Лакове за нокти - 133

• 36 953
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Събрах всичкия коледен кич върху ноктите си Grinning
Същата история бях до онзи ден Joy

# 256
Juls 18, с теб май сме се наговорили Grinning И при ме на снимка се виждат несъвършенствата, ама не меръзи да преправям Stuck Out Tongue Не знам какво става с моите нокти напоследък. Толкова хубави бяха, а сега като е почнало едно лющене Sad Какво ли не пробвах - от Мавала и Микросел до Перфект Sad И нищо. И витамини Геритамин пия и уж имаше ефект, но напоследък не го виждам. Подозирам, че сама съм си виновна, тъй като пиля в двете посоки, че все бързам Simple Smile Но пък винаги така съм ги пилила, но по - рядко Stuck Out Tongue Вчера ги занулих, че палеца на дясната ръка в ъгълчето беше като вестник Sad Пилих ги в една посока, пък ще видим.

Моят цвят!
Коя е марката и номерът?

# 257
И от мен едно ярко червено. По принцип не се приемам с този цвят, но беше съчетание с роклята.

Този лак е подарък от поне 3 години. Грам не се е сгъстил, има широка удобна четка, покрива на 1 слой, и има гел-блясък и без топ лак. Но не знам къде ги продавят Sad

Dolce, И преди съм писала за силиконови печати и Моето "откритие" с тях - НЕ натискай! изобщо Само лек, много лек допир!

# 258
Никъде в България за съжаление Pensive

# 259
За изсушаване имам едно от Ейвън и някакво спрейче от Джъмбо, но рядко ги ползвам. Заложила съм на бързо съхнещите топ лакове. В момента даже редувам Голдън Роуз и един на trend it up, който обаче спряха да произвеждат за съжаление. За момента съм много доволна и нямам оплакване. Не ми се отпечатват чаршафите, ако се лакирам вечер и си легна скоро след това.

# 260
Лучия, аз си мисля, че не съм натискала чак толкова с печата- но ще пробвам още по-лекичко и внимателно Confused Аз те възприемам с червено Sunglasses

# 261
Лучия, аз си мисля, че не съм натискала чак толкова с печата- но ще пробвам още по-лекичко и внимателно Confused Аз те възприемам с червено Sunglasses
Упражнявай се на някаква гладка повърхност, за да не си съсипваш целия труд от лакирането,че е много гадно така.

# 262
Танч, точно това правя Joy Всъщност, установавам, че със силиконовия печат е много важно количеството лак което остава по шаблона- да не е нито много, нито малко...Гуменият китайски "хваща" всичко Grinning Но поне започнах да отпечатвам нещо със силиконовия, има напредък Laughing

# 263
Лучия, на мен ми харесва как ти стои това червено.
По Р2 още страдам, за жалост вече ги спряха. Cry

# 264
За изсушаване на лака аз ползвам капките на Есенс и съм доволна.

# 265
Каква коледна вълна е заляла темата, радост за очите Heart
Вече не помня какво показвах последно, затова ще си покажа днешните покупки. Жестоко си зарибих по Бел

Обзе ме едно желание тези дни да си снимам цялата колекция от лакове, която съществува от началото на 2017 г. Просто ей така, да се похваля 😂
Моля те, като пробваш червения глитър на Бел, качи една снимка, че отдавна го заглеждам.

# 266
Juls 18, с теб май сме се наговорили Grinning И при ме на снимка се виждат несъвършенствата, ама не меръзи да преправям Stuck Out Tongue Не знам какво става с моите нокти напоследък. Толкова хубави бяха, а сега като е почнало едно лющене Sad Какво ли не пробвах - от Мавала и Микросел до Перфект Sad И нищо. И витамини Геритамин пия и уж имаше ефект, но напоследък не го виждам. Подозирам, че сама съм си виновна, тъй като пиля в двете посоки, че все бързам Simple Smile Но пък винаги така съм ги пилила, но по - рядко Stuck Out Tongue Вчера ги занулих, че палеца на дясната ръка в ъгълчето беше като вестник Sad Пилих ги в една посока, пък ще видим.

Моят цвят!
Коя е марката и номерът?

chery_k, на Голдън Роуз от серията Рич Колор № 21, а на безимения е Перфект S43, нанесен с гъбичка. ГР Рич колор 21 ми е много любим, но виждам разлика в партидите. Преди беше доста по - розовеещо малинено, докато сега е доста по червен, но пак е хубав Simple Smile

# 267
От мен Васил. А красивото Кучио, което прилича на снежинки ми е от Adisun 💙

# 268
Определено не е моят цвят

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 12:26 от Lemy

# 269
Lemy, много е хубаво желето, кой номер е?

Общи условия

Активация на акаунт