Звездни компромати - Декември'19

• 233 770
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 590
Има си капацитет Надето и хич не е малък. Присъствала съм на публично събитие с нея по специфична тема (нищо общо с външната политика) и определено е харизматична, има дар слово, говори изключително добре пред публика и определено оставя впечатление за интелигентна жена.

# 1 591
Има си капацитет Надето и хич не е малък. Присъствала съм на публично събитие с нея по специфична тема (нищо общо с външната политика) и определено е харизматична, има дар слово, говори изключително добре пред публика и определено оставя впечатление за интелигентна жена.
Един дол дренки са и двамата, въобще не са учудваща двойка. Булката е мн амбициозна, но няма особен капацитет. Добре, че беше сестра й, че покрай нея ( близнаци) да й се случва туй- онуй. Е, по едно време й сви мъжа, ама.....роднини.

Вие се учудвате на двойката Паси, ама виждали ли сте мъжа (72 годишен) на сестра й?!
Te двете със сестра си много си приличат по амбиции и златотърсачество. То има няколко нива златотърсачество.  Най-ниско на стълбицата стоят плеймейтките, а тези корпоративни к...чки са малко по-нагоре в пирамидата. Сестрата Михаела навремето беше една "калинка" във Виваком, която само мигаше на парцали. Ама нищо чудно, предвид това, че до себе си има мъж с 26 години по-дърт от нея...

Напротив, не се учудвам. Със сестрата сме в един сектор, имаме и доста допирни точки от по- ранните им периоди. Мога да разказвам от времето на " родния" им град, как Надето влезе в английската и т.н. Но не е нужно. За другите нека има капацитет. Отделно, че не понасям продажници.

# 1 592
Ми малко ли я обучаваха и нея .Когато беше министър и се грижеха за нея много си личеше.И тогава и сега говори с клишета.Сега  прилича на веяна скумрия.

# 1 593
За коя Наде става въпрос? Аз говоря за парашутистките Гергана Паси и сестра й Михаела.

# 1 594
За коя Наде става въпрос? Аз говоря за парашутистките Гергана Паси и сестра й Михаела.
Михайлова бивш министър на външните работи

# 1 595
И аз Гергана Паси имах предвид, ама явно с Надежда Нейнски я омотах.

# 1 596
Починал е модният дизайнер Emanuel Ungaro.

# 1 597
Съвсем ги оплетохте тия жени

# 1 598
И аз Гергана Паси имах предвид, ама явно с Надежда Нейнски я омотах.
Разправят много забавни истории за нея и Паси, когато тя беше външна.

# 1 599
Е, тя не случайно беше повишена от любовница в законна. Роди му и две дъщери. Какво повече да иска той. Да са живи и здрави. Изглеждат ми щастливи.

# 1 600
  • Пловдив
Преди няколко дни Юлиите имаха имен ден. Дошла си е с името 🙂
Сега видях, че е било вчера, на 21 декември. Ако е родила тогава, защо не.

Православната църква почита паметта на Св. мъченица Юлия девица на 16 юли, а арменците са православни.

Името Юлия в превод означава "красива". Идва още от римската епоха - Гай Юлий Цезар, Юлий - красив.

Ние също сме православни. На 16 юли е света мъченица Юлия, а на 21 декември е света мъченица Юлиания. Едни и същи имена празнуват и на двата дни.

# 1 601
Ако е била с планово секцио си е дошло с името не случайно Wink

# 1 602
  • До сърцето...
Скрит текст:
Преди няколко дни Юлиите имаха имен ден. Дошла си е с името 🙂
Сега видях, че е било вчера, на 21 декември. Ако е родила тогава, защо не.

Православната църква почита паметта на Св. мъченица Юлия девица на 16 юли, а арменците са православни.

Името Юлия в превод означава "красива". Идва още от римската епоха - Гай Юлий Цезар, Юлий - красив.

Ние също сме православни.
На 16 юли е света мъченица Юлия, а на 21 декември е света мъченица Юлиания. Едни и същи имена празнуват и на двата дни.
Е, не са едни и същи. На 16-ти се почитат Юлии, а на 21 декември - Юлияни. Но за декемврийският съм с предубеждения, дойде съвсем наскоро в нашият църковен календар (ама това си ми е личен проблем).
Но съвременият маниер е да се обединяват имената, честващи имени дни. На мен ми честитят на Архангеловден имен ден, сигурно защото Райните и моето име имат една обща буква - първата/началната.

Извинявам се за спама.

# 1 603
  • Пловдив
Скоро, скоро, колко да е скоро, още 1990 година, като започнаха да се продават свободно църковните календари си го имаше (мъжът ми е Юлиян и затова го видяхме веднага).

# 1 604
Съвсем ги оплетохте тия жени
Няма значение кои са жените. Хейт яко!!!!

Е, тя не случайно беше повишена от любовница в законна. Роди му и две дъщери.
Не му ли роди син и дъщеря?

Общи условия

Активация на акаунт