Лакове за нокти - 133

• 36 360
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Хриспа, той, да. Но да ти кажа, не го хваля, няма да го купя повторно, изобщо не ми харесва.
Долче, браво, задобряваш. 👍

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 08:29 от Lemy

# 151
Джасте, и с двете ми харесваш. Пробвай бадем наистина, имаш дълги, хубави пръсти ще ти заспи. По-старите в темата може и да помнят моя опит с бадема 😂 Беше трагикомично. Мноооого зле ми седеше. Изтраях го околко два дни и половина.

# 152
На мен ми се вижда доста трудно и времеемко докарването на еднаква форма от двете страни на нокътя, и да са еднакви всички нокти, при бадемовидните.

# 153
Аз съм с овална форма по принуда.. иначе много харесвам квадратните, обаче нон-стоп ми се чупят ъгълчетата и се отказах от тях Disappointed

# 154
И на мен ми харесваш и по двата начина. По-заоблените са някак по-нежни и женствени, но пък другите като че ли са по-лесни за поддръжка. Важното е, че и двете ти стоят добре. Simple Smile Heart

# 155
Джаста, аз клоня към квадратните, но както казаха момичетата, понякога на човек му се иска промяна. И аз пробвах обли, но нещо квадратната по - ми допада Stuck Out Tongue
Долче, страшен маникюр ♥ Наистина ставаш все по - добра и по - добра, а тази форма определено е за теб ♥ Стои ти страшно нежно и красиво, макар да не съм фен на заострените, на теб ми харесва мноооооооого ♥ Ще се търсят тези Бел ♥
Аз да се ожаля малко Stuck Out Tongue Хубавкото черно със сребърният шимър на Ейвън не е от най - издръжливите Sad Снощи се олющи малко, поправих, но днес и друг пръст е тръгнал и ще трия. Какво ми се носи, идея нямам. А, десния палец се е строшил брутално на средата и го крепя с лепило и заздравител, дано израсте по бързо Sad

# 156
Аз почти нямам два последователни маникюра с еднаква форма или дължина. За мен ноктите са нещо оборотно, изобщо не страдам ако се наложи да ги зануля. А с формата - като с цветовете и декрациите, искам да ми е интересно.
Единствено ако за някой повод съм искала конкретна декорация, която изисква по-дълги нокти и ми се счупят, ми става малко криво, но си измислям нещо друго и ми минава Grinning
В този смисъл, Джасте, имаш хубави нокти, експериментирай, все са ти хубави Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 10:20 от purpletka

# 157
  • София
Джаста, на мен повече ми харесват овалните нокти.
Точкатор който ми беше показала не намерих в Елитис (нито в Ст.Загора ,ни в София),накрая открих в китайски магазин.Та скоро трябва да се спретна на точки.

# 158
Ако питате за peel of, за около нокътя, има в Джъмбо и е добра. Искам омбре, ама не ми се получава нещо.

# 159
  • При децата ми
Хриспа, той, да. Но да ти кажа, не го хваля, няма да го купя повторно, изобщо не ми харесва.
Долче, браво, задобряваш. 👍

Така ли? Пък аз го купих, заради много положителни отзиви тук, но не съм го пробвала още, че все не ми остава време да се лакирам от този форум.Smile

# 160
Ами, на теб може да ти хареса.
На мен ми идва много тънък, четката му е щърбава, надира ми ваденките, и се е оцветил от червените лакове върху които съм го ползвала, вече е розов. При все, че го слагам върху изсъхнал лак.

# 161

https://www.instagram.com/p/B5rmH-fgdDo/?igshid=1hv2uxw00ay9r
Trend it up - Tropic chic... Доста ползван лак от мен ❤️❤️❤️
Декорация ваденки и печат

# 162
Маме, понякога много ме дразниш! Heart EyesKissGreen Heart

# 163
От мен евала за ентусиазма и за изпипаните творби 👍

# 164
Avon,golden rose.Новите лакове много бързо съхнат,но мах 3 дена.

Общи условия

Активация на акаунт