КАУФЛАНД - тема 39

• 57 945
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Тетка е решила да ме дразни досущ като мъжа ми. Joy

Споко, ще го ползвам. Аз правя обмислени покупки. Grinning

# 601
Ще го ползваш я...нали си го купила вече ... 😆

Еййй..не слушате мъжете си....

# 602
Аз имам един грил тиган, чугунен кетук, толкова е тежък китката ми се извива с него, а пък чистенето му е толкова трудоемко и все не е изтърган както аз искам или както се изчистват тефлоновите. Чудя се дали да си взема един на брио и да си реша проблема.

Между другото гледам от известно време го няма гланца за съдомиялна на К-класик, и лидълския са спряли, какви са тия техните игри със сприранията на хубави стоки не знам.

# 603
И аз имам грил тиган от Айко, беше 30 лв на промоция. Марка не помня, но съм доволна. Лесно се чисти.

# 604
Аз пък никак не харесвам грил тиганите с тефлоново покритие. 3 пъти си купувах и никога не можах да харесам вкуса на месото и изобщо на нищо, изпечено на тях. Накрая взех един Lodge от суров чугун и един лидълски чугунен с емайлово покритие, което няма нужда от обработка, за разлика от суровия чугун. Ами, родих се с тях...не им треперя дали не са се олющили някъде, а месото на тях е със съвсем различен вкус. Особено на суровия чугун, си е баш като на скара.

Някой спомена, че има на Лава и го обработва, но това изобщо не е нужно с техните съдове, тъй като са емайлирани

# 605
Тиганът тежи защото е чугунен. Или поне моя.
Когато ми е студено  и не ми се излиза навън, на скарата чудна работа ми върши на котлона. Също много лесно се почиства.
Пп редактирам се, защото влязох в темата да видя има ли отзиви за мемори възглавниците. На Тед.
Преди съм купувала, но от тези извитите.
Моля, някой ако има да сподели

# 606
Тиганът тежи защото е чугунен. Или поне моя.
Когато ми е студено  и не ми се излиза навън, на скарата чудна работа ми върши на котлона. Също много лесно се почиства.
Пп редактирам се, защото влязох в темата да видя има ли отзиви за мемори възглавниците. На Тед.
Преди съм купувала, но от тези извитите.
Моля, някой ако има да сподели
И аз се интересувам от възглавниците.

# 607
  • София
Тета извинявай, че чак сега отговарям. Протектора е 100% полиестер и шушка като го опъна. Мислех, че ще ме дразни много и ще буди малкия, но като за първа нощ нямах проблеми.. въпреки това ако знаех, че шушка нямаше да го взема. Ама карай, поне изглежда доста по-качествен от памучния който имам и вече целия е на топчета и изобщо, в ужасно състояние.
Грил тиган имам от три години и още не съм го ползвала, ама заради тия вкусно изглеждащи тиквички, които сте споделили сега ще го ползвам явно 😃

# 608
  • София
Билян@ и Tweety1993, вчера покрай гадните мандарини реших да купя и поредната възглавница, която мислех, че ще ме разочарова. За моя радост се оказа една от най-удобните за мен. Аз обичам високи и по-твърди възглавници, защото обичам да спя предимно настрани. Ако тази възглавница не спихне прекалено бързо, при следваща промоция бих си купила още една. Peace

# 609
Благодаря! Точно висока искам да е.
Дано има, че д ес май няма да успея.

# 610
  • София
Само да допълня - възглавницата не е от най-твърдите, но не потъва много (засега).

# 611
Мерси Деси. Памука и много се свива...и аз не го одобрявам.

# 612

Споко, ще го ползвам. Аз правя обмислени покупки. Grinning
Патладжан, тикчички, моркови, кюфтета, кебапета, маринован свински врат, котлети, наденички и всички вюрстове които се сетиш, сирене на шайби...
и т.н.

# 613
Хартия Селпак имаше само ароматизирана, не я харесвам, а отидох точно за бялата хартия! Пфу, не знам кога трябва да отиде човек да си купи нещо на промоция, или пускат само няколко пакета и това е.....Поне имаше от зехтина Филипо Берио, та от него заредих. Такива бели етикети, за които говорите няма в нашия вървежен Кауфланд. Всичко се изкупува още на първия ден и няма застояла стока.
Утеших се с един минзухар в саксийка!

# 614
Мандарините са супер, утре пак ще ходя.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт