Лакове за нокти - 133

• 36 960
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • В полите на Пирин планина
Леми, харесвам те с по-наситени цветове. С ярки и с глитъри, също.
Това става за сандвичи...

# 271
Лейди, в шишенцето ми изглеждаше като че ми пасва, обаче...Bowtie
Елмайра, ето:

# 272
Благодаря,  момичета. Значи са били хубави тея лакове.. Simple Smile
Някак ярко червеното ми е твърде ярко. Виж, ярко синьо/розово/жълто става 😂 Червено - тъмно.
Скрит текст:
Как точно правите сандвичи с желе? Може ли снимка какъв ефект става?

Долче, като съвсем напреднеш, покажи, моля Wink

# 273
# 274
Ето мой сандвич от преди няколко години

Вижда се, че има някаква дълбочина и по-необичаен стъклен ефект. Готино е, трябва да пробвам и с други цветове.

# 275
Ариа, много е хубав. Аз нали правя чистки от време на време, и съм останала без глитър с по едри частички. Пробвах с дребни, но нещо не се получи.

# 276
Леми, супер е, но нямам време вече. Тогава съм била бременна и съм имала време да чакам 5-6 пласта лак да съхнат. Но все пак мисля да направа пак някоя събота когато са у баба си, даже вече имам идея с кой с глитър ще го направя. И я кажи, на твоята снимка белия лак тебеширено бял ли е или по-блед?

# 277
Тебеширено бял е, на Бруклин.
Ти как ги слагаш пластовете на сандвича?

# 278
Желе, глитър, желе. Като може и да са повече пластове, просто нямам спомен конкретно на този колко съм слагала. Общо взето наслоявам до желания ефект.

# 279
Ари, прободе ме в сърцето. Heart Много хубаво синьо и лъскавкооо. Пуста сврака съм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 280
Доживях да науча и какво е сандвич Joy
Тази тема ме издигна на едно съвсем друго ниво Simple Smile
Ще го пробвам и аз, много ми допадна, особено на Ариа!

# 281
Благодаря за примерите Simple Smile
Пък аз до сега такива лакове просто ги хвърлях, а броката го слагах винаги най-отгоре 😂

# 282
Офффф! Сега като сте такива гадни, кажете бързо някакво бюджетно червено желе, че имам червения брокат на Бел и искам да го направя на сандвич Joy

# 283
Големи сте подстрекателки значи Simple Smile))
Върху вчерашният лак сложих един пясък, реших, че не ме радва достатъчно, покриях го с желе - et voila! - сандвич! Сега ако вземе и да изсъхне, че да мога да си направя тренировката преди работа цена няма да има Simple Smile)))

PS Леми, много ме радваш и цветът определено ти стои, но след 3 месеца, пролетно, нежно, феерично!

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 16:51 от Agent Provocateur

# 284
Агент, би ли го снимала? Интересно ми е пясък, покрит с желе

Общи условия

Активация на акаунт