Лакове за нокти - 133

• 36 308
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Дъглас имат подобен лак с едри златни частички, но са медно злато по-скоро. Стар е, не знам дали още се намира, но все пак...

# 706
Здравейте, момичета! До преди половин година ходих редовно на гел лак като постоянно ми се чупеха ноктите от страни. Спрях да ходя, защото забременях и съм чувала, че е вредно, дори спрях с обикновен лак да се лакирам, но скоро почнах да се лакирам пак, защото не ми харесват ноктите без лак. Ноктите ми продължават да се чупях от страни, всеки път когато ми пораснат до дължината, която искам и все не мога да се нарадвам на ноктите си. Някакви идеи какво да направя за да спрат да ми се чупят от страни? Заздравители ли да ползвам, какво да правя вече и аз не знам?

# 707
  • София
Благодаря, момичета Simple Smile Може и гел лака да е проблема, въпреки че ме съмнява - от около година се правя сама, не пиля плочката, ползвам peel off base, която се сваля супер лесно (вярно, не ми издържа 3 седмици лака, но и не държа да е така); отделно, последните 3 месеца съм слагала само веднъж гел лак. И преди да започна да ползвам гел, ноктите ми не задържаха много лак, но за сметка на това и се чупеха супер много - това беше и причината да започна да слагам гел лак. Сега не се чупят толкова, но пак бързо ми се обелва лака; може и аз да съм разлигавена след толкова ползване на гел лак и да драматизирам прекалено Simple Smile

SheIsTrendy - след като спрях да ходя в салон (и когато ноктите ми бяха най-препилени), започнах да се мажа с маслото на Икаров и като че ли за мен имаше ефект (моите нокти се чупеха доста от страни, защото бяха като вестник). Ползвала съм и заздравителя на MicroCell - останах много доволна от него. 

Между другото, днес минах през Лили и си накупих няколко лака на Бел - за тези, които питаха - още са на промоция (лев и нещо бяха, не си спомням точната сума). Взех пастелни цветове + брокат, не е много коледно, но нямаше голям асортимент в това Лили. След това минах и през един китайски магазин, купих си стикери с еднорози и пауни (ще бъда с прочутите новогодишни еднорози на менов фон за НГ, това е в китайската традиция Grinning ). Сега ще поровя как се слагат въпросните стикери (никога не съм ползвала) и  ако резултатът е задоволителен, ще се снимам (и ако телефонът ми, злощастно залян с вода сутринта, изсъхне преди да ми се обели лака) Simple Smile

# 708
# 709
# 710

Пак с Макарона на Picture Polish Heart.

# 711
Адисън, красота! Heart Това са рисунки, нали? Heart Eyes

# 712
dolce miele, много ти благодаря! Рисунки да, личи си, как на места са криви.

# 713
А, сигурна съм, че повечето тук биха завидяли на такива "криви" рисунки Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 714
Adisun, страхотно се е получило. Хем е коледно, хем не е кич.

Аз съвсем по друг начин исках да се лакирам, но вечно ми се цепи нокът на средния пръст на дясната ръка, никой друг. Не знам защо.

# 715
Норагами, и аз имах такъв период, доста време след като смених квадратната форма с по-заострена, но пък при мен и на двата средни пръста беше. Ту единия, ту другия...Ту се цепеха, ту се отчупваше парченце...Много дразнещо, мисля, че квадратната форма оказа голямо влияние при мен. Сега с по-заострени нокти е по-добре. За повечето нацепвания (отделяне само на тънък слой от повърхността) спасявам положението като подсилвам нокътя с пликче от чай. Но това е удачно за 1,2,3 нокти като временно решение. Иначе отнема време...Лепя пакетчето от чай с базата, иначе май трябва да е с лепило за нокти, но аз нямам. Пак се задържа доста време.

# 716
  • София
На мен на 24 ми пристигнаха лакове от Али-то. Не очаквах да пристигнат толкова бързо.Бях изненадана,когато получих СМС от Спиди,че имам пратка, очаквах ги в пощата.

# 717
Ха, Натуся, и аз поръчах от същите - като първия и третия - и вчера пристигнаха Grinning Наистина бързо дойдоха и при мен. Много приятни ми се сториха, но само мацнах от любопитство. Зеленият особено много ми харесва Blush

# 718
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
На мен на 24 ми пристигнаха лакове от Али-то. Не очаквах да пристигнат толкова бързо.Бях изненадана,когато получих СМС от Спиди,че имам пратка, очаквах ги в пощата.
Heart
И на мен лаковете на Kads ми идват в офис на Спийди, още не мога да разбера защо и как. По-лошото е, че офисът изобщо не ми е в хабитата, но пак по-добре от митница.

Адисън, уникална красота си сътворила! Heart Eyes Все си мислех, че Макарон е по-червен, а той бил с оранжев подтон.

Утре се прибирам и дано най-сетне се престраша да се намажа с Holo Berries Sweat Smile

# 719
Да, да! И чакаме да го покажеш! 💕

Общи условия

Активация на акаунт