Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 455
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 5 235
  • Euskal Herria
с карта не мога да си купа геврек и дюнер
Ти - не, но аз мога. Simple Smile

# 5 236
# 5 237
Ян, дай съвет! Мързеше ме да ходя далече за замразени малини и взех компот. Мислиш ли, че на котлона ще мога да редуцирам водата от компота до сироп?

# 5 238
Бая редукция те чака, ама би трябвало да стане.

# 5 239
Сложила съм го да къкри Joy време имам

# 5 240
  • Euskal Herria
Щом имаш време, ще стане. Simple Smile 
Другият вариант е сладко с малко вода - на котлона, до желаната консистенция.

Като надрусана съм. Ходих да си избера парфюм, накрая главата ми се замая. Няма местенце от ръцете, деколтето (и някои други части Wink ), дето не са пръснати. Накрая вече всичко еднакво го усещах. Взехме си, де, по един комплект. Обаче сега на китката единият парфюм така примамливо да ми ухае... Ядосвам се, защото идея си нямам какво съм пръскала там. Не навсякъде можеш да тестваш върху картонче, в повечето случаи те парфюмират.

# 5 241
На картонче не е същото,  Ян. Един и същи парфюм ухае различно на различна кожа

# 5 242
така е

# 5 243
  • Euskal Herria
Така е. То и това, дето го пръснах, в магазина не ми хареса, ама по пътя, като го помирисах... Напомня ми на един парфюм, който имах преди години, лек и ненатрапчив:

Е, все ще го уцеля кой е бил. Може да е новият на Каролина Ерера.
И на всяка кожа различно седи. Със сестра ми имахме Еуфория на Келвин Клайн - при нея миришеше по един начин, върху мен - по друг.

# 5 244
всички ухаете много хубаво

# 5 245
  • Euskal Herria
И всички сме много хубави, нали? Joy
Айде, почнах да се подготвям за Новата година. Ще бъде неустоима!!! Sunglasses
Скрит текст:

# 5 246
# 5 247
Янче и на мен ми предстои  кръстоносен поход в търсене на парфюм.
Добре, че в магазините има кафе. Усеща се липсата на Буба - тя има нюх за такива неща Wink

# 5 248
  • Euskal Herria
Лане, в другите магазини съм виждала. Ама в тоя, уж е от висок клас - няма. Мъжът ми искаше да "види" новия мъжки на Каролина Ерера, попита за лентичка - да го тества. Консултантката със замах посегна да го парфюмира и беше много учудена, че той отказа. "Ама не искате?!"  Но тук е редовна практика - влизат, парфюмират се и излизат.
В момента са им много добри намаленията, има и доста комплекти. В моя има освен парфюм и крем за тяло и флакон за пътуване/дамска чанта.  И мъжките сетове са подобни.

# 5 249
виждал съм ви на снимка всичките. личи си че хубаво ухаете

Общи условия

Активация на акаунт