КАУФЛАНД - тема 39

• 57 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
При нас малките възгклавнички на ТЕД не са по 3 лв.?
Май по 5 бяха.

# 631
Когато  се жалвах на националния телефон ми обясниха, че до 6 броя максимум е, т.е ако сте с 6 хляба едни и същи, сте на максимума.

# 632
Ами аз бях с 4 калъфки, 2 хавлии, хляб и още нещо. Явно съм в нарушение. Според касиерката не съм.

# 633
  • shumen
Мандарини и аз взех вчера и някои са хубави,други не.Явно са били смесени и затова.

# 634
Обяснението на нашите касиери бяха, ами като се нареждат как да ги върнем, какво като пише до 6 артикула, та масово касиерите не спазват реда и си обслужват както им дойде.

# 635
Защо да не могат да ги върнат?
Този вид каса е нещо ново за хората ( в нашият град) и никой не очаква да я има. Написано е на две лепенки, че  е бърза каса ама ако не се наведеш да си вземеш торбичка, няма да го видиш. А и я има като вид каса от един месе. Веднъж ще ги върнат, втори път ще ги върнат, пък ще разберат.
Аз се извиних на касиерката и ѝ казах, че мога да се преместя ако трябва.

# 636
Преди като имаше Карфур, това ми беше любимата каса - работих на близо и в обедната почивка притичвахме за нещо набързо за обяд. Та тази каса беше обозначена с голяма табела над нея, виждаше се от далеч. А в нашия К не съм обърнала внимание дали има, от тук научавам за тази екстра и следващия път ще я търся - и без това обикновено влизам за 2-3 неща само.

# 637
То хубаво ще я търсим и намерим, но като видиш 2ма човека наредени с пълна лента продукти какво като я има таз каса, касиерите не правят нищо по въпроса да вкарат ред.

# 638
  • Пловдив
Здравейте.Някой има ли от калъф ките 50/70 см .памучни ли са ,при пране стават ли на топчета ?

# 639
Пише "Ранфорс". не съм ги прала още, но не мисля, че ще станат на топчета. По-скоро ще избелеят

# 640
  • София
Някой купи ли халат за баня? Мнение?

# 641
То хубаво ще я търсим и намерим, но като видиш 2ма човека наредени с пълна лента продукти какво като я има таз каса, касиерите не правят нищо по въпроса да вкарат ред.
Дигаш телефона и на националния номер. Снимка на лентата и викаш управителя. След 2-3 такива намествания или ще си замине служител или управител. Стига сте живели като овце. Тука ми викат, че съм конфликтен и ме гледат със страх. В чужбина ме поздравяват и ме гледат с уважение. Сбъркани хора, сбъркана държава. Имаше една българка в Гърция - пратиха я чак в еропарламента, защото видяха, че и стиска да се бори за интересите на обикновенните хора. Опазил ме ... да се боря за доброто на такива дето само мълчат. Имам добра професия и мога да работя и на другия край на света.

# 642
Нетман, не си мисли, че сме гледали като овце, то скандал стана накрая, на националния съм звъняла поне 3 пъти, снимки бях направила и какво нищо, щели да вземат отношение и до там.

# 643
А тоя пък национален телефон и въобще обратната връзка е много зле! Никога не реагират на сигнали

# 644
Съгласна съм с Нетман. Овчедушието е повсеместно, национална черта е дори.

Общи условия

Активация на акаунт