Звездни компромати - Декември'19

• 235 284
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 105
Дженката как се е разкрачила. Grinning
Харесват ми дънките и палтенцето, много искам да си взема подобно, но ме е страх че ще изглеждам като мечка на моята 165 височина Grinning

Избери палтото да не е от дебел плат и да е тясно в раменете. Също яката да не е много обемна, реверите да са тесни. Така визуално ще изглежда по-свито, а не тумбесто като при мечките. Аз съм ниска и имах същите дертове докато не избрах правилното.

Ако може на лично да ми изпратиш подобни модели че така нищо не разбрах.

-------------------------------------
Мария и тя ли е подновила имплантите?
Да очакваме и от нея разголени снимки.....
А всъщност Николета е била гола на рд, така ли ?
Интересен пример за малката Никол.

# 106
Николета Confounded Винаги съм си мечтала така да посрещна гостите на рождения си ден:

Скрит текст:

Ако голият й гъз е бил само началото на "приказката", определено приказката е завършила с голо хоро.
 Приказка с очакван край нейната.

# 107
Роси Кирилова беше подута като ужилена от оса, но твърдеше, че няма никакви корекции.
Защо трябва да дава отчет има ли корекции или не? Аз не сьм на годините на Роси, но имам сьщите торбички на скулите и много често сутрин сьм по подута и от нея, без корекции. Всеки остарява рзлично
Точно същото мислех да напиша и за себе си!!! От сега на 44 изглеждам с наченки на нейното, без ботокс. Представям си след още 15-20 години. Дано поне като нея да изглеждам.

# 108
  • софия
Преди и сега.
Киану Two Hearts
Скрит текст:
Антъни Хопкинс
Скрит текст:
Клинт Истууд
Скрит текст:
Джеф Бриджис
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Ал Пачино Blue Heart
Скрит текст:
Леонардо Дикаприо
Скрит текст:
Стинг
Скрит текст:
Още много тук: https://www.instagram.com/ardgelinck/?hl=en

# 109
  • Rock & Roll feeling ...
Още от Николета и режим "искам г*за ми да е голям"

цък
и показаната вече снимка в по-голям размер
култ към себе си Joy
хубава ц*ца

zvаnchе, много як пост!

# 110
Николета е вулгарна и противна.
Момичета, вие защо обиждате деца тук? Те са под закрила и въобще не трябва да се обсъждат, какво остава за какви били могли да бъдат и т.н. Ако са вашите деца?

# 111
И на мен това ми прави кофти впечатление, децата не са виновни за грешките на майките си Simple Smile

# 112
Илиян щял да се снима в последните серии на сезона на "Откраднат живот ".

# 113
Аз мисля, че децата изобщо не трябва да се коментират, никое дете не е виновно, че родителите му не са много в час, но да се говори така за деца, за мен е недопустимо.

# 114
  • София
Смятате ли, че детските роли в "Откраднат живот", се изпълняват от истински талантливи хлапета?

Винаги ми е било интересно защо в съвременните БГ филми играят деца, чиито родители по един или друг начин са свързани с конкретния филм..

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 15:45 от gabiplus

# 115
  • софия
2 Декември
Gianni Versace (1946–1997)
Скрит текст:
Steven Bauer , 63
Скрит текст:
Lucy Liu , 51  Kiss
Скрит текст:
Rena Sofer , 51
Скрит текст:
Joe Lo Truglio , 49  Purple Heart
Скрит текст:
Monica Seles , 46
Скрит текст:
Nelly Furtado , 41  /снимката е от 2017/
Скрит текст:
Britney Spears , 38
Скрит текст:
Daniela Ruah , 36
Скрит текст:
Jana Kramer , 36
Скрит текст:
Alfred Enoch , 31
Скрит текст:
Charlie Puth , 28
Скрит текст:
Милена Живкова , 59
Скрит текст:

# 116
  • Rock & Roll feeling ...
Деликатно е с децата, от друга страна има разлика между факт и обида. Като цяло избягвам да коментирам това, което мисля, когато става дума за деца, но ако стане дума, не виждам за какво трябва да се чувствам неудобно да си кажа мнението. 

Не харесвам Венета и това което бълва като майка,а  детето й ми е антипатично.

# 117
Когато родителите са объркани, това няма как да не даде отражение и върху децата.
И от друга страна, ако не бяха деца точно на тези родители, едва ли биха имали такива изяви-книги, филми и т.н....Няма какво да се лъжем.

# 118
Николета е вулгарна и противна.
Момичета, вие защо обиждате деца тук? Те са под закрила и въобще не трябва да се обсъждат, какво остава за какви били могли да бъдат и т.н. Ако са вашите деца?

Затова е форум, всеки да си каже мнението, аз не съм видяла обиди. В крайна сметка, за каква закрила говорим, като те ходят по интервюта и се представят за публични личности и, едва ли не, гении на нашето съвремие?

# 119
Да, но никъде не афишират сексуалност децата подчертавам, за да бъдат обсъждани като гейове примерно.
Не виждам смисъл от спорове, има си модератори да преценят.

Общи условия

Активация на акаунт