КАУФЛАНД - тема 39

• 57 931
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Днес имаше Селпак доста голямо количество в средата между рафтовете.
И майка ми каза, че мандарините са хубави

# 616
  • оттам, откъдето започва България
Дано и при нас да са такива, защото миналата седмица се набутах с едни портокали, дето са май за фреш, а не за ядене.

# 617
Аз портокалите ги режа с кората и ги огризвам. Не са лоши от миналата седмица.

# 618
  • оттам, откъдето започва България
При нас бяха смесени сортове портокали. От 4 портокала 1 ми хареса. Simple Smile

# 619
  • София
Мандарините са супер, утре пак ще ходя.  Heart Eyes
Днес имаше Селпак доста голямо количество в средата между рафтовете.
И майка ми каза, че мандарините са хубави
Момичета, кои мандарини хвалите, насипните или тези в мрежа?
Аз се оплаках от насипните. Вероятно зависи от къде са им доставките, на тези пишеше, че са от Гърция. Пиша за София/Банишора. Дано да е лоша партида и скоро да заредят хубави мандаринки, като при вас. Heart Eyes

# 620
Насипните

# 621
За мандарините от промоцията. Насипни са.

# 622
  • София
Да ви е сладко тогава и да си ги хапнете с кеф. .Flowers Tangerine

# 623
Само да допълня - възглавницата не е от най-твърдите, но не потъва много (засега).
mimeime , благодарение на теб, успях да взема последната, от тези със сребърната нишка, от по- малките имаше.
И една жена бе много заинтригувана на касата едва не ми я взе. Не знаела,че имало и от по- големите.
Утре ще докладвам как се спи на нея. Flowers Four Leaf Clover
От олекотените завивки нямаше нито една. Тоя народ до сега отвит ли е спал.
Пак ще ходя сега за тях,  не са писали в брошурата състав. Поне да пипна от горе плата лигав ли е.
И от коментираните кърпи и калъфки също нищо не бе останало.
Дали зареждат всяка сутрин или да не се занимавам с ранно ходене?

# 624
Аз днес минах за сухия спирт, обаче дори и етикет нямаше.

# 625
  • София
Билян@, искрено се надявам да ти е удобна, дано утре се похвалиш! Hug

# 626
Днес минах на бързата каса. Честно казано, не бях забелязала , че е такава. Зачетох се малко преди да ми дойде реда. Зад мен семейство с пълна количка се наредиха и слагаха на лентата ама им показах, че пише, че е до 6 продукта и се изместиха.
Аз бях с 4 бр калъфки за възглавница и ми каза касиерката , че се брои за 1 продукт

# 627
При нас всяко нещо се маркира едно по едно и така се брои. Така и би трябвало да е, защото може някой да напълни количка с количства от 3 вида артикули и да иска да мине на бърза каса, да ама не.

# 628
Днес бях в К и работеха само 3 каси. Редя се аз на опашка и идва до мен една служителка и ми казва да мина на каса 8. Едва тогава видях, че това е бърза каса, а аз бях с пълна количка... Казах, че няма нужда и ще си изчакам реда, но тя настоя. Съгласна съм, че бързо минах, но нали все пак идеята за бързата каса е друга.

# 629
  • Буркина Фасо
При нас всяко нещо се маркира едно по едно и така се брои. Така и би трябвало да е, защото може някой да напълни количка с количства от 3 вида артикули и да иска да мине на бърза каса, да ама не.
вероятно има разлика м/у артикул и брой.
едно е да имаш 10 бр. от един артикул за да минеш на бързата каса и съвсем друго е да имаш по 1 бр. от 10 различни артикула за да минеш на обикновена каса.

Общи условия

Активация на акаунт