Лакове за нокти - 133

• 36 942
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Мама, и аз искам.
Елмайра, ето един примерен понд, то и аз го правих на розовото желе, но като че ли малко му дойдоха пластовете, а и снимките не са много добри:

https://lackvomland.de/nailart-dienstag-pond-nails/

# 316

Има си от всичко за прекрасен празничен маникюр Simple Smile... След малко ще редактирам поста с по-подробно инфо... За всеки продукт

# 317
Момичета, може ли съвет за нещо за избелване на ноктите, понеже са ми пожълтяли, което сте видяли,че действа (метод, избелващ лак..)?

# 318
  • волно калдъръмче
Showgirls

https://www.amazon.co.uk/Whitener-ANTI-YELLOWING-BRIGHTENING-COLOR/dp/B010I5085S
Този няма да ги избели, така както ще се справи лимоновия сок, но поне ще изглеждат натурални. Много съм го използвала за френски, когато плочките ми са били оцветени. Нанасям него, отгоре бялата ивица, нюансиращия за френски и отгоре топ.

# 319
  • София
Колко време ви отива, за да направите понд, момичета?

# 320
Зависи от лака, и дали ползваш изсушител.

# 321
Аз мързелешката - върху червения лак сложих червен пясък на Пърфект, гланцирах с топ и сложих акцент - червения брокат на Бел.
Естествено на вечерна светлина истинската дълбочина, красота и цвят не могат да бъдат уловени и пресъздадени:

Скрит текст:

# 322
Гледала съм клипчета как избелват нокти с паста за зъби и лимонов сок, но не съм пробвала... Grinning
Джаста, прекрасни. Heart Eyes И как ти отива червенко и лъскавко Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, много красоти сте показали, нямам време да коментирам поименно, но вие си знаете... Heart

# 323
  • София
И аз тъкмо си взех кутията и викам сега ще се похваля, но са ме изпреварили. Все пак да си знаете че и аз я имам Simple Smile

# 324
Едно и също ли е съдържанието на кутиите за всичките абонати?

# 325
И аз тъкмо си взех кутията и викам сега ще се похваля, но са ме изпреварили. Все пак да си знаете че и аз я имам Simple Smile
Миленка... Дай снимка!? Лаковете същите ли са? А балсамчето на икаров... А кремчето за кожички? Ще чакам снимка... Аз не успях да кача описание, защото малкия не ме остави... Ноооо ще го снимам и ще кача направо снимка с обясненията... Ако ви е интересно ❤️💅

# 326
  • София
Миленка... Дай снимка!? Лаковете същите ли са? А балсамчето на икаров... А кремчето за кожички? Ще чакам снимка... Аз не успях да кача описание, защото малкия не ме остави... Ноооо ще го снимам и ще кача направо снимка с обясненията... Ако ви е интересно ❤️💅
Маме, абсолютно същата е. При тях са еднакви кутиите. Ето го описанието:

# 327
Балсамчето на Икаров е страхотно за кожичките... Пробвах го Simple Smile Лака е много красиво червено с финни златни частички... Като цяло ми харесват нещата... Ти как мислиш?

# 328
Момичета, честито и със здраве да си ползвате продуктите от кутията! Може ли снимка на балсама на Икаров за кожички?

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 01:46 от dolce miele

# 329
А професионалната кутия с какво е по-различна?

Общи условия

Активация на акаунт