Звездни компромати - Декември'19

• 234 087
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 90
Николета колко корекции има, как ли ще изглежда като остарее.

# 91
  • софия
Тя няма да остарява. Винаги ще е млада и красива.

# 92
Добре де, майките им са луди, но децата с какво са виновни? Сега пък момчето на Венета гей ще става... недейте така и вие сте майки.

Аз коментирам видяното като поза и жестове, деца са може още много да се променят, разбира се.

# 93
Не знам какво си е правила Алисия скоро по лицето, но определено не изглежда добре. По клипове е далеч, далеч по-добре. Затова си мисля, че скоро е правила нещо...

# 94
Роси Кирилова беше подута като ужилена от оса, но твърдеше, че няма никакви корекции.
Защо трябва да дава отчет има ли корекции или не? Аз не сьм на годините на Роси, но имам сьщите торбички на скулите и много често сутрин сьм по подута и от нея, без корекции. Всеки остарява рзлично

Преди около 2 години я виждах, изглеждаше съвсем нормално.

# 95
Не знам какво си е правила Алисия скоро по лицето, но определено не изглежда добре. По клипове е далеч, далеч по-добре. Затова си мисля, че скоро е правила нещо...

То по клиповете и Андреа изглежда добре.

# 96
# 97
  • Rock & Roll feeling ...
На последната снимка Николета много ми замяза на Десислава в лице и уста.

В момента тече поклонението на Стефан Данаилов.
Запазвам мълчание по отношение на мнението ми към мъжа Данаилов и се спирам над думите му в качеството му на епохален български актьор ... :
Скрит текст:

"Човешко е да паднем духом. Но ако падна духом, по-добре да си вървя."

"Абе, хора, много съм изял, изпил, изживял."

"Страх ме е от смъртта! Не го крия. Аз съм егоист и не мога да си представя света без мен. Не че тук имам да свърша неща, без които не може. Не… Не знам другите хора как са, но аз се страхувам. Дано да съм кодиран за по-дълъг живот."

"Мъката се преодолява с усмивка."

"Не забравям, че доверието е най-непостоянният капитал, който човек може да е трупал с десетилетия, а после само с един жест да го срине за дълго време."

"Животът ми не мина в преследване на цели. Аз съм артист и умея да давам, затова и получавам."

"Мъжът е лабилно същество. Ранимо, уязвимо. Той е по-слабият. Да, в него е семката, но родът, плодът е там, на друго място. Затова жената е по-силната. Тя е тази, която решава. Една жена може да даде много на един мъж, може и да го срине. И не само в поезията, това е реалността."

"Женското тяло е хубаво нещо. Зависи на кого е и какво има вътре. Може да е изящно и фино, но празно и тогава е по-добре да си гледаш някоя скулптура."

"Отношението ми към Невена Коканова се променяше през годините. Гледах я като хубава жена, като актриса, като нещо повече от партньорка. Беше светъл човек – добър и кротък. Голяма звезда, но никога не спекулираше с популярността и с красотата си."

" Помня Мери с едно особено красиво зелено палто. Очите ѝ бяха невероятни, излъчваха топлина. Тя беше умна, но не парадираше с това. Знаеше си мястото. Заради мен се оттегли от манекенския подиум. Никога не употреби думата „жертва“, но аз го съзнавах. Беше като тигрица, защитаваше ме, пазеше ме. Беше готова на всичко за мен. Знаеше за много от глупостите, които вършех. За други се досещаше, за трети й донасяха „доброжелателите“. Тя никога не позволи да се плюе по мой адрес. С годините ставаше по-остра, изпокара се с много приятели, особено след демократичните промени, когато се разделихме на червени и сини. Попадали сме в различни ситуации заради моите похождения. Мери никога не ми зададе въпроса: „Ще ме оставиш ли?“. Не съм си го и помислял. Дай боже и тя да е усещала, че е номер едно в живота ми.“ "

" Една актриса стана по-специална за мен – Аня Пенчева. Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт. Мисля, че и тя имаше същото усещане – за любов. Аня е другата жена, която съм обичал истински. Мери разбра това и го преживя много тежко. А и мен ме измъчваше съвестта; мисълта, че трябва да оставиш един човек заради друг, не ми даваше спокойствие. След началната еуфория дойде отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш много въпроси. Готов ли си за нов живот? Накъде отиваш? С кого ще продължиш? Аня беше умно момиче. Проведохме сериозен разговор и аз сложих край на нашите отношения. В края на краищата има една прозаична фраза: „Важно е кой ти пере гащите“. "

" Когато започнах да се упражнявам да свиря на флигорна, съучениците ме изиграха: казаха ми, че понеже инструментът бил нов, трябвало да го напълня с боза, за да свири по-меко. Започнах да наливам и по едно време видях как течността отива по черния ми панталон. Майка ми полудя, като се прибра и видя петната: „Какво правиш бе, човек?“ Беше решила, че съм се заигравал нещо с онзи орган. Казах й, че е боза, но тя не повярва. Голям конфуз се получи. "

" Като се върна от чужбина, (беше в Белгия като председател на ТКЗС) баща ми донесе джинси, с три рубина на триъгълник отзад и с един фосфорен стоп на задника ми. Освен това за мен имаше червена ризка, зелена спортна чанта с шнурчета и френски гуменки. Трябва да отбележа, че бях върхът! Често се разхождах издокаран по софийските улици. Няколко пъти ме спираха милиционери и аз им говорех на френски, а имах да вземам поправителен изпит по френски език. Един път обаче ме привикаха в управлението. Вкараха ме в кауша и се започна: „Какви са тези гащи?“. Баща ми ми ги донесе от Белгия“, отговорих. „Какво?!“ Кой е баща ти?“. Обясних, че той е заместник-началник на Военна академия, а майка ми е домоуправител. Накрая милиционерът ми каза: „Абе, виж к’во сега, трябва да ги свалиш тез стопове отзад“. Махна ги с една кама, с едно движение свали красотата."

" В театъра се убедих, че добрата роля е съвкупност от много фактори: драматургия, режисьор, сценограф, композитор, партньори. В киното може да се спасиш, да минеш метър с чар, но на сцената няма как да стане. Затова разбрах, че театърът ми е важен. Апостол Карамитев ми каза: „Само театърът ще те крепи. Там можеш да бъдеш себе си, да търсиш, да се развиваш като актьор, да създаваш своя публика. А киното ще те използва заради младостта, заради външните дадености и после – айде, стига толкоз. Да дойде следващият!“. "

" Обръщам се и на витрината се залепили трудови гражданки, а на вратата малки патриотчета стоят и ме зяпат. В следващия момент чувам как децата викат: “Бате, Серго! Гледай, мамо, той е! Той е!”, а аз все едно цял живот това съм чакал и високо им отвръщам: “Ми аз съм бе!”. Това са върховни изживявания и радостни мигове, които никой и по никакъв начин не може да ми отнеме. "

# 98
Кърт Енгъл е осиновил българче.
https://debati.bg/zvezdata-na-kecha-kart-engal-obyasni-zashto-e- … inovil-balgarche/
А Валя Ахчиева напуска БНТ. Защо ли?! Неудобна е на някого, предполагам. Който иска, може да я гледа в YouTube канала ѝ.
https://m.24chasa.bg/novini/article/7930335

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 12:17 от Re-Born

# 99
Както наскоро писа една уважавана от мен жена-адв.Елена Гунчева по повод на Николета и сие-
"България е под тежкия ботуш на турбоселянията! С какво са известни подобни жени, освен с броя на мъжете с които са преспали и издоили?"

# 100
Мисля,че това го има навсякъде по света. Пример Кимката. На мен най-нелепо ми идва претенцията на тези хора за покритие и стойност и гордо вдигнатата глава JoyJoy Смешки.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 19:39 от Летящ Кактус

# 101
Ох, Тоца....То титли, то чудо.....😖 Тази показност и парадиране показват явни комплекси и жажда за внимание.
Венета е също неприятна, само като я чуя как кряка в ефир.....
Имам чувството,че само аз не съм издала книга.....
Тоца скоро ще ни удари в земята с някоя трилогия на Бест и неговите приключения. Направо готова идея и давам....😎

# 102
Всяка майка се радва на детето си, даже за някои то е едно малко чудо. И това не ме дразни.
Изразяването на радостта обаче, няма как да не се "прецеди" през личността на конкретната персона, а Тоци е.. накратко  абсолютен селски бек. Затова и излиянията около малкия са  гравитиращи между простотията и нелепостта ала " По-дълбоко от Искъро нема ..." .

Алисия има много готино секси телце. Една от малкото дългокраки миньончета,която винаги ми изниква като пример,затова че височината има значение до един момент, по-голямо значение имат пропорциите.
Жалко за намесите по фейса, които личат и на клип ( поседния й ) https://www.youtube.com/watch?v=H4KzfN3EABw

# 103
Ох, Тоца....То титли, то чудо.....😖 Тази показност и парадиране показват явни комплекси и жажда за внимание.
Венета е също неприятна, само като я чуя как кряка в ефир.....
Имам чувството,че само аз не съм издала книга.....
Тоца скоро ще ни удари в земята с някоя трилогия на Бест ----------------------------------------------------

#Frozen# , и аз още  не  съм  издала , нито книга, нито брошура ......Предлагам Ви,  да се вземем в ръце (можем да поканим и други желаещи)  и да запълним   '' интелектуалния вакум''  с нашето творчество ! ТАКА де . Ред ни е,  Simple Smile  да се  стегнем Wink  !

# 104
Дженката как се е разкрачила. Grinning
Харесват ми дънките и палтенцето, много искам да си взема подобно, но ме е страх че ще изглеждам като мечка на моята 165 височина Grinning

Избери палтото да не е от дебел плат и да е тясно в раменете. Също яката да не е много обемна, реверите да са тесни. Така визуално ще изглежда по-свито, а не тумбесто като при мечките. Аз съм ниска и имах същите дертове докато не избрах правилното.

Общи условия

Активация на акаунт