КАУФЛАНД - тема 39

• 58 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Аз я ОК си намерих кълнове и ръжен хляб на 50 % и до касите

# 346
Все пак се разходих до магазина-имаше голямо количество опаковачна хартия за 0,09ст,етикети и торбички на същата цена!Разни керамични и дървени декорацийки на 1,99лв...

# 347
При нас само коледни шоколади имаше и то не кой знае колко намалени. Надявах се на повече.

# 348
 https://www.skandal.bg/bg/kaufland-s-grandiozni-izmami-po-praznitsite/

Не знам истина ли е, но реших д споделя с вас.

# 349
Грешка дава, но не е изключено да е вярно това, коеот разбирам от заглавието

# 350
Аз четох една такава статия. Ставаше въпрос за разликата между цената на етикета и касовата бележка. Направиха го грандиозен проблем. Да, проблем е, но е и наше задължение да си следим разходите. На информация винаги връщат разликата. Днес пак имах такъв казус и ми върнаха парите. Чак пък измами, че и касиерките дето хал хабер си нямат... Прекалили са.

# 351
  • София

Нa 31-ви ни се случи съвсем същото в Била. На опаковката пишеше, че месото е около 8 лв/кг, а на касата излезе 9,50. Оправдаха се, че междувременно производителят е вдигнал цената, но те нямали време да сменят всички етикети и сменили само малкото етикетче на рафта. Възстановиха ни разликата. Редно е и на самата стока да е отразено. Но сигурно са били единици като нас, които са забелязали и са си отстоявали правата. Другите хич не са погледнали какво пише на касовата бележка.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 02:06 от Тaня67

# 352
В Била няколко пъти ми се случва, но тогава и бях влязла за точно определени неща, да има разминавания. За стоки с Била-карта трябва да я маркираш и тогава са на по ниска цена. Е,да, ама аз забелязах как уж по погрешка касиерката изтрива регистрацията на картата. Вече си мисля, че е нарочно. В случая веднага реагирах, но когато пазаруваш доста неща, то кое по напред да следиш.
Неприятно е, че и бавиш опашката.

# 353
Бавиш небавиш....аз следя и в Била точно съм се разправяла. Върнаха парите, с намусена физиономия.

Когато се усетя...си отстоявам правята.😆
Когато не....се минавам.

# 354
В Била изобщо не мога да си проследя цените на бележката. Тотален хаус. Може би щото пазарувам два три пъти годишно там и нямам тренинг.

# 355
И аз така. Но тогава взех някакви вафли само..тоест дребна поръчка, лесно се смята...и на каса ми излезе друга сума. Дадох и карта..но според касиерката не било отразено намалението защото трябвало карта. Ми дадох ти я, моме...да си я минала. Както и да е...върнаха разликата. Но си е тегаво де...бавиш се и ти...и те, но това е положението...

# 356
2 пъти в Кауфланд ходим с ММ за прословутия зехтин коста доро ,по етикет първо 2 бр беше 17.95, отиваме на касата 38 лв на втората промоция бях пуснали 1 бр за 9.45 мисля пак по етикет и отново взехме 2 бр че се харчи при нас, отиваме на касата пак 38 лв и пак го върнахмена информция , касиерката няма вина тя просто маркира и доста хора бяха го оставили тоя зехтин в краката й хаха та с ММ решихме вместо да ходим да си губим времето там за несъществуващи промоции ходим пазарим на друг магазин където цените са си ок, а именно 1л гръцки зехтин по добър от коста дорото 15 лв но цената си е редовна ... как го излъгах да отидем за коледните играчни , тигана брио и тавите не знам Grinning

# 357
Ще се отклоня но да си кажа за Била. Изключително гаден магазин. Поне в София която и била да вляза, мръсни, вмирисани. Витрината за самообслужване да те хване гнус. Отиваш на касата опашката е една, а касите 2 примерно, не знаеш къде да застанеш, някой те бута и прережда. Персонала да те насочи къде е дадена стока пък е абсурд. Цените са написани, но с акция или била карта, иначе не знаеш кое колко струва.

# 358
Защо го връщате зехтина..викайте управител и искайте цената по етикет и по брошура. Да ви върнат просто разликата.

# 359
Аз не понасям Билла. Купувам много, много рядко от там

Общи условия

Активация на акаунт