КАУФЛАНД - тема 39

• 57 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Цяло чудо е ако работи сканиращото устройство. Онзи ден като ходих и двете висяха на по един кабел. Служителката каза, че хората като не успеят да си сканират нещата го удрят отгоре, за да се покаже цена и така и двете дали фира.
Нали беше споменато, че ще правят инвентаризация, може днес да е бил подреден сутринта.
Ще ходя да се блъскам. Ако не дам отчет значи боят е бил жесток. Wink

# 556
  • оттам, откъдето започва България
Вчера след обяд ходих. Стоката на -50% беше заредена с нормалните цени, но беше в много ограничени количества.

# 557
Никакво блъскане нямаше при нас - дали имаше и 20-тина човека в целия магазин. Купих филтри за каната, персил, Ариел, сапуни дав. Не бяха подменили цените на всички намалени стоки, та се чудех кое е намалено, и кое не е.

# 558
Здравейте! Има ли някой топ матрака от намалението? Интересува ме има ли различни видове /твърдост/и захваща ли се по някакъв начин за матрака?

# 559
  • Варна
Който ще ходи, да снима грил тигана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
  • оттам, откъдето започва България
Грил тиганът е малък и лек. Вчера го разгледах. Майка ми има същия и е доволна. Днес съм й поръчала да ми купи (ако има).

# 561
Малиии, при нас беше пълно с народ.
Но взех матрак, бикини и други дребни нещица. Дано топ матрака е хубав, че бая му се чудех.

# 562
Който ще ходи, да снима грил тигана Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
  • Варна
Благодаря за снимката!
Мъжът ми го купи преди малко, ама не ми го снима, явно за да ме нервира. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знае, обаче, че в бг мама хората са любезни. Grinning

# 564
Благодаря за снимката!
Мъжът ми го купи преди малко, ама не ми го снима, явно за да ме нервира. Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знае, обаче, че в бг мама хората са любезни. Grinning
Айде, приятно готвене от мен.  Party

# 565
Мандарините на вид добре, на вкус докарват на лимони.

# 566
Уок тига на брио е от хубавите , ние имаме такъв само че го бяхме купували за 35 лв и свекървата си взе днес от рези 18 лв .
Филтри за каната взех и други дребни работки . Главно отидох за бебешкото чувалче за спане нооо не е хубаво като чаршаф е .... иначе лудницата си беше на ниво хахаха

# 567
  • София
Аз ходих днес до Кауфланд и доста неща взех. Протектори за двете спални, чувалче да сън за детето, калъфки за възглавници, дъска за гладене, кърпи хавлиени и други дреболии. Не се сдържах и взех някакво дървено люлеещо се конче за 15 лв, е как да не го взема..
Беше гоооляма блъсканица.

# 568
Най важното -Селпак си набавих. При тиганите беше ад. Пропускам.  Peace

# 569
Пийк..какво представлява този топ матрак?

Деси, а протекторите...от каква материя са?

Общи условия

Активация на акаунт