер и рано сутрин. Дано не ми дойде и цикъла, че ще ме довърши.
А как разбра , че не й стига вече кърмата?
Аз с първото дете обърках нещата с кърменето...давах адаптирано с кърмата и тя постепенно намаля. Но нямах помощ и съвети преди 10 години.Иначе сигурно щях да си кърмя успешно, но веднъж научат ли се на шише..
Не се потя от доста време. Някъде 20 дни обаче беше страшно.

Ами суче известно време и после много се изнервя мята се , слагам я на другата и това де повтаря. Накрая като уж приключи ди яде ръцете и нервничи, като и дам малко  АМ се успокоява . Не знам вече и аз.

# 142
Аз цикъл още няма, не че ми липсва де 😀
Лохиите спряха преди около 2 седмици. Като чувам, че често е доста обилен, чак страх ме хваща. Тъкмо последните години се нормализира, не разбирах кога ми идва , сега ако е нещо раЗлично много ще се ядосам 😀

# 143
Ушите ми пищят от тазвечерното дране,сега всички спят,а аз от напрежението 2 часа да го успокоявам сега не мога да се отпусна..спокойна нощ на всички...
П.с купих си такова яке от лидъл преди да родя води се за бременни,а имаше и такава приставка допълнителна за бебето ако е в раница,сега съм я махнала и си нося якето..струваше 45лв по мои спомени...

# 144
И аз такова взех от Лидл.
Ако ме ви е зор, изчакайте, може скоро да пуснат нещо пак за бременни, защотото отдавна не са и да има пак якета.

# 145
И аз кърмя на поискване и от болницата ми бяха казали, че докато кърмя няма да имам цикъл, но уви дойде ми.  Май това не се отнася за всички.
Аз се потих само в началото може би до към 20-25 ден, после всичко отшумя. Нямам цикъл все още, но аз кърмя на поискване. Аг каза, че няма да ми дойде скоро от последния преглед.
Днес не сме излизали заради снега, но утре на всяка цена. Студът не ме плаши то по-топло няма да става, искам да свиква с климата, аз доста я обличам като излизаме има боди с дълъг ръкав, чорапи, ританки, блуза, елече, космонафт, шапка, ръкавици, повивам я и в количката с одеалце, пускам сенника 😁😁😁 само въздух диша. За мен това излизане е голямо разнообразие, пих кафе при колегите преди два дни голям кеф, че видях други хора.

# 146
Момичета, минах на пълната версия на сайта , ама е много гадна и искам да си мина пак на мобилната , но не знам как и се ядосвам много вече ... някоя от вас знае ли как , че аз явно съм доста смотана Grinning

# 147
И аз кърмя на поискване, но 2-3 дни след лохиите ми дойде и цикъл. Беше много слаб и само 3 дни, но си беше ярко червена кръв и преди това ме боляха яйчниците и корема, затова мисля, че беше цикъл. Grinning Сега докато ни се нормализират хормоните цикълът може да е нередовен, слаб, силен. Не се плашете ще се стабилизира.
Потя  се още ужасно много (50 дни) . Най-гадното е, че едвам намирам време да се изкъпя. Grinning
И кръста много ме боли. И със слингът не е много по-добре, но поне ръцете са ти свободни.

# 148
  • Белгия
Хей, мамчета, тези, които ги интересуваше хомеопатията, ние ще правим това:

5 дни преди и 5 дни след ваксината:
5 гранули Thuya 9ch сутрин
5 гранули Silicea 9ch вечер

В деня на ваксината:
Hypericum 1M и Ledum 1M
Прави се разтвор с минерална вода и се дава два часа преди ваксинацията г/д една супена лъжица

В деня след ваксинацията:
Iso Hexyon
Това се води „хомеопатичен еквивалент” на ваксината - дава се наведнъж

Ако се вдигне температура след ваксината:
Viburcol
Това също е подходящо когато на детето ще почнат да му никнат зъбки или чувства някакъв дискомфорт.

# 149
Мацки, поръчах си ергономичната раница на ергобейби спорт с приставка за новородено. Стискайте палци да стои в нея и да има мир и любов Хахах

Общи условия

Активация на акаунт