Лакове за нокти - 133

• 36 920
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Adisun, хареса ми н&м-ският лак. А ти откъде го взе, аз търсих едни техни сенки, които видях във фейсбук страницата им, но един техен служител в магазина ми каза, че нямали общо със сайта, а тези сенки изобщо ги нямат.

# 526
Ето това е моят празничен маникюр

# 527
Леми, поръчах го от сайта им, налакирах се отдолу с черен лак. Взех още един много интересен синьо-зелен с розов шимър, но още не съм го тествала.

Силви, много красиво!

# 528
  • Бургас
Силви,страхотно е.Heart

# 529
  • София

Натуся, какви цветове брокатчета има в този Перфект? Гледам, че днес съм купила следващия номер- S39, който е с различни по размер зелени брокатчета+ сребристо-холограмни звездички. Grinning

Дребни зелени,черни,много малко червени и малко по-големи златисти.С прозрачна основа е.

# 530
Пак страхотни бляскави красоти, момичета ♥
Аз съм така, във вторник съм замислила да направя бляскавия коледен маникюр с Марина, Зорница и елха от конфети в червено Stuck Out Tongue Че с чистенето и готвенето да не вземе да се обели точно когато не трябва Stuck Out Tongue

# 531
Ей ме и мен. Не знам кой номер е този лак, не е мой. После реших, че ми е много постно и му лепнах малко фолио.

# 532
При мен дойде времето за коледно празничния кич. Ей ме на, наснежих се:
Без светкавица:

Скрит текст:

Със светкавица:

Скрит текст:

И на космат фон и дневна светлина:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 14:25 от Джаста Праста

# 533
Джаста, радост за очите ми е този снежен "кич" Heart Eyes Е, и косматия фон бива....ама защо само  в гръб? Stuck Out Tongue Winking Eye
Обмислям някакъв син омбре фон+ звездички, нещо в зелено с елхичка или нещо с рисуван Снежко и сняг...но може и мързелът в мен да надделее.... Grinning
П.С. Сандвичът не ще да пада... Joy

# 534
# 535
Долче, благодаря. Kissing Heart
А косматия фон е в гръб, щото дунда Мая е клюкарка и и дреме за фона на моя маникюр. Joy

# 536
Ужасно ви изпуснах тези дни, бях буквално затрупана от работа, обаче сега ще се върна да ви чета.
На Джаста снежинките са суууупер! Отивам да гледам предните страници, сигурна съм, че е пълно с красоти Heart

Иначе ето ме от снощи, на втората снимка го има номерчето на лака:

https://www.instagram.com/p/B6VlvjvjVnz/?igshid=mw303jgy8u6z

# 537
Арабеск, много приятно се е получило! Heart

# 538
Джаста, уникално е! 😍 Аз още нямам нокти, но пък сестра ми "намаза" един коледен маникюр от мен 😆

# 539
Ооо, много е красив, Бенчи. Heart
Харесвам мат маникюр.

Пп Момичета, искам да ви благодаря за насоките за заострената форма. Все повече ми харесва. Хем модерна, хем нежна, хем мисля, че ми отива. Благодаря ви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт