Лакове за нокти - 133

• 36 837
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
dolce miele, май свършиха. Днес мисля да мина през там и ще погледна.

# 511
Долче, аз съм била 😁 В намаление са още, както и лаковете на Llums.

# 512

Ето и моят, пресен, пресен

# 513
На мен винаги когато използвам база на Есенс ми пада на люспи на следващия ден лака. Моят сандвич още се държи, а му е седми ден. Само по крайчетата малко се е развалил. Днес вече ще го сменям.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 13:58 от *Didi*

# 514

След едномесечна почивка на ноктите ,се включвам и аз.
Вчера го видях в ДМ този цвят ,не харесвам зелено по принцип ,но го взех и изпробвах.
Не е лош .
Страхотен е! Кой е лака?

# 515
  • София
Два дена не влизах в темата и сега що красоти видях Open Mouth.Че и рожденичка има.
Джулс,ЧРД ,нека живота ти  бъде пълен с красоти както тази тема Birthday

# 516

След едномесечна почивка на ноктите ,се включвам и аз.
Вчера го видях в ДМ този цвят ,не харесвам зелено по принцип ,но го взех и изпробвах.
Не е лош .
Страхотен е! Кой е лака?

Благодаря !
Trend it up Catch the Light- 030

# 517
  • София
На мен на светлия лак започнаха да се оголват връхчета и на бързо го ремонтирах с Перфект S38.

# 518
  • Австрия
Привет, момичета! Simple Smile

Някой дали има впечатление от peel off базата на essence?

Скрит текст:

Или от която и да е подобна база за нокти, която наистина да става?

# 519
  • София
Седи ми много гумена тази база, не съм доволна.

# 520
Лъскавко ми е ❤ Llums 32 + BEL 84 🥳

# 521
Лъскавко ми е ❤ Llums 32 + BEL 84 🥳

Ох, любимо мое Белче Heart Eyes А на Лумс как видя номера?! Аз имам тъмно лилаво (прилича на твоя лак- както го виждам поне), но ми е абсолютно невъзможно да видя кой номер е...с тези дребни черни надписи по шишенцето...Имам и Лумс черен с разноцветни частички- и пак същата работа.... Rolling Eyes Тази комбинация съм я замислила отдавна и все не и идва ред, разкошно се е получило! Heart
Натуся, какви цветове брокатчета има в този Перфект? Гледам, че днес съм купила следващия номер- S39, който е с различни по размер зелени брокатчета+ сребристо-холограмни звездички. Grinning
Да попитам тези от вас които използват лепилото от Джъмбо вместо отлепваща база Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Какво пише на лепилото- на водна основа ли е? Открих подобно изглеждащо и май бих го пробвала НАД обичайната ми база.... Grinning

# 522

H&M Dark rain, който си мислех, че е черен с брокати вътре. Оказа се прозрачен с черен и златен холограмен брокат.
Златния е на Сефора.

# 523
Долче Hug Гледах номерата от сайта на Лили, по етикет и аз нищо не мога да прочета Sweat Smile Този е по-хамелеонския със златисти частици, но определено лилавите доминират.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 22:12 от Преслава ♋️

# 524
Да, значи и моят лак е такъв- 32 Joy Но кой да се сети да гледа сайта на Лили Grinning Имам на Перфект 525- той стои определено с по-ясно изразени златисти частици от Лумс, макар да имат общо помежду си. (по тази причина наричам Лумс тъмнолилав Grinning )
Адисън, колко интересен лак е този от ХМ Heart А и пингвинчето също Heart Eyes Много са сладурски и тези птиченца от фона Blush

Общи условия

Активация на акаунт