КАУФЛАНД - тема 39

• 58 010
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Компенсация за чакане?
Чувала съм нещо преди години, но не помня. Имаше някоя верига, в която ако не те поздравят ти дават бутилка вино или шампанско не помня вече...

# 451
Да, в Кауфланд дават от години такава Simple Smile

# 452
Нашата бърза лента продължаа да е бавна лента, ей сега от там се връщаме взехме си нещо за обяд с колежката и пак наредени с пълни колички на "бързата лента", когато стигнахме до касиерката вече го отворихме на въпрос, но тя не можела да връща клиенти. И де факто обяснението беше като не ви харесва отивате на информация, търсите управител и се оплаквате. Нямат оправия изобщо защо я рекламират тази услуга, когато няма да можеш да се възползваш от нея.

# 453
Да взема да ви "разведря" с моите попадения от днес...гледайте бели етикети с черна цена и задраскан баркод  Wink
Скрит текст:

Момичешки халат за баня -1.49

Предстои купон на тийн...10 бр.чинийки-0.10

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 16:37 от denyil

# 454
  • оттам, откъдето започва България
Правя го аз това, но в последно време в нашия филиал нямам хубави попадения, а и не бях в БГ покрай новогодишните празници, когато вие сте пазарували намалени стоки.
Сега съм взела на прицел новогодишните салфетки от 100 бр., намалени на 0.59 лв. Чакам пак да им смъкнат цената, че да се запася. От миналата нова година имам все още 1 пакет, а колко много раздадох на колеги и роднини.

# 455
Ехе това халатче по етикет каква му беше цената имаше ли за момченце да ходя и аз

Да взема да ви "развеселя" с моите попадения от днес...гледайте бели етикети с черна цена и задраскан баркод  Wink
Скрит текст:

Момичешки халат за баня -1.49

Предстои купон на тийн...10 бр.чинийки-0.10

# 456
Нямам идея , каква е била цената-етикета е само 1.49 , без предишна.
Бяха две малки и две големи , взех тези (кумата ми има внуци момиче на 6 и близнаци момче и момиче на почти 3 и ги грабнах за тях) , момчешко нямаше.Докато се чудех дали ще им станат (мойте деца са вече големи и съм забравила размерите) , видях майка с момченце и я попитах "случайно да имате и момиче?"- жената беше мн.изненадана "да...?"- подадох и другите две останали , а тя не можа да повярва....

# 457
Нямам идея , каква е била цената-етикета е само 1.49 , без предишна.
Бяха две малки и две големи , взех тези (кумата ми има внуци момиче на 6 и близнаци момче и момиче на почти 3 и ги грабнах за тях) , момчешко нямаше.Докато се чудех дали ще им станат (мойте деца са вече големи и съм забравила размерите) , видях майка с момченце и я попитах "случайно да имате и момиче?"- жената беше мн.изненадана "да...?"- подадох и другите две останали , а тя не можа да повярва....
Къде се намират такива намалени стоки?
За хранителните знам.

# 458
На регалите и кошовете с нормални цени и тези от седмични промоции , при типа стока , но не са с оранжев, а с бял етикет-затова казах да гледате белите етикети с драснат бар код.(останали бройки от изтекли промоции или извън сезон)

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 15:38 от denyil

# 459
  • София
На регалите и кошовете с нормални цени и тези от седмични промоции , при типа стока , но не са с оранжев, а с бял етикет-затова казах да гледате белите етикети с драснат баркод.(останали бройки от изтекли промоции или извън сезон)
току що се прибирам от кауфланд.Яд ме е че не прочтох по-рано.КАто цяло  влязох неподготвена и не знаех дори  актуалната брошура каква е.Ще се ходи отново и ще се гледа внимателно

# 460
Странното е, че с бял етикет има и анцузи и маратонки по 150 лв... Grinning

# 461
О, да , има -гледах едни дамски спортни бюстиета с някаква безумна цена...около 79 лв. май бяха ...Просто се оглеждайте и ако цената ви се струва нереално ниска-това е вашето попадение Wink (скоро бях си взела ножици малки и големи по 0.19 и детето се чудеше защо са ми 4 бр.?-една в кухнята да режа опаковки на продукти , две в моливниците им на бюрото и една резерв...Simple Smile )

# 462
Тортата Гараш ми наподобява на някаква евтина бисквитена торта.

# 463
  • на Мелмак
Вчера на бързата каса една девойка беше изключително груба, цветиста и крещящаша силно. Самия магазин мръсен, боклуци натрупани по средата на пътеките, пакета кафе ми го хванаха с 10 лв повече, после ми обясняваха, как всъщност съм си била взела друго кафе. Смятам поне половин година да не стъпя там, беше ми приключение за има, няма 20 минути.

# 464
Днес пак ще дразня с цени...иначе имаше от всички промо продукти (ирландското масло бива ли го?точно това не съм взимала-пише , че е пак.от Милкигруп) и доста хора , особено много колички отрупани с т.х.
В кош пред касите(знаете , че става въпрос за маг.в Овча купел Wink )-намалени детски спортни дрехи и гуменки , кроксове с чорапче и дамски чехли.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт