Звездни компромати - Декември'19

• 233 444
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 935
  • софия
28 Декември
Stan Lee (1922-2018)
Скрит текст:
Maggie Smith , 85
Скрит текст:
Richard Clayderman , 66
Скрит текст:
Denzel Washington , 65
Скрит текст:
Elaine Hendrix , 49
Скрит текст:
Seth Meyers , 46
Скрит текст:
Joe Manganiello , 43
Скрит текст:
Vanessa Ferlito , 42
Скрит текст:
John Legend , 41
Скрит текст:
Andre Holland , 40
Скрит текст:
Noomi Rapace , 40
Скрит текст:
James Blake,40
Скрит текст:
Sienna Miller , 38
Скрит текст:
Beau Garrett , 37
Скрит текст:
Thomas Dekker , 32
Скрит текст:
David Archuleta , 29
Скрит текст:
Madison De La Garza , 18
Скрит текст:
Miles Brown , 15
Скрит текст:

# 1 936
Еееее, страхотни  сте! Великолепно аналитично и дедуктивно мислене! Направо - истински детективи! Запалихте и мен, щото то си е майтап и разтоварване : издирване на Тоцината дестинация. Само, моля, кажете, де ги намирате тези клипчета? Поиска ми се и аз да хвърля едно око. Може пък, да разбера и аз нещо. Започна да става свежо Joy

# 1 937
Тоца го източи на медения месец из света и сега скромно, събират стотинки за нов комплект Вилебрекуин Joy
Btw, на такъв космат мечок татко не му отива бебешко розово,  има къде къде по-хубави техни комплекти.

# 1 938
На фона на други имена Арина е направо цвете. А и по-добре Арина, отколкото Галина, демек кокошка.
Хах
Сега рекламата "Галина бланка бълбук-бълбук" придобива смисъл Grinning

На Теа, приятелката на Наум, сестрата близначка се казва Ая и може би е била вдъхновител за името Амая.
Христо Шопов има внучка и от дъщеря си Невена, но не знам тя как се казва. Пък никой ли не сложи една Христина на този готин дядо.
Мисля, че другата внучка, дъщерята на Невена, се казва Линеа, но не съм на 100% сигурна. Simple Smile
Сестрата на Теа се казва Ерсаия(кръстена на баба си по майчина линия).

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 08:14 от Agra

# 1 939
Не, баш Ая си се казва. Даже наскоро Теа беше натъртила в един мост, че АмАЯ е кръстена на Ая.
https://www.instagram.com/p/B6bHJrfJqnH/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 940
  • Rock & Roll feeling ...
teaminkova
Три поколения обич ❤️ Честита Коледа! 🍀
Скрит текст:

# 1 941
  • Countryside
Не им знам банските на Тоцко и Бестчо, ама като нищо са от ОЛХ-а. Там реплики да искаш.
Обаче, намирам за тъжно на Коледа да са някъде съвсем сами, дано поне са с компания, че да не им е скучно. Макар че с Тоцито няма празно. Тя пращи от идеи, а Тоцко се фърга да ги изпълнява.

Много искам да видя снимка на Христо Шопов с внучката Амая. Нямам идея откъде ги измислят тези имена Агуая, Амая и т.н. Звучат странно, а и не ти е работа, цял живот да се обясняваш как точно ти се пише името...

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 12:58 от Сиренце

# 1 942
# 1 943
Аз пък намирам за добре, че са някъде за малко сами, ако са сами, че иначе са залепени като гербови марки за нейните родители, то и с Бередин беше така.

# 1 944
Ерсая ми харесва. Много нестандартно име.

# 1 945
  • Варна
Хич не ми изглежда тъжно, че са сами за Коледа, направо завидях за топлото време Laughing Как ми се ходи някъде по чехли и на мен, Тоци, завид-завид Joy

# 1 946
С годините все по-често предпочитам да ходим на почивка сами. И си почивам наистина, и в момента е така 😁
Тоцито предпочита близки дестинации, за да не се изморява супер Марио, упс, Дъ Бест от пътуванията.
Шарм вярно е най-скъпият египетски курорт, но те в надпреварата са два всъщност 🤣 евтина и удобна дестинация е, само липсата на вятър и ограждения на шезлонгите малко ме осъмнява  🤔.
Вярно стана забавно това "разследване".  😊

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 10:55 от Аркадия

# 1 947
  • Viena
С риск да съм блокирана от Тоца, но в името на бг мама, ще й пиша на лични. Доста дами, сън не ги лови. 😂 😂 😂 😂

# 1 948

Това наистина много прилича - но защо го крие?

# 1 949
  • Viena
Страхува се от Папараци и бг мами. 😂

Общи условия

Активация на акаунт