Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните цветове за празничен маникюр според форума?
Кои са най-популярните марки лакове за нокти според участниците във форума?
Кои са най-популярните техники и стилове за маникюр според форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните цветове за празничен маникюр според форума?
-
Кои са най-популярните марки лакове за нокти според участниците във форума?
-
Кои са най-популярните техники и стилове за маникюр според форума?
-
Кои са най-популярните топ лакове за бързо съхнене според форума?
-
Как да снимам маникюри с лакове с ефекти за по-реалистичен вид?
Може и гел лака да е проблема, въпреки че ме съмнява - от около година се правя сама, не пиля плочката, ползвам peel off base, която се сваля супер лесно (вярно, не ми издържа 3 седмици лака, но и не държа да е така); отделно, последните 3 месеца съм слагала само веднъж гел лак. И преди да започна да ползвам гел, ноктите ми не задържаха много лак, но за сметка на това и се чупеха супер много - това беше и причината да започна да слагам гел лак. Сега не се чупят толкова, но пак бързо ми се обелва лака; може и аз да съм разлигавена след толкова ползване на гел лак и да драматизирам прекалено
). Сега ще поровя как се слагат въпросните стикери (никога не съм ползвала) и ако резултатът е задоволителен, ще се снимам (и ако телефонът ми, злощастно залян с вода сутринта, изсъхне преди да ми се обели лака)

.