Лакове за нокти - 133

• 36 330
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Весела Коледа, дами! Flowers Evergreen Tree Нека сме здрави и заобиколени от любимите хора!

# 631
Весела Коледа на най-готината тема! 🎄🎁💖

# 632
Весела Коледа! Много щастие за всички!

# 633
Весела Коледа, момичета! People Santa
Adisun, как ги рисуваш тези красоти. Професионална работа! Heart Eyes

# 634
  • София
Честита Коледа!

# 635
  • София
Весела Коледа!

Дали наистина гел лака съсипва ноктите. Има жени дето от години са с гел лак и нямат проблеми. Аз от началото на годината  ходя, до скоро бях доволна, обаче от известно време се чупят жестоко, направо се разслояват и то много навътре. Проблема съвпада със смяна на маникюристката, та бях решила да търся друга и пак да съм с гел лак. От няколко места обаче вече ми казват, че може да е от гел лака, включително и тук в темата го прочетох. Кисна ги в зехтин и лимон, мажа ги с йод, пия витамини. Без гел лак съм естествено, дано да има подобрение.

# 636
Весела Коледа!

Елена, при мен ефектът след носене на гел лак е един и същ независимо, че го правя при различни маникюристки от 2-те страни на океана и различните лакове, които те ползват. И разбира се, американките твърдят, че БГ маникюристки не знаели какво правят, а БГ казват същото за американките. Само дето аз си спасявам съсипаните нокти и след едни и след другите. Това не става при еднократно за 2 седмици инцидентно слагане на гел лак за ваканция, а по-скоро след 2-3-4 месеца носене. Стигала съм до болка в нокътната плочка.

# 637
Агент, продължаваш да разбиваш сърца...

# 638
Агент, продължаваш да разбиваш сърца...

Ooo, мерси! И от името на 9-годишните ми лакчета мерси, Леми! Grinning
http://www.alllacqueredup.com/2010/10/opi-burlesque-collection-h … -comparisons.html

И да не съм голословна да обявя новата колекция на OPI - Mexico City 2020!
Напомня ми на Лисабонската Wink Кликнете на линка отдолу, рекламната кампания е със супер снимки!
https://www.zachdoleac.com/opi-mexico-city

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 17:59 от Agent Provocateur

# 639
Много я харесвам и аз Бурлеск-ата колекция, но успях да намеря само Let Me Entertain You.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 18:18 от Lemy

# 640
  • София
И на мен ми е една от любимите колекции, имам я горе-долу цялата.

# 641
Според мен е много важна маникюристката. Преди бях с гел лак над година нон стоп и ноктите ми бяха здрави. После спрях, защото се преместих в друг град. След време започнах да ходя там при нова маникюристка и тази женица ми съсипа ноктите. Лакът ми се отлепяше на 7-8 ден, което никога преди не ми се беше случвало. Ноктите ми станаха тънки като вестник от препилване и чак ми се появи болка. Започнаха да се цепят странично от месо чак, беше кошмарно. Спрях с гел лаковете за близо 8 месеца, за да си възстановя плочката. Убедена съм, че маникюристката е много важна за това в какво състояние ще са ноктите с гел лакове.

# 642
Весела Коледа, дами!
Здрави, щастливи, обичани и още по-вдъхновени да сте!

На мен Дядо Коледа ми донесе това супер сладко комплектче и този червен красавец. Вчера не ми остана време за маникюр от готвене, но днес следобяд възнамерявам да се приведа в ред.

Ивче, този комплект има ли го при нас??? Страхотен подарък ❤️❤️❤️

# 643
Кумата ми е с гел лак поне от година и половина, а може и да са 2 години и повече. Ноктите и са в добро състояние- тя кара матикюристката всеки път да и ги скъсява, за да са със средна дължина. Мисля, че и маха гел лака със специална течност, а не с машинка. Оформя и ноктите с обикновена пила...ако тези неща имат значение. При нея проблемът е бил с изграждането но един нокът (да, единствен счупен откакто е с гел лак)- имала е чувството все едно и горят нокътната плочка със запалка, явно някаква непоносимост към продукта....

# 644
Кумата ми е с гел лак поне от година и половина, а може и да са 2 години и повече. Ноктите и са в добро състояние- тя кара матикюристката всеки път да и ги скъсява, за да са със средна дължина. Мисля, че и маха гел лака със специална течност, а не с машинка. Оформя и ноктите с обикновена пила...ако тези неща имат значение. При нея проблемът е бил с изграждането но един нокът (да, единствен счупен откакто е с гел лак)- имала е чувството все едно и горят нокътната плочка със запалка, явно някаква непоносимост към продукта....
Гелът за изграждане пари при печенето, нормално е. Ако пари след това, тогава вече е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт