Звездни компромати - Декември'19

• 233 446
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 890
  • sf
Арина на испански е брашно. 😁

# 1 891
Г-н Батинков обаче май не е много заможен. Ходи с един и същи Вилебрекуин от лятото Joy

Сега караш Тоци да го харчи за нов от чужбинско. 😂

# 1 892
  • София
На фона на други имена Арина е направо цвете. А и по-добре Арина, отколкото Галина, демек кокошка.

# 1 893
Боже! Арина 🙄
И на Бест вече почти му станаха банските 🤣
Прави сте, едва ли са по-далеч от Анталия, Тунис или Египет. Иначе нямаше да ни остави в неведение 😁

# 1 894
От сега се сещам за смешки с името. "Ти къде беше? Ааааа рина."
Тия хора хич не мислят за децата си...

# 1 895
  • гр.Пловдив

Разкошна Елвира ,моя любимка,на гости в На Кафе от 14.12 ,страхотно мило излъчване,адски приятна жена .

Дано участието й в концерта  на 16.12 не е било за последно.

# 1 896
На фона на други имена Арина е направо цвете. А и по-добре Арина, отколкото Галина, демек кокошка.
Хах
Сега рекламата "Галина бланка бълбук-бълбук" придобива смисъл Grinning

На Теа, приятелката на Наум, сестрата близначка се казва Ая и може би е била вдъхновител за името Амая.
Христо Шопов има внучка и от дъщеря си Невена, но не знам тя как се казва. Пък никой ли не сложи една Христина на този готин дядо.

# 1 897
  • На морето!
Скрит текст:
Сигурно вече е коментирано, че Баба Илиана Раева ще има още един кралски наследник, обаче някой може ли да ми припомни кой е мъжът на Славея и как така няма пищен годеж или сватба като на сестра ѝ, ами така тихо и кротко се случват нещата там?

# 1 898
Хах
Сега рекламата "Галина бланка бълбук-бълбук" придобива смисъл Grinning

На Теа, приятелката на Наум, сестрата близначка се казва Ая и може би е била вдъхновител за името Амая.
Христо Шопов има внучка и от дъщеря си Невена, но не знам тя как се казва. Пък никой ли не сложи една Христина на този готин дядо.
Мисля, че другата внучка, дъщерята на Невена, се казва Линеа, но не съм на 100% сигурна. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 01:05 от С.

# 1 899
  • софия
27 Декември 
John Amos , 80
Скрит текст:
Gerard Depardieu , 71
Скрит текст:
Ian Gomez , 55
Скрит текст:
Eva LaRue , 53
Скрит текст:
Masi Oka , 45
Скрит текст:
Emilie de Ravin , 38
Скрит текст:
Lily Cole , 32
Скрит текст:
Hayley Williams , 31
Скрит текст:
Chloe Bridges , 28
Скрит текст:
Timothee Chalamet , 24
Скрит текст:
Едвин Сугарев , 66
Скрит текст:
Мишо Шамара , 47
Скрит текст:

# 1 900
  • Rock & Roll feeling ...
Темата на NOVA: "Първата Коледа" И най-вече поздрав с последната  минута и половина Heart

# 1 901
Ким що изперка и тя, и щеркака ѝ е в момчешки костюм?

# 1 902
Мама Кардашиян била изключително доволна от коледната трапеза, която зетя Кание организирал. То щото е много трудно като имаш пари и име, което работи за теб..!

Аз не вярвам Тоца да е в Тунис, Тайланд, Мароко или някоя екзотична дестинация, за която се изискват ваксини и да помъкне малкия с тях. Просто са някъде на юг, из Гърция примерно. Сега в Крит е 15- 20*С през деня, таман като за чехли.

Един пост от по-напред ме замисли, че винаги като дойде Коледа и Марая Кери нахлузва ски ботушите. Явно си има някакво увлечение, спомням си един супер неподходящ аутфит за неин концерт - беше се барнала със ски екип и боти.

# 1 903
Не е по гръцко и турско Тоци. Тя може и на Северния полюс да се пусне по чехли, но на една от снимките плажът зад нея е пълен.

# 1 904
  • Sofia
Една съфорумка е летяла заедно с тях,но не казва за къде са пътували...

Общи условия

Активация на акаунт