Лакове за нокти - 133

• 36 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • волно калдъръмче
Скрит текст:
това ли е топът на есенс, който не върши?

# 676
Правя опити да поставям лак, но още първия ден лака започва да се отлюспва.
След четене пробвах с база на Евелин 8 в 1 и топ на Голдън Роуз в черното шишенце, но продължителността се увеличи само на 2 - 3 дни.
Търся вариант, които да издържи седмица. Издържа ли комбинацията обикновен лак + топ гел лак?
Моля за вашите съвети!
Зависи от моментното състояние на ноктите и всички продукти които ще използваш.
С този топ маникюра ми издържа минимум 10 дена:
http://parfumi-market.bg/product/10633/mesauda-milano-crystalac- … lak-za-nokti.html

# 677
Вяра аз съм вече 11 дни с моя маникюр, точно с този топ и не е мръднал Simple Smile Струва ми се и че съхне бързо ама при мен това е разтегливо понятие, защото така и не случих на продукт за бързо съхнене и съм свикнала да чакам.

# 678
Оплаквам се, че за празниците т. к. сме при свеки си взех целия антураж от празнични лакове и.. ядец, изпотрошиха ми се половината ноктаци, ама из дъно, единия доста над свободната част на нокътя, към месцето. Пф. Дори не съм сигурна как да закърпя положението. Егати, ваденки празнични си накупих, лъскави лакове приготвих и кво.. Гадооосттт!

# 679
Джасте, аз дори кожите не съм стигнала да изчистя, ако това ще те успокои. А какви ли не зимни красоти си бях приготвила. И днес няма да успея да се накипря, меся пита, ще правим прощъпулник Heart Eyes
Успокоявам се, че може и да нямам празничен лак този година, но пък имаме много весели празници, децата си играят и хрупат домашни бисквитки Heart Eyes

# 680
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
По-добро от Сеш, като бързо съхнене и трайност, поне аз за себе си, не съм открила...

https://alishop.bg/product/3191/seche-vite-barzosahnesht-top-lak-za-nokti.html

# 681
Права си, Лилавке! Hug
Най важното е да сме живи и здрави и с много поводи за щастливи празнични моменти. Heart Eyes
Пожелавам на всички ни счупен  нокът или нелакиран да е най големия ни проблем. Всичко друго да ни е наред, грижи никакви да няма занапред.
Пък и нокти са, растат, нищо им няма.

# 682
Момичета, точно гледах и се чудех за топ лака на Римел с гел ефекта и се отказах за сега. Май го бяхте похвалили, че е добър. Реших да играя на сигурно и си поръчах от сайта на Лили Продиджито, че беше на намаление Stuck Out Tongue Моля да споделите за Римел - а отново дали е добър и има ли наистина хубав гел ефект, както и недостатъците му.

# 683
Джаста, имаш прекрасни нокти и сигурна съм, че ноктите ти ще са много хубави, дори и по-къси. Heart
Георгиева, а като платиш за доставка...не е ли по-скъпо?

# 684
Джаста, имаш прекрасни нокти и сигурна съм, че ноктите ти ще са много хубави, дори и по-къси. Heart
Георгиева, а като платиш за доставка...не е ли по-скъпо?

Да, Доле, оскъпява се малко. Доставката е 3,50, но живея в провинцията и нямам възможност често да се отбивам до Лили, че съм и с малко дете. Поръчах още няколко неща, така че не ми пречи много доставката Simple Smile

# 685
А Лили дали имят опция за безплатна доставка до магазин? Thinking В близкия до нас магазин често липсват промоционални продукти или почти няма цветове от които да се избира...

# 686
https://www.instagram.com/p/B6k-ntgjrtc/?igshid=15o4dqi2470fm

Ето го черното Габрини, номерът е на едната снимка. Много интересен лак, не знам защо само веднъж съм го слагала досега. На силно слънце и лампа има и златисти частички, които обаче не мога да хвана на снимка.

# 687
Аз обиколих целия град за Gabrini confetti 127 ии никъде го няма Sob явно вече не се предлага Sob
Сещате ли се за някой подобен на него, с такива едри златисти частички

# 688
С едри , обаче холограмни, частички е Бел 84, а със сигурност имат и със сребристи, и със златисти частички- но не мога да помогна с номер, защото и аз още ги издирвам...

# 689
Блъд, ако намериш някъде, купувай и за мен един без да ме питаш. Сериозно. Издирвам го и аз от много време. На Бел не съм виждала със златни май при нас.

Общи условия

Активация на акаунт