Лакове за нокти - 133

• 36 955
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
https://www.instagram.com/p/B55LuEXDRYs/?igshid=crociscdgsq6 - няма нищо общо с първоначалната ми идея, ама толкоз Grinning

# 241
Влязох аз само за една единствена палитричка. И излязох с тези и още 100000 неща..... Арабеск, добре, че не ти видях Габринито преди да се дрънна в Елитис 😂😂😂😂... И него щях да забърша хахаха

# 242
https://www.instagram.com/p/B55LuEXDRYs/?igshid=crociscdgsq6 - няма нищо общо с първоначалната ми идея, ама толкоз Grinning
Много мой маникюр 😍 тези конфети на Габрини нови ли са, или аз съм ги пропуснала? Ако ги има в Елитис, може да се разходя дотам 🙂

# 243
Долче, аз за това накрая хвърлих и печати и чудо в една кутия в шкафа, и се отказах от тези ми мераци. Чета пробвам, чета гледам пробвам и нищо. Но пък на други им се удава, като гледам разни красоти тук.
Да знаете, от скука човек върши глупости, влязох в едно Лили и излязох с едно желе на Флормар, да ме пита човек защо.

# 244
Долче, аз за това накрая хвърлих и печати и чудо в една кутия в шкафа, и се отказах от тези ми мераци. Чета пробвам, чета гледам пробвам и нищо. Но пък на други им се удава, като гледам разни красоти тук.
Да знаете, от скука човек върши глупости, влязох в едно Лили и излязох с едно желе на Флормар, да ме пита човек защо.

За да си направиш сандвич с някой по-бляскав и шукаритетен глитър Wink

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 16:13 от 🎀 Осмичка 🎀

# 245
Ей, Осмичке, добра идея Kissing Heart
Аз се замислих за понд, че сега го пробвах на малкия пръст, и хич не ми хареса цвета. Та с шукаритетен глитър може да е по-добре 😸

# 246
  • София
Juls 18, с теб май сме се наговорили Grinning И при ме на снимка се виждат несъвършенствата, ама не меръзи да преправям Stuck Out Tongue Не знам какво става с моите нокти напоследък.
Така де, без това на три дни сменям лака, що да се потя 😀
Аз вече съм се отказала да пускам нокти, непрекъснато се разслояват 😟 Добре че, поне на плочка малко го докарвам 😊

# 247
Момичета, Габринито го бях поръчала от beautycosmetics, но го няма вече, няма го и в Елитис Cry А така да го искам... Някой, ако го намери, моля да вика!

# 248

На живо и двата са много по-красиви. Ще опитам утре, ако има слънчице да снимам и тогава.

# 249
Пени, на безимения имаш ли някаква основа отдолу? И аз го имам същи Перфект, но го слагам на един слой само. А при теб ефекта много ми харесва.

# 250
Един Лумс 06 от мен и рязка смяна на формата.
Скрит текст:

# 251
Събрах всичкия коледен кич върху ноктите си Grinning

# 252
Пени, на безимения имаш ли някаква основа отдолу? И аз го имам същи Перфект, но го слагам на един слой само. А при теб ефекта много ми харесва.
Да, същият цвят като на другите нокти съм сложила отдолу, два слоя. И после още три от лъскавото. 😊

# 253
  • Благоевград
Каква коледна вълна е заляла темата, радост за очите Heart
Вече не помня какво показвах последно, затова ще си покажа днешните покупки. Жестоко си зарибих по Бел

Обзе ме едно желание тези дни да си снимам цялата колекция от лакове, която съществува от началото на 2017 г. Просто ей така, да се похваля 😂

# 254
Ползвате ли нещо за изсушаване на лака - спрек, капки? В момента съм с един спрей, обаче ми е бавен нещо, а все вечер се лакирам. Трябва ми нещо, което изсушава светкавично.

Общи условия

Активация на акаунт