КАУФЛАНД - тема 39

• 57 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Някой купи ли халат за баня? Мнение?
Халатите не са никак лоши! Преди 1 г.ги взехме от Метро, а на следващото пускане купихме на детето от Кауфланд.
Бързо попиват, дебелички са, за нас са екстра! Имай в предвид обаче,че не са много дълги.

# 646
Халати не ми трябват иначе само заради това, че са на Дилиос би ме накарало да си купя. Фирмения им магазин ми е наблизо и от там съм си купувала много неща намалени - протектори, покривки за легла, декоративни възглавници, чаршафи, пижами, покривки за маса. От всичко съм много доволна като качество, така че щом дойде време да купя на малкия халат от там ще е.

# 647
Някой купи ли халат за баня? Мнение?
Халатите не са никак лоши! Преди 1 г.ги взехме от Метро, а на следващото пускане купихме на детето от Кауфланд.
Бързо попиват, дебелички са, за нас са екстра! Имай в предвид обаче,че не са много дълги.

И аз имам същите от Метро , за тази цена съм доволна . Препоръчвам да ги мерите , че размерите им са ми малко странни .

# 648
Те и размерите на чаршафите им са странни. Преди Коледа поръчах онлайн комплект /уж/, а като пристигна се оказаха два долни чаршафа с две калъфки. Като започнах да ги притеснявам ми излязоха с номера, че това бил комплект гръцки! стандарт и те били така. Тъй, ама в описанието никъде не пишеше това. Както и да е. Изнудих ги и ми пратиха и калъф без пари.
Набелязах някои неща от брошурата, но нищо спешно.

# 649
Днес възглавничките са по 3 лв.
Взели са си бележка. Simple Smile

# 650
При нас имаше бая кашони с грил тигани.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 15:40 от Не се сърди, човече

# 651
  • София
Аз взех калъфки, ужасна материя! Ама като не чета.. ноо за гости стават 😁 сега се перат и после ще обличам възглавници. Чаршафите с ластик и кърпите за лице, които взех ми харесват. Иначе на Дилиос съм огромен фен, но халатите бяха доста късички, за мм исках да взема ама като ги видях, има риск като седне да ме псува после 🤣

# 652
Днес , за разлика от понеделник , беше сравнително спокойно-напазарувах туй/онуй и ...мъжки джапанки по 1.79-чакаме лятото Wink
Скрит текст:

# 653
Ей, какви номера имаше? И остана ли нещо?

# 654
Десните са намалените (с каишката между пръстите), 42-сиво и 45-синьо.Никой не ги заглежда , пак са срещу филтрите за кани

# 655
  • оттам, откъдето започва България
Аз взех калъфки, ужасна материя! Ама като не чета.. ноо за гости стават 😁 сега се перат и после ще обличам възглавници. Чаршафите с ластик и кърпите за лице, които взех ми харесват. Иначе на Дилиос съм огромен фен, но халатите бяха доста късички, за мм исках да взема ама като ги видях, има риск като седне да ме псува после 🤣

Щом си фен:
Скрит текст:

# 656
Днес видях, че в новата брошура има стативи за рисуване по 20лв - можете ли да ми кажете дали са хубави? И дали има бройки, или е само нещо, което е обявено в брошурата, но се намира трудно.

# 657
Петя , не разбирам от стативи , но днес случайно попаднах на разговор между мъж и жена на ср. възраст , които бяха взели един от промоцията и го смениха с друг от 25 лв.(приблизително) от регала с ученическите неща (бил по-голям и по-добър според тях).Иначе, имаше не малко бройки.

# 658
Благодаря за отговора Simple Smile Мислех скоро да си поръчам някакъв приличен, но понеже видях че са по 20 лв, което е страшно евтино, се колебая дали да не взема и от тези.

# 659
Десните са намалените (с каишката между пръстите), 42-сиво и 45-синьо.Никой не ги заглежда , пак са срещу филтрите за кани

Загледали са ги явно, големите ги нямаше, но взех 42 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт