Звездни компромати - Декември'19

• 233 452
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 920
Ама как да не са коментирани... Помня, че се обединихме около мнението, че тя върти суче, все като булка иска да се облече.

# 1 921
Не-коледна снимка на Дженифър Лопес от 25-ти, на която трудно я разпознах.
Скрит текст:

# 1 922
Като разглеждах инстаграма на Тоци, видях снимките от Хелоуин. Май не са коментирани:

https://www.instagram.com/p/B4US4gPJd4C/

https://www.instagram.com/p/B4USR8dJlEN/

Ето тук не е по чехли. Иначе са ми забавно семейство.

Мен искрено ме забавляват семейство Батинкови Simple Smile...
"Благовесте, Благовестееее, Беееест!... Още няма една годинка и вече ходи сам на плаж!"

https://www.instagram.com/p/B6hrGECJ-r3/

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 22:29 от LennyK

# 1 923
Говори му като на куче! някой да прати клипа на социалните!

# 1 924
Въхххх! Кой разваля на мама видеото?
Горкият Бест не разпозна името и Тоцито обърна другия край.
Иначе е много, много сладък.

# 1 925
  • софия
лелееее каква детективска служба се заформи около батинкови.....

# 1 926
Баща и син само по един чифт бански ли имат? Цяла година с този бански се снимат... Да им съберем пари за нов чифт.

# 1 927
На мама Тоци нещо много и трепери гласът! Толкова е изкуствена, че каквото и да сътвори, лъха на фукня, ето ме, това съм аз, неповторимата! Улавица!
Бест си е сладко детето!
Таткото и той се лови по Тоциния акъл, хихии, това ми е присъщо за по - млада група хора, не за 30+ !

# 1 928
  • Where I am Happy
Тоци,е някъде по далеч от Гърция. Може би в Египет,както спомена MissChanandlerBong.
Аз съм в Кипър и хич не е плажно и за чехли.

# 1 929
За Тунис и Мароко не се изискват ваксини.

# 1 930
Клипчетата на Бести до басейна, според мен са от Риксос Шарм ел-Шейх. Погледнах го сега в букинг, изглежда аналогично. Последно време е доста лансирана дестинация.

# 1 931
Мале, вие сте луди, много ясно, че в Нил плават крокодилите.  Ба си му и загадката... Това вече е нездраво любопитство.

# 1 932
  • Rock & Roll feeling ...
много ясно, че в Нил плават крокодилите.  Ба си му и загадката...

JoyJoy  
Да се направи и справка койотите де обикалят, ако пак земе се не тагне .

Ябълка - дъщерята на Гуинет и Крис
Скрит текст:

# 1 933
  • Pierrefonds, CA
На едно от видеата Бестито се запътва към количка с бебе и отдясно на количката се вижда жена с ''арабски одежди''', не в цял ръст, но ..Simple Smile

# 1 934
  • София
Клипчетата на Бести до басейна, според мен са от Риксос Шарм ел-Шейх. Погледнах го сега в букинг, изглежда аналогично. Последно време е доста лансирана дестинация.
Този курорт бил най-скъпият в Египет според мой съсед, който има тур агенция. Ама колко пък и да е скъп, при положение, че цената за човек за 7 нощувки ол инклузив барабар със самолетните билети е 1400 лв. С Бередин Тоца повече си попътува.

Общи условия

Активация на акаунт