Коледата на вратата чука, а октомврийче до елхата гука 2019 - Тема 2

• 16 866
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Ние днес освен коликите,хълцаме много и дори и да се разреве не помага за спирането,сега ме е страх с храненето в 2 ч да не се разхълца пак че много се разстроива...забелязвам че коликите са на периоди ту ги има ту ги няма но защо пак се появяват.....

# 106
Ние днес освен коликите,хълцаме много и дори и да се разреве не помага за спирането,сега ме е страх с храненето в 2 ч да не се разхълца пак че много се разстроива...забелязвам че коликите са на периоди ту ги има ту ги няма но защо пак се появяват.....
И при нас така, а уж се беше оправила ... голямо пръцкане, напъване и пищи. Всеки памперс е изцапан, но днес примерно само един път беше много наакан, а преди ги пълнеше след всяко хранене. Притеснява  се да не е това причината за коликите и нервността й.

# 107
И ние преди акахме по 4-5 пъти на ден, сега само два пъти, а през останалото време сменям  напишкани памперси... и аз се притеснявам дали не е запечен

# 108
И беба преди акаше по 1839393 пъти на ден , вече на ден два по веднъж ама в какво количество....... прелива отвсякъде и става мазало хахаха . Да ви се похваля снощи заспа в 12 и стана чак сега да яде . Това беше най- дългия сън за мен от месеци . Ей сега яде и пак заспива . Йей

# 109
  • Пловдив
Добро утро! Друг ден ли дойде..не сме заспивали ние. И мен кръста адски ме схвана и едвам мърдам . От напрягането да кърмя легнала е.
Харесах тази марка якета и слингове за носене. Дали в това яке се пъхат от толкова малки?! Мнг са готини, ще видя обаче 2ра ръка, че цените..ай ай
https://www.liliputibabycarriers.com/products

# 110
И беба преди акаше по 1839393 пъти на ден , вече на ден два по веднъж ама в какво количество....... прелива отвсякъде и става мазало хахаха . Да ви се похваля снощи заспа в 12 и стана чак сега да яде . Това беше най- дългия сън за мен от месеци . Ей сега яде и пак заспива . Йей

И при нас така, 1-2 пъти, но голямо количество. Дано се нормализират нещата. Знам, че е възможно и изобщо да не акат, когато са на кърма, но все пак си мисля, че това я мъчи.

# 111
Добро утро, ние уж сме спали, но не много. Дано оцелеем с тези колики. Слагам капките в изцедена кърма, но пак ги усеща, колиийф имат неприятен вкус и аз ги пробвах. Гледах в групата бебе в слинг във фейсбук, че шият по размер само приставката за бебеносене, 45 лева струва, аз мисля за едното яке да си поръчам.
Малката ака постоянно, едвам смогваме. От кога мислите да слагате бебчетата да спят на възглавница.

# 112
Добро утро, ние уж сме спали, но не много. Дано оцелеем с тези колики. Слагам капките в изцедена кърма, но пак ги усеща, колиийф имат неприятен вкус и аз ги пробвах. Гледах в групата бебе в слинг във фейсбук, че шият по размер само приставката за бебеносене, 45 лева струва, аз мисля за едното яке да си поръчам.
Малката ака постоянно, едвам смогваме. От кога мислите да слагате бебчетата да спят на възглавница.
Добро утро!
Аз я слагах още като беше на месец на една мн тъничка възглавница, защото я слагах да спи в спалния чувал и той някак си й повдигаше и главичката падаше все едно назад. Сега спи в бебешкото гнездо, за да не й се запушва носа, но мисля скоро пак да мина на чувалчето и възглавничката.
Още в родилното иначе й бяха сложили под главата нагънат чаршаф, който имаше функцията на възглавница.

# 113
Моят ака на 3-4 дни по веднъж още от родилното. Няколко педиатъра казаха, че е нормално. Казаха също, че по принцип бебетата след 3-ти месец акат така, но не е проблем и по-малките.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 11:14 от Amerikkas

# 114
Моят ака на 3-4 дни по веднъж още от родилното. Няколко педиатъра каза, че в нормално. Казаха също, че по принцип бвбвтата след 3 месеца акат така, но не е проблем и по-малките.
Дано пък това да означава, че вече ще израстне коликите и да им идва края. 🙄

# 115
Ние акаме по 2 пъти на ден.
Не знам колики ли е,но днес се събуди в 6:30 нахрани се,до 8 часа се смя,гука и от 8:30 до 9:30 рееееев с крокодилски сълзи.... Не се свива,не се напъва..беше чист,нахранен...но беше легнал в кошарата,а не на ръце..Мисля,че нашия татко го свикна да го разхожда из апартамента  сутрин и аз като го сложа в кошарата или люлката да свърша нещо и се почва мрънкането и ако не го взема-рев.

# 116
Ние акаме по 2 пъти на ден.
Не знам колики ли е,но днес се събуди в 6:30 нахрани се,до 8 часа се смя,гука и от 8:30 до 9:30 рееееев с крокодилски сълзи.... Не се свива,не се напъва..беше чист,нахранен...но беше легнал в кошарата,а не на ръце..Мисля,че нашия татко го свикна да го разхожда из апартамента  сутрин и аз като го сложа в кошарата или люлката да свърша нещо и се почва мрънкането и ако не го взема-рев.
Аз постоянно си я гушкам, но като е с коликите и това не спира плача, трябва просто да мине спазамът. Снощи беше горе-долу спокойно положението, но пак заспа чан в 2 ч.,  но пък спа до 9 ч. 😁

# 117
  • Белгия
Оле, ние също акаме по-рядко!
Толкова се стреснах! Помислих, че е запек. Майка ми, като върл експерт , след 3 дни не акане, му ръчна термометъра в дупето и той изкара сто кила ако..  Но след това пак 2 дни без..  Колкото повече чета по темата, толкова повече се успокоявам,че май нормално било.. Ми ще видим..

Днес сме на педиатъра/хомеопат, ще ъпдейтна с плана ни за детоксификация от ваксините по-късно..

# 118
Ние и днес сме в серийка с хълцането след всяко хранене като го оригна хълца 15/20 минути направо ми иде да се гръмна..нз какво става педиатърката казва нормално било..

# 119
Защо хълцат бебетата? Обичайното обяснение, което родителите чуват, е свързано с поемане на въздух, преяждане или дори, че на бебето му е студено. Малко логика показва, че и трите неща няма как да са верни, тъй като бебетата хълцат много още докато са в утробата, където температурата е постоянна, не се хранят през устата (макар че гълтат, което е една тренировка за дишането и сученето впоследствие) и въздух няма. Затова изследователите решили да проверят какво точно се случва с мозъка на бебето, докато хълца - и установили, че хълцането вероятно е начин за регулация на дишането и активиране на дихателните мускули. Затова няма нужда да се тревожите, че бебето хълца - и дори няма нужда да правите нещо специално, освен ако самото дете не покаже с плач, че не се чувства комфортно. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1388245719312362

Общи условия

Активация на акаунт