Лакове за нокти - 133

• 36 322
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Перфект нямаха ли подобен златен с едри начупени като стъкълца парчета?

От мен една любима China Glaze Emerald Sparkle, която 15 минути се чудех с какво да декорирам.

Докато ровех в шкафа да го открия, извадих и някои от другите глитъри на марката - едвам спасих белия снежен TEXTURE. Още миналата зима Tiara ми беше сдървена, та преглеждайте си ги и капвайте разредител. Simple Smile

# 691
И Перфект имат такъв лак с едри златисти частици, но наскоро като питах тук ми казаха, че вече го няма. Може би в по-малки магазинчета, ако е останал...
На Бел съм сигурна, че има, защото когато купувах червеният едър брокат и холограмния брокат 84, имаше такъв  сребрист и златист. Но тогава ми бяха първите два лака Бел и не посмях да купя и другите...

# 692
  • Стара Загора
Онзи ден видях че и в Елитис ги има Бел, досега само за Фламинго и Лили знаех в нашия град. Имам много глитъри обаче и въобще не съм ровила. Simple Smile

# 693
Да, на Бел днес видях сребристия в Лили, но нямаха златист.. утре ще издирвам в мол Прадайз по магазините ако има.. така и така ще ходя дотам. Ако остане време ще отскоча до Елитис на Халите.
Арабеск, ще те имам предвид ако го открия някъде Blush

# 694
  • София
Ивче, много са ти пораснали ноктите от последното ми влизане в темата. Heart Eyes

Аз поръчах заздравители (2бр) на Стар найлс. И лак Евгения, че просто друго не мога да сложа на този етап.

# 695
Ивче, не смея да погледна моят Бял снежен TEXTURE, още миналата година беше зле. Как го спаси?

# 696
  • Стара Загора
С разредителя на Перфект. Аз мислех че ще трябва да го пенсионирам, но капнах на майтап и разтръсках хубаво - оправи се. Преди няколко седмици извадих да се лакирам с едни на CND и се оказа, че златния шимър е станал почти на камък. Какво ли не правих, не и не.

# 697
Дам, Перфект имат златен като начупени парченца, ама е друго златно Grinning

# 698
Разредителите за лакове са божия благодат Wink

ПЕПЕ, ТИ НЕ СИ ЧОВЕК!!! Кога не си вкъщи!?!?!

# 699
  • Стара Загора
За Бурлеск колекцията ли Агентче?

И аз го имам Шоуто, Let me entertain you, Ali's big break, Shimmer & glimmer, Tease-y does it. Simple Smile

# 700
  • София
Здравейте, момичета - присъединявам се и аз към темата Simple Smile Дълго време бях с гел лак - първо ходих в салон, след това си го правих в къщи, после пак в салон, после пак в къщи.... и въпреки че нацелих продуктите, с които да се правя и да не се налага да пиля и да си увреждам ноктите, имам проблем с кожичките, които от гел лака (или от обезмаслителя/ течността за сваляне) страшно много изсъхват и стават много груби. Та, с 2 думи, за момента си давам по-дълга почивка от гел лака и усърдно се запасявам и мажа с обикновени лакове. Можете ли да ми препоръчате хубава база? В момента ползвам една на Perfect - Регенерираща база (или нещо подобно) - не знам дали има някакъв ефект; лака ми започва да се лющи по краищата на 2-3 ден, до 5тия вече сериозно личи (ако съм се правила на добра домакиня, не изтрайвам до 5ти ден). Ако можете да ми препоръчате нещо, от което сте доволни, ще ви бъда много благодарна!

И за да не бъда напълно безполезна, ще кажа, че на мен топ лака на Римел много ми харесва - гъст е и дава страхотен блясък.

# 701
Моята база от известно време е Перфект регенерираща база с калций, много светло лилава е на цвят. Доста доволна съм, 5-7 дни ми издържа спокойно лак според броя на пластовете, колко домакинствам, с какъв топ съм и т. н. Да не би да  е свързано с продължителната употреба на гел лак?

# 702
  • София
Разредителите за лакове са божия благодат Wink

ПЕПЕ, ТИ НЕ СИ ЧОВЕК!!! Кога не си вкъщи!?!?!
Ми, не съм човек, скункс и то смръдлив Innocent
https://www.vexinthecity.com/opi-the-burlesque-collection/
Мисля, че тук на долния ред са пропуснали Take the stage.
Тъй като гледам, имам я цялата Thinking
Страшно обичам Sparkle-iscious, това е просто жесток глитър! Скоро го носих, как не щракнах...И той беше много сгъстен, но с разредителче пак се върна в строя.

# 703
А Лили дали имят опция за безплатна доставка до магазин? Thinking В близкия до нас магазин често липсват промоционални продукти или почти няма цветове от които да се избира...
Долче, като гледам май нямат доставка до магазин, но има безплатна до адрес при покупка над 45 лв.
На мен ми е блестящо Stuck Out Tongue ГР Айс Шик 41 и Зорница. Не стана перфектно, но е е ефектно за банкета довечера Stuck Out Tongue

# 704
Здравейте, момичета - присъединявам се и аз към темата Simple Smile Дълго време бях с гел лак - първо ходих в салон, след това си го правих в къщи, после пак в салон, после пак в къщи.... и въпреки че нацелих продуктите, с които да се правя и да не се налага да пиля и да си увреждам ноктите, имам проблем с кожичките, които от гел лака (или от обезмаслителя/ течността за сваляне) страшно много изсъхват и стават много груби. Та, с 2 думи, за момента си давам по-дълга почивка от гел лака и усърдно се запасявам и мажа с обикновени лакове. Можете ли да ми препоръчате хубава база? В момента ползвам една на Perfect - Регенерираща база (или нещо подобно) - не знам дали има някакъв ефект; лака ми започва да се лющи по краищата на 2-3 ден, до 5тия вече сериозно личи (ако съм се правила на добра домакиня, не изтрайвам до 5ти ден). Ако можете да ми препоръчате нещо, от което сте доволни, ще ви бъда много благодарна!

И за да не бъда напълно безполезна, ще кажа, че на мен топ лака на Римел много ми харесва - гъст е и дава страхотен блясък.

Обикновения лак не се задържа заради продължителната употреба от гел лака. При мен е абсолютно същото. Преди да си сложа гел лак, обикновения ми се задържаше 7 дни, имах хубави и здрави нокти. Сега са тънки и меки. Трябва им почивка. Вземи си хубав заздравител.

Общи условия

Активация на акаунт