Лакове за нокти - 133

• 36 925
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, честито и със здраве да си ползвате пподуктите от кутията! Може ли снимка на балсама на Икаров за кожички?

Така добре ли е???

# 331
Идеално се вижда. Blush

# 332
  • София
И аз съм лъскавка.
Върху белия BEL има Перфект S 37 и на безимения малко Перфект S 40

# 333
Репетиция за Коледа ♥ Добре стана, но другият път ще се постарая повече с елхата Stuck Out Tongue На снимката не се вижда, но бялото е с фини брокатено - перлени частици и много наподобява сняг ♥ Изрових някакъв стар ГР, който ползвам за френски маникюр и го сложих на бяла основа. На живо стои много красиво ♥

# 334
Ох, не мога да не ви го пусна това, из нета ми изпадна Grinning

# 335
Стига, бе JoyJoyJoy

# 336
  • Благоевград
Момичета, на Ейвън или Орифлейм имаше отлепяща се база?
Нещо ме зарибихте с този сандвич, но нямам нерви да се занимавам с триене и искам да си купя такава база  Laughing

# 337
  • София
Момичета, на Ейвън или Орифлейм имаше отлепяща се база?
Нещо ме зарибихте с този сандвич, но нямам нерви да се занимавам с триене и искам да си купя такава база  Laughing
Орифлейм

# 338
Сега... Кажете как да го снимам тоя сандвич, 'щото днеска само на челна стойка не застанах и пак не успях Joy

# 339
signora_tina аз я имам тази база, но никак не съм доволна от нея Sad възможно е и само на моите нокти да се отлепя трудно, но си имай едно наум.

# 340
При мен също се отлепя трудно.Преди време я ползвах,бях доволна.Повторих,не е същата.Явно са я развалили.Сваля се много трудно,направо оставаш без нокти.Разочарована съм.

# 341
Междудругото понеже не можах да си намеря и аз отлепяща база пробвах нещо, което не знам до колко е редно, но има едно craft лепило в джъмбо (бяло е и става прозрачно, когато изсъхне) .. та прелях си малко в шишенце от лак и си сложих един слой и отгоре продължих да си се лакирам както обикновено и честно казано беше добре. Но пак казвам, не съм убедена дали е най-правилното нещо.. Grinning

# 342
Междудругото понеже не можах да си намеря и аз отлепяща база пробвах нещо, което не знам до колко е редно, но има едно craft лепило в джъмбо (бяло е и става прозрачно, когато изсъхне) .. та прелях си малко в шишенце от лак и си сложих един слой и отгоре продължих да си се лакирам както обикновено и честно казано беше добре. Но пак казвам, не съм убедена дали е най-правилното нещо.. Grinning

И аз от много време правя така и независимо дали е редно, върши ми добра работа.

# 343
Ц200? Аз такова съм мазала около ноктите едно време, вместо онзи специален латекс Grinning

# 344

Даа, аз го ползвам и вместо латекса хахахах

Общи условия

Активация на акаунт