Звездни компромати - Декември'19

• 233 415
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 995
Господи, дами и господа.... Вече ми е жал за това дете. Прилича на панарджийска мечка.

# 1 996
През новата година Мегз си пожелава бебе. Той нейният мъж разведе ли се в крайна сметка? Тя на снимката ми харесва.
Скрит текст:

Каква година само! Благодаря за всеки миг. Никога няма да я забравя. За мен това беше годината, в която за пръв път започнах истински да харесвам себе си и да се гордея с това какъв човек съм! Изпращам я с цялата си любов! Аз съм благословена ❤️ За догодина - Господи, моля те - бебенце, мое много стабилно семейство, всички да сме здрави, в МЕГЗ всичко да продължава да е толкова успешно и да ми дадеш много сили да превърна АКТИВНОДОБРО в истински значима и променяща животите ни социална фондация ❤️

# 1 997
  • град-държава
Страшна селяндурка е Бередина. Аз мислех, че бившият 'и е абсолютен кретен, но сега мога да оценя, колко нормално са изглеждали, ако сравня със сегашното положение. По всичко личи, че яко я е стягал. 😆
Тоцко, тоцкоооо...

# 1 998
Антония Петрова-Батинкова
Дами и господа, представяме ви знаменателното събитие - първи контакт на Бест Батинков с дядо Коледа! Много емоции, много смях!

Скрит текст:

И аз съм така, като Бестито. Чудя се, да коментирам ли изобщо или да замълча.
А бе, важното е да сме живи и здрави! Joy

# 1 999
Антония Петрова-Батинкова
Дами и господа, представяме ви знаменателното събитие - първи контакт на Бест Батинков с дядо Коледа! Много емоции, много смях!

Скрит текст:

Тоца става за конферансие Joy

# 2 000
Господи, дами и господа.... Вече ми е жал за това дете. Прилича на панарджийска мечка.
Щях да напиша същото за Батинков. Симпатяга е, ама кой нормален мъж доброволно ще позира на толкова снимки? Ката ден го сниман и показват.😊

# 2 001
Поне добре си похапва Батинков, семейният живот е точно за него.

# 2 002
Тоци как се е залепила за дядо Коледа 😂
А Тоцин е мъж под чехъл, тя се вихри, пък той участва във всичките ѝ щуротии с блага усмивка....😁

# 2 003
  • Пловдив
На мен ми изглежда, че на Антония адски и е студено с тази пола. Вижте - все едно цялата е посиняла от студ.
https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x960/8136132 … f&oe=5EA70A4F

# 2 004
  • София
Тя така и не излезе от модата на 90-те.

# 2 005
Батинков е сладур. Само не знам кога ще му писне  да ходи по акъла на жена си.

# 2 006
  • Пловдив
Аз подобни сценки редовно виждам из Пампорово - тръгнали с маратонките (или ботушите с токчетата) и дънките с дупките на лифта, горе на кулата е -5, целите са посинели, ама поне са хубави.

# 2 007
Тая знае само модата на кафявата мечка и зимната кичеста елха. Другите моди са ниска топка. Гледах ретроспекцията за 2019 и нещо подпалих, извинете бабата Яга, която пише от телефона ми 😁

# 2 008
Извинена сте, даже подкрепена. Grin
Не, Тоци е извън всякакви класации, тя все пак е Мис..., Мисис…
Още си спомням как беше при Милен Цветков и рече, че няма да му отговаря на въпросите! ОК, гоу хоум.Satisfied

# 2 009
Eми вече нема кинти жената за кожени кожуси... седи на студеното и трепери.

Общи условия

Активация на акаунт