Препоръки за добър невролог в Плевен за човек след инсулт

• 239
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!
Търся мнение и препоръки за добър невролог в Плевен за човек след инсулт, както и надеждно място за ЯМР.
Колебая се между Авис Медика, Сърце и Мозък, но съм отворена и за други предложения.
Ако имате лични впечатления – положителни или отрицателни – моля, споделете.
Единствено не търся варианти в Георги Странски.
Благодаря предварително за отделеното време!

# 1
ЯМР в Света Марина Плевен.
Добър невролог - Д-р Лиловски в Авис медика.

Сърце и мозък Плевен - специално неврологията въобще не ви я препоръчвам. Голяма грешка ще направите да им се доверите. Не случайно вече им викат сърце без мозък.

# 2

Сърце и мозък Плевен - специално неврологията въобще не ви я препоръчвам. Голяма грешка ще направите да им се доверите. Не случайно вече им викат сърце без мозък.
  Благодаря, точно при него записах баща си. Благодаря отново.

# 3

Така. Днес бяхме  с баща си там. Аз съм погнусена от държанието на този невролог! Отказа да приеме баща ми за преглед, понеже инсулта му е бил през 2024та и вече не заслужавал преглед, щял да си остане така цял живот. Н е бил се влошавал като няма апетит и че не усеща кога се насира, а било съвсем нормално според негови думи. Аз съм погнусена и потресена! Пуснах оплаквания където е нужно, но този човек не е за работа с хора! Загуба на пари, надежди, травмиране за болният и унижение беше този ден за нас!

# 4

Така. Днес бяхме  с баща си там. Аз съм погнусена от държанието на този невролог! Отказа да приеме баща ми за преглед, понеже инсулта му е бил през 2024та и вече не заслужавал преглед, щял да си остане така цял живот. Н е бил се влошавал като няма апетит и че не усеща кога се насира, а било съвсем нормално според негови думи. Аз съм погнусена и потресена! Пуснах оплаквания където е нужно, но този човек не е за работа с хора! Загуба на пари, надежди, травмиране за болният и унижение беше този ден за нас!

Ужас! А толкова го хвалят навсякъде.
Хубаво е , че споделяте преживяното, за да не се лъжат други хора.
И много добре, че сте пуснали оплакване.
Ако не иска да приема пациенти, може да си стои вкъщи и никой няма да го безспокои.

Общи условия

Активация на акаунт