Звездни компромати - Декември'19

• 233 465
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 905
То пък много важно, къде точно е Тоца. Да вземе да сложи Батинков на плажно-плодова диета, че ризите не му насмогват вече!

# 1 906
Джена май си е слагала патешки устни. Преди години съм я виждала и честно казано много ми беше харесала на живо, дребна и нежна беше.

# 1 907
Джена е казвала, че се гримира сама и понякога обича да ходи на участия без грим, харесвала натуралната визия.

# 1 908
Само мен ли темата ме "храни" по различен начин ?
Моят таргет са неподправените и чаровни снимки на известни личности, било то българи или чужденци.
Но ...
Едни материали съдържат красота, която ми "плакне" окото, други показват човешкото нелепие доземи - подминавам с насмешка, признавам. За трети научавам оттук. Не малко интересни неща съм научила от началните постове, които бих казала, че вече се обособяват като тенденцията " Звезди, които ... " и която много харесвам.

Не харесвам Светлана Гущерова, Десислава Радева, Антония Батинкова, Ирина Тенчева - понякога отварям, понякога зачитам, но често не си правя труда. Не са ми и особено интересни снимки на тоалети от премиери, нито постовете на Джо намирам за незаменими, а чета от години.

Харесвам създаденият ритъм в темата и имам избирателната способност да отсявам това, което ми е потребно, приятно и което ме забавлява. И ако в един момент това е Ева с детето й, в следващия може и да са "разтегателните" крака на НиЛо.

Коментарите по повод кой липсвал и кой бил значим са доста субективни. Според мен единствената истинска загуба е на виж ти...

Тото явно е лебед. Сега много ми харесва (на визия ), а ето го като по-малък:
Скрит текст:

# 1 909
  • София
Мишел Докър
Скрит текст:
Роузи и Джейсън
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Лив Тайлър и дечица.
Скрит текст:
Джеси Джей
Скрит текст:
Кристи Бринкли и дъщеря.
Скрит текст:
Клиф Ричард и семейство.
Скрит текст:

# 1 910
  • Пловдив
Нито преди, нито сега ми харесва Тото. Има тъп и нагъл поглед.

# 1 911
Тези да не са се оженили
Скрит текст:
[\spoiler]

# 1 912
# 1 913
Две сладки дечица

Детето на Десислава

Скрит текст:

Микаелка от Живот със Синдром на Даун

Скрит текст:

# 1 914
Антония Петрова сама ще си каже, имайте търпение.

# 1 915
Леле, дано за Гага и Брадли да не е вярно. Давам им шест месеца иначе 😏

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 16:54 от Cristi

# 1 916
Отдавна даваха едни интервюта с тези аутфити.

На снимките на Тоца, ако това отзад са къщички от сладки, ми приличат на дубайските грандоманщини.

# 1 917
На едно от клипчетата с Бест Батинков има колона, на която пише rixos. Rixos  имат хотели в Анталия, Белек и Египет. Според мен са точно в Египет, вижда се същия плаж и околности в клипчето като на снимките на хотела в нета.

Те обаче не са в Rixos, някакъв доста старомоден хотел са ако съдя по фоайето с елхата.

# 1 918
Пак ли на бюджетна почивка?...

# 1 919
  • Русе
Като разглеждах инстаграма на Тоци, видях снимките от Хелоуин. Май не са коментирани:

https://www.instagram.com/p/B4US4gPJd4C/

https://www.instagram.com/p/B4USR8dJlEN/

Ето тук не е по чехли. Иначе са ми забавно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт