Лакове за нокти - 133

• 36 358
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:

Ето ги двата прекрасни лака, на средния пръст е Anne boleyn а на безиименият Blaze. Снимах, но не може да им се хване истинската красота и това е, трудни за снимки прекрасни всеки сам за себе се.
Бубанче, много, много ти благодаря за жеста да снимаш и постнеш!

А Осмичка трябва да я наругаем, че толкова рядко поства перфектните си маникюри!

Лита идеална, но тя друго състояние няма.... Джаста Праста, не мога да отсека твърдо, но мисля, че новата ти ми допада повече - изфинва и издължава някак пръстите!

Аз закърпих  много набързо онзиденшния за днес, утре ще го сменя... със светкавица! Топът е "обогатен" с няколко капки OPI DS Extravagance, лакът OPI Feel the Chemistree.

# 136
Агентке, е...как успяваш винаги да си намериш подходящо цвете за снимките?! Heart Eyes
Джаста, и двете ми харесват, но квадратната форма май леко повече (моите нокти с квадратна обаче се чупят повече сякаш...). Интересно ми е обаче как биха ти стояли заострени нокти, според мен чудно... Heart
Осмичка, Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 18:34 от dolce miele

# 137
+1 за овалната форма на Джаста, но аз съм пристрастна - никога не съм харесвала квадратна форма на къси/дълги нокти.  😂🤪

# 138
Благодаря, момичета Purple Heart

Джасте, точно вчера бях със същите дилеми. Дали не пробвам по-обла форма или да си карам със старата. Мързелът ми обаче надделя Laughing

# 139
Джаста, качи 2 снимки с различните форми, по-лесно ще преценим.

# 140
Жестоки коледни и зимни маникюри видях. Heart

Аз се мъчих с един брокат на прах, но хич не стана равномерно.

# 141
Леми, ето:
Скрит текст:
Квадратна

Овална

# 142
Джаста, сега като погледнах...заоблената форма малко повече ми харесва. И продължавам да мисля, че и заострени нокти биха ти отивали много...

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 20:40 от dolce miele

# 143
Аз като че ли съм за квадратните, но на човек му се иска да разнообрази от време на време. Аз също пробвах малко да заобля, но всичко беше чудесно, докато не пораснаха и трябваше да ги пиля повече, моментално ги изправих 😸

# 144
  • София
Джаста, и на мен ми харесва повече овалната, а и наистина със заострени май ще е разкош.
От мен номер 32

# 145
Джаста, за мен формата е овалната. Много ми е женствена. Hands Nail Care

# 146
  • При децата ми
Мерси за темата Kissing Heart
Моята Коледа е червена, за жалост, от всичките тези приготовления и готвене понякога не ми остава време за подобаващ червен лак, и мацвам там нещо набързо. Ринга или Аферата са ми любими, сега имам ново попълнение на мястото на пенсионираният Ринг, ще видим.
И да ви се оплача, сигурно вече 10 дена съм с холограмен на ГР, и бързосъхнещият топ на ГР, и няма падане. Явно двата са в чудесна симбиоза, омръзна ми да го гледам, но ми е жал да го махна.

Леми, кой е бързосъхнещия на ГР? “Quick dry" ли?

Джаста, на мен ми харесва повече квадратната форма.

# 147
От мен глас за квадратната. Но истината е, че имаш много хубави нокти и двете форми ти отиват.

# 148

На тази светлина и със стар телефон- толкоз. Joy Червеният брокат е Бел 80, на безимените пръсти е Флормар Пърли PL374 Crystal Light, а бордото с шимър е Бел 39. В действителност е доста лъскаво, но на снимките няма много общо...

# 149
Много ви благодаря за отзивите, мили момичета. Hug
За заострена форма нямам идея как точно да я сътворя. Може би трябва да се допитам до някоя маникюристка. Или да потърся инфо за метода и начина на пилене.

Пп Долче, тази ти форма е супер. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт