Лакове за нокти - 133

• 36 906
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Джастаа, благодаря ти Heart
Ваденки са моите. Взех ги от един китайски магазин Grinning Grinning. Много ми се иска да си ги рисувам, но с лявата ръка е мнооого трудно, то не е треперене, не е чудо Grinning

# 361
И аз взех магнитните на Born pretty от Алито. Ама нещо ефекта не става така както ми се иска. Чертата се разлива докато изсъхне лака и някакси му се губи ефекта.. явно ми е слаб магнита.

# 362
Блъд, пробвай с тия магнитчета дето са за хладилник, те са по силни или с някакъв друг, получава се. Тия магнити към лаковете са слабички.

Пени Hug.

# 363
Джаста, благодаря, утре ще експериментирам задължително! Blush
Много ми се иска да изглежда така, но може и ефекта на тия лакове да е по-различен.

Днес си взех пратката от Лакодом и мисля утре да изпробвам единия магнитен от тях на Masura Heart Eyes

# 364
Еехх.. как не казахте по-раноо..хладилника ми е пълен с магнитчета 😆 bl00d, и на мен ми се иска да стане така както си показала 😐 даже май като минах с топ хептен ми изчезна ефекта, но утре на дневна светлина ще видя ефекта 😆Mari_qna, и моите са от Алито, точно на Born Prrety

# 365
  • София
Отивам да си търся пуловери в Али....
Ако намериш свиркай. И аз искам, но сега ровя в озон за книги Simple Smile

# 366
Ако предполагах, че тия пуловери стоят така на ноктите и аз щях да поръчам повече, а аз умишлено ги пропусках. Пф, бяла птица такава, ама не лебед. Joy

# 367
Нямам подходяща китка, но пък имам буркан със сладко!

# 368
Огладнях! Wink

# 369
Бенчита, и на дневна светлина пак трудно ще го хванеш Grinning Голяма мъка е... Ако намериш начин, казвай Grinning

Блъд, частиците, които правят ефекта се разливат при съхненето. Ако е гел, веднага се изпича и остава ясно изразен, но на обикновен лак... Точно от това се оплаках и аз преди месец някъде в темата Pensive

# 370
Блейз и Дрийм са двата лака, които много харесвам, ама безкрайно много и не ги притежавам заради ужасните четки. Най-вероятно няма и да ги купя никога, освен ако не изпаднат изключително изгодно.

# 371
Момичета, сериозно, опитайте със силен магнит. Тогава ефекта се запазва. Аз имам един магнитен на ГР, но е сребрист, а на сребрист и златист е много трудно да видиш изявен ефект, но на по тъмни лакове със силен магнит и съхненето няма да попречи, поне не много.

# 372
Джаста влюбих се в маникюр ти... И то точно в синия цвят, толкова свежо... С бялото по-безлично ми стои... А относно формата... Супер е!!!

# 373
Мама на Миро, сърдечно благодаря.
От дама с безупречен маникюр комплимента е повече от похвала. Heart

# 374
Момичета, сериозно, опитайте със силен магнит. Тогава ефекта се запазва. Аз имам един магнитен на ГР, но е сребрист, а на сребрист и златист е много трудно да видиш изявен ефект, но на по тъмни лакове със силен магнит и съхненето няма да попречи, поне не много.

Сега ще ми отвориш работа да прегледам всички магнити от хладилника... 😂

Общи условия

Активация на акаунт