КАУФЛАНД - тема 39

• 57 355
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз взех чугунен грил тиган на Лава, ама много голяма играчка е поддръжката му.
Може да взема един такъв да го пробвам.
кое му е трудното. Моя и то на лава със сваляща се дръжка, но рядко го ползвам, много тежи, няма капак...

# 541
Омасляване, изпичане, на места патината падна, айде пак същата процедура...
Ако те интересува, може да ми пишеш ЛС, за да не спамим темата.

# 542
Ние сме с на Тефал . Няма оплаквания. А и става вкусно на него.

# 543
  • shumen
Краставичките от другата седмица са хубави.
Аз грил тиган имам,но не знам марка.Не съм доволна и аз,че залепва.

# 544
Благодаря 🤗
Веднага с въпрос : мнение за протектора за матрак и чаршафите с ластик?
Както и за възглавнизите на Тед на последната страница?
За чаршафите и аз искам да знам. Протектора е хубав, но сега бих предпочела различен, ако може като тези чаршафи. Защото този леко шумка и винаги матрака в единия край е оголен. Нашия матрак е и по-висок та съответно успяхме да го залеем странично Confused

# 545
Някой знае ли дали филтрите пасват на кана Brita Maxtra? Изглеждат външно еднакви с тези, които ползвам в момента.

# 546
Досега такова нещо не бях виждала

# 547

В кой град е това?

# 548

В кой град е това?
Да бееее:hushed:
Относно грил тигана, аз преди около година, две взимах от К, не помня марка, но беше някъде около 40лв. Покритието се е позажулило, а уж го пазя, но няма начин. Следващия път ще взема по евтин, та да не ме е яд. При мен малко пилешкото позалепва, но леко го побутвам от време на време и не ми е проблем. Аз си го харесвам и си го ползвам.

# 549
Влизам да хохваля air fryer-a,който беше в рекламата на Кауфланд - Switch on за 89,99 лв.преди две седмици.  Много съм доволна. За 20 мин имам вечеря за двама човека. Само овалвам месото в мазнина и подправки и мушкам кошницата. За печени зеленчуци също става. Не кади, не ми мирише защото стои на един плот на терасата. Мирише колкото като включите фурната с вентилатор - това е същотото, малка вентилаторна печка. Евтинджос, но върши същата работа като Филипса и Делимано. Поръчах си и комлект аксесоари за него от Алиекспрес за под 20 лв. Синът ми в София е на квартира и там няма с какво да си готви. Пратих го да си купува, че е лесно преносимо дори и да си смени квартирата, но в К в Младост в неделя вечер беше изчерпан. Надявам се скоро пак да го пуснат и да го пратя да си купи.

Скрит текст:

[/img]

# 550
Момичета, доволни ли сте от пастите за зъби на Splat? Гледам, че от утре са намалени.

# 551
Момичета, доволни ли сте от пастите за зъби на Splat? Гледам, че от утре са намалени.
Не беше лоша, не е и уау.

# 552
  • София
Някой знае ли дали филтрите пасват на кана Brita Maxtra? Изглеждат външно еднакви с тези, които ползвам в момента.
Да, стават. Напоследък само такива филтри ползвам. Много харесвам, тези с добавен магнезий. Преди бяха малко по-скъпи от другите.

# 553
  • Русе

Ама, то аз и кашкавал не виждам Joy

Нищо не харесах аз от допълнителната брошура. Може би само един сушилник за чинии за работа, че е пред разпад.
Като знам тази вечер какъв хаос с преподреждането беше в нашия К, не ми се мисли утре как ще се пазарува. То, за това може би и паркинга все е пълен. Като идат хората и се въртят счасове да открият, каквото търсят. Съдя по себе си. Отидох за салфетки, тъй като снощи забравих за тях. Въртях се 5 минути, докато ги намеря, после още толкова, докато намеря сканиращо устройство, за да се уверя, че са салфетките от брошурата. Накрая попитах едно момиче, което насочва хората. Оказа се, че в целия магазин има само едно устройство. И така с чакането на каса 2 пакета салфетки ми отнеха около 15 минути.
Защо не го затвориха за седмица този магазин, да си го ремонтират, пренареждат и да го отворят след това. Като гледам и клиенти и служители са изнервени. Съжалявам служителите, защото след коледно-новогодишното нашествие на клиенти, вместо сега да си отдъхнат, нова работа им създадоха.

# 554
Нямаше, беше изкупен.
Касиерката ми каза, че има кашкавал по 1ст.и да се върна да си купя. Ама аз бях видяла, че само етикетът е останал.

Общи условия

Активация на акаунт